Hur Man Förstår Rolex Kopia Klockan Vattentät

Många konsumenter kan hitta engelska instruktioner eller märken på baksidan av nästan alla produkter när de köperRolex kopia klockor. Vanligtvis kommer guiden att berätta vad dessa instruktioner eller märken representerar, men om de verkligen förstås av konsumenten och om de är korrekta kan inte generaliseras.


Hublots nya undervattensklocka, Oceanographic 4000

Det tog 18 månader att utveckla denna högpresterande dykklocka med vattentålighet på upp till 4000 meter! Klockan har 42 timmars kraftlagring, en krona klockan fyra, en enkelriktad minuturtavla på den yttre ringen som styrs av två-klockan kronan och en heliumventil klockan tio.

Mängden information på armbandsur baksida är ganska stor, vilket är viktigare för Rolex kopia klockan unika funktioner; Dessa särskilda funktioner är standard. Många säger ”tre anti” – antimagnetisk, vattentät och stötsäker. Men med tidens gång och förändringen i människors konsumtionsvanor, antimagnetiska och stötsäkra funktioner endast i specifika produkter för att uppfylla kraven, och vattentät funktion är alltid i livet för att skydda den väsentliga funktionen av det dagliga arbetet av klockan, så de dagliga konsumenterna är ofta mest oroade över den vattentäta funktionen av klockan.


1.

Har klockan utan ”vattentätt” märke vattentät prestanda?
Är vissa Rolex kopia klockor skadade på grund av dålig vattentät prestanda?

Vanligtvis är vattentäta klockor vanligtvis märkta med ”VATTER.
RESISTENT ”, och enligt produktens vattentäta prestanda, kommer det att finnas en vattentät djupreferens och nu kvarts klocka och mekaniska klockstandarder, men ger också en klass A klocka, även om det inte finns någon ”vattentät klocka” ”märkning, kräver också en specifik tätningsprestanda. Även om tätningsprestandan inte kan ersätta den vattentäta prestandan, säkerställer det också att klockan, vid oavsiktlig kontakt med vatten, normalt arbete. För närvarande tillhör de flesta inhemska mellanklassklockor den första klassen, så även om det inte finns någon ”vattentät” klocka. ” märke, det har också en specifik vattentät prestanda. I vår kontakt med en hel del klockvatten efter försäljning problem, förutom enskilda produkter med några vattentäta prestanda defekter, orsakas det mesta av felaktig användning av bäraren. Därför, även om det finns en ”vattentät prestanda” Så det finns ett ”vattentätt” märke på Rolex kopia klockan, hur känner vi till den här logotypen, och vad behöver vi vara uppmärksam på när vi bär den dagligen?


Carlos Costes begränsade Cenote-klockor

Klockan har ett vattentätt djup på 500 meter, samtidigt utrustad med många professionella dykfunktioner: klockan i mitten av den övre minuträknaren kan lysa i mörkret, visa vistelsetiden i vattnet, klockringen är gjord av anti-rep keramiskt material, kan effektivt förhindra erosion av havet på klockan.


2.

Hur man korrekt förstår Rolex kopia klockans ”vattentäta” logotyp? Vad är det som behöver uppmärksamhet när du bär dagligen?

Nu är många klockprodukter fästa med orden ”50M” eller ”3ATM”; erfarna konsumenter vet att detta är referens vattentät logotyp för klockan. De nuvarande tekniska kraven för branschstandard är följande 2 atmosfärer för att testa klockans vattentäta prestanda. De testade produkterna kan uppfylla kraven på vattenskydd såsom att tvätta händer och ansikte dagligen. Men det kan inte bära denna vattentäta prestanda klocka för bad, simning och andra aktiviteter.

Och vissa företag är produktionen av klockornas vattentäta index högre än branschstandarden; till exempel med tre atmosfäriska trycktester, kvalificerade efter kan märkas med ”30M” eller vi nämnde före ”3ATM”-logotypen. Det följer ett atmosfäriskt tryck på cirka 10M undervattenstryck att dra; Vid denna tidpunkt bör den vattentäta prestandan kunna möta den korta tiden för bad, men också relaterat till påverkan av vattentemperaturförändringar på klockan, sådana produkter är inte lämpliga för högtemperaturmiljön under lång tid kontakt med vatten, inte heller idealisk för hög temperatur, hög fuktighet miljö.

Om strängare tekniska krav antas i produktionen, till exempel 5 atmosfärer för provningen, kan det märkas som ”50M” eller ”5ATM” efter godkänd. Vid denna tidpunkt kan produktens prestanda uppfylla kraven för grunt vatten simning, såsom pooler eller stränder. Kom ihåg att havsvattnets miljö är mycket värre än sötvatten, och det finns olika grader av skador på fallet och tätningsringen. Om du gillar havsvattenssimning, förutom vattentäta indikatorer, också överväga produktmaterialet och andra faktorer. En annan punkt är om ”30M” eller ”50M” är ett referensnummer. Det betyder inte nödvändigtvis att du kan dyka 30m eller 50m under vattnet och överleva.

För dem som gillar att dyka bör den vattentäta indikatorn vara märkt minst ”100M” eller ”10ATM”. Naturligtvis, med ett sådant märke på klockan, om det kan dyka 100 meter under vattnet eller acceptera testet av den faktiska miljön av låg temperatur och högt tryck har ännu inte verifierats. Om du är en dykentusiast, rekommenderas det att du väljer en dykfunktion av produkten, såsom en klocka med många professionella funktioner, såsom avgasventil, pekande nål, temperatur, vattentryck, och så vidare, båda av stor funktionalitet och kan säkerställa din säkerhet.


Redaktörsvarningar

Titta på ”M” eller ”ATM”. Ju högre värde, desto mer vattentät prestanda är bättre. En utmärkt vattentät prestanda rekommenderas dock inte för dykning och andra extrema sporter eftersom den vattentäta versionen av Rolex kopia klockan också är nära relaterad till material, vattenkvalitet och luftfuktighet.

Det rekommenderas att vänner som älskar dykning bär en professionell dykklocka för dyksport eftersom klockan är speciellt utformad i både material och funktion; inte bara är vattentät prestanda mycket bättre än den allmänna klockan, men också utrustad med en mängd olika professionella positioner, kan mycket väl säkerställa säkerheten för sport.