Förutom Vattenspöket Har Rolex Kopior Vilka Heta Klockor

Rolex-klockor kan sägas ha en ”hög status” i kinesernas medvetande. När Rolex nämns kommer många klockfans genast att tänka på Rolex kopior Water Ghost-serien och Daikin Lao. Idag kommer redaktören att chatta med dig, förutom vattenspökserien, vilka är de populära modellerna av Rolex.

svart vatten spöke

Black Water Ghost är att fylla den betydande luckan på marknaden för Green Water Ghost och införandet av klockor, men det är inte vad ”Black gold”, men svart keramik. Svartvattenspöket sålde mycket bra; det finns två typer av människor som köper det svarta vattenspöket: den ena är att inte acceptera det gröna vattenspöket och nöja sig med det andra, och den andra är att gilla det svarta vattenspöket. Det är inte bara billigare än det gröna vattenspöket utan också mycket lättare att komma igång.

Daytona

Ditton är Rolex kopior i hårdvaran, för närvarande i försäljningen av de viktigaste årets nya isblå ring Dittona, ädelmetall Dittona och några andra stilar, bland vilka de mest populära, när den svarta skivan stål Dittona, allmänt känd som ”svart stål Di”. Di Tong tar de flesta klockor för ädelmetaller eller guldmaterial, och priset är inte lågt; priset är relativt vanligt för stål.

Utforskare

Det finns två serier av Rolex kopior-utforskare: den ena är explorer-typ och den andra är explorer-typ II. Utforskarens design är enkel och klassisk, en grundläggande daglig klocka; den svarta urtavlan är också mycket mångsidig, medan explorer typ II är mer traditionell och populär. För närvarande har denna serie bara två typer av vita och svarta urtavlor. Dess klassiska funktioner är att de orangea visarna på urtavlan är mycket framträdande och utrustade med varumärkespatentet 3187 automatiska urverk; det är en klassisk Rolex-klocka.

Yacht-Master

Yacht-Master är en mycket professionell funktionell klocka bland Rolex kopior. Det finns två typer av Yacht-Master och Yacht-Master II. Den första generationen är relativt enkel och har inga professionella funktioner, medan den andra generationen har en 10-minuters nedräkningsfunktion. Den andra generationen är också den klocka med den mest komplicerade utseendedesignen bland alla Rolex-klockor, främst avspeglad i den röriga och stökiga urtavlan.