På Tal Om Funktionen Hos Rolex Kopia Water Ghost Yttre Ring

Nuförtiden är dykklockor trendiga, och deras vackra utseende och praktiska prestanda har fångat otaliga klockfans hjärtan. Naturligtvis är många dykklockor nu nära relaterade till olika sporter, vilket ger timing och tekniskt stöd för flera evenemang eller aktiviteter. Även om många dykklockor har olika stilar är de ikoniska egenskaperna hos dessa dykklockor desamma, det vill säga dykarramen. Idag kommer jag att ta Rolex kopia som ett exempel för att prata med dig om rollen som dykarramen.

På 1950-talet föddes dykklockan. Fifty Fathoms-serien som lanserades av Blancpain 1953 blev upphovsmannen till moderna dykklockor. På den tiden var dykarramen Blancpains patenterade teknologi. Det sökta patentet var en ”enkelriktad moturs roterande ram”. Förutom Blancpain kunde andra märken bara använda tvåvägs vid den tiden. De nuvarande varumärkena har ersatts av envägs, men detta är allt efter att Blancpains patent gått ut.

Ett

När det kommer till dykklockor är det första som kommer att tänka på för klockfans Rolex kopia Water Ghost-serien. Som en professionell dykklocka är vattenspökets keramiska ram överlägsen i prestanda och mycket vacker. Naturligtvis finns det förutom keramiska material metallramar, safirramar, flytande metallramar, etc. De stora märkena gör sitt bästa i designen av dykarringar.

Även om det inte finns många möjligheter att dyka in i vanliga tider, och det är osannolikt att någon kommer att attackera med en klocka för att inte få andra att skratta, är det nödvändigt att veta hur man använder den yttre ringen på Rolex kopia Water Ghost. Som en dykarlocka är Rolex Water Ghost ett tidsverktyg för många dykare, som kräver sin enkelriktade roterande keramiska yttre ring. Syret som används för dykning är begränsat, och dykare måste ta sig upp ur vattnet inom en viss tid.

Två

Många kommer att fråga, varför måste dykarramen utformas för att rotera moturs i en riktning? En sådan design är nära relaterad till livssäkerhet. Den omvända rotationsdesignen kan säkerställa att även om klockan av misstag vidrörs och roteras under dykoperationer, kommer den bara att förkorta bärarens dyktid, och därigenom garantera livets säkerhet. Anta att ramen kan roteras i båda riktningarna, särskilt i positiv riktning. I så fall kan det orsaka missförstånd för användaren, förlänga dyktiden och hota dykares livssäkerhet.

Jag har sagt så mycket; hur använder man dykarramen på rätt sätt? Lyssna sakta på mig. Nollan på ramen är i linje med minutvisaren, och sedan är siffran på ramen i linje med minutvisarens rörelse den tid det tar att dyka. Naturligtvis måste dykning också ta hänsyn till undervattensmiljön, såsom sikt och den tid det tar att komma till ytan.

Tre

I allmänhet kan gasflaskorna som används för dykning ge 50 minuters mänsklig andning, så dyktiden bör vara högst 45 minuter, vilket kräver mer bekväm tillgång till dyktid under vattnet. När du kommer ut i vattnet, rikta in 0-skalan på den yttre ringen med klockans minutvisare. På detta sätt är den extrema skalan som indikeras av minutvisaren undervattenstiden. Du behöver bara titta vart den fina handen pekar för att veta hur länge den har legat i vattnet, vilket sparar dig besväret med att beräkna tiden.

Med den ständiga innovationen av klockteknik exponeras de vanligaste dykringarna på utsidan av väskan; i själva verket har denna design vissa nackdelar; det kan finnas små sandborrringar vid dykning, vilket orsakar olika grader av skador på Rolex kopia klockan. Av denna anledning kom den inbyggda dykarramen till. På grund av detta kom den inbyggda dykklockan till. För att förhindra detta från att hända satte Royal Oak-serien för första gången dykringen inuti höljet, vilket effektivt kan blockera sedimentinträde.

Sammanfattning: Tiderna går framåt, och samhället utvecklas. Nuförtiden är vetenskap och teknik mycket avancerad, och många förlitar sig mer på mer exakt elektronisk utrustning vid dykning, och dykarramens funktion försvinner gradvis. Faktum är att till viss del har dykarramen blivit en dekoration. Dock är designen på dykarramen fortfarande kvar i den grundläggande dykklockan. Denna standard dykarram kan kallas en dykarklocka i egentlig mening.