Vilka Av Omslagsgravyrerna Som Rolex Kopia Har Använt Har Du Sett?

Faktum är att när vi väljer en klocka, lockas vi ofta av urtavlans design, och en annan plats som ofta förbises är klockans undersida. Men i själva verket bevarar de nedre omslagsgravyrerna på många märken av klockor en hel del varumärkeshistoria eller personliga berättelser. Idag ska jag göra en inventering med dig, som täcker gravyrer som Rolex kopia använt genom åren.

Rolex Explorer II Special Air Force

SAS (Special Air Force) är Storbritanniens mest elitära specialstyrkor, en av världens tio främsta specialstyrkor. År 2021 producerade Rolex kopia cirka 100 exceptionella klockor baserade på Rolex Explorer II 216570-klockan, exklusivt för aktiva medlemmar av 22:a Special Air Force.

Boetten på baksidan av dessa 100 klockor är graverad med regementets namn, ”22 Special Air Service”, och det berömda bevingade dolkmärket och det felaktiga mottot, ”Who Dares Wins,” är också ingraverat vid 9-tidens position fall.

Rolex Daytona 24-timmars mästarklocka i uthållighetslopp

Daytona är inte bara en klockserie som heter Rolex; det är en kuststad med en superbana och ett tempel för racingsporter. Rolex Daytona-seriens klockor är en tidsskala född för hastighet. Sedan dess födelse 1936 har den gynnats för sitt höga utseende och prestanda. Sedan 1960 har Daytona-banan lockat världens främsta racerförare att delta. ”Rolex Daytona 24 Hours Endurance Race”, som är lika känt som ”Le Mans 24 Hours Endurance Race”, har vunnit ett internationellt rykte för denna bana. . Efter ”Daytona Continental Race” 1962 lanserades Rolex kopia Cosmograph Daytona bara ett år senare. Evenemanget är uppkallat efter Rolex, medan klockan är uppkallat efter Daytona, och historien om de två börjar officiellt.

Sedan det första ’Daytona Continental Race’ kan championföraren, förutom att tilldelas en trofé, även vinna en Rolex-klocka. När Cosmograph-klockan speciellt gjord för racerförare kom ut blev den naturligtvis standardutrustningen för vinnarna. För att understryka förhållandet mellan märket och banan döpte Rolex denna klocka till Cosmograph Daytona. Denna klocka för mästare har blivit målet för varje racerförare.

Även om klockans utseende inte skiljer sig mycket från Daytona-serien, är årtalet och mästerskapet ingraverat på baksidan av deras fodral för att göra dem mer meningsfulla.

Rolex MilSub militärt vattenspöke

I världen av vintage Rolex sportklockor är det få modeller som är mer vördade än MilSub. Rolex MilSub-klockan är en riktig ”Holy Grail-klocka”. MilSub-klockan är en specialmodifierad version av den ikoniska dykklockan Submariner av märket Rolex.

Denna klocka levererades till medlemmar av den brittiska militären från slutet av 1950-talet till slutet av 1970-talet. Boetten till Rolex kopia MilSub-klockan är graverad med militärnumret, MOD NATO standardnummer, utöver några andra militärspecificerade extrafunktioner. Och bär soldatkod/leveransår.

Rolex Submariner COMEX klocka

På 1960-talet lanserades programmet för månlandning. Samtidigt söker människor ständigt genombrott i utforskningen av undervattensvärlden. COMEX, ett känt franskt djuphavsräddningsföretag, har nått ett djupgående, långsiktigt samarbete och forskning och utveckling med Rolex. Samarbetet mellan COMEX och Rolex går tillbaka till perioden från 1970-talet till 1990-talet, under vilken tid det fungerade som en verklig testbädd för olika Rolex dykklockor.

COMEX Submariner är en annan privat märkesversion av Rolex legendariska dykarklocka, och den är också högst upp på otaliga vintagesamlares önskelistor. Många Rolex kopia COMEX-stilar, allt från antikviteter till moderna tekniker, såsom ref. 5513, ref. De är alla registrerade i registret. Eftersom dessa klockor är speciellt utvecklade för COMEX-dykare, är boetten på varje klocka graverad med ordet COMEX och dykarens nummer. Enligt uppgifter kommer varje gemensam COMEX-modell att återvinnas, så vi måste veta hur den nuvarande Rolex COMEX kommer in på marknaden.

Rolex Oyster Perpetual 116000 klocka Domino samarbete

En säljtävling som heter ”Rolex Challenge” inne på Domino’s Pizza. När säljaren kan sälja 25 000 US-dollar under fyra på varandra följande veckor kan han få en Rolex-klocka med Domino’s Logo.

Den tidigaste Dominos logotyp designades på urtavlan tills efter 2000 ändrades Dominos dominologotyp från att vara tryckt på urtavlan till ett märke på remmen.

Klockan har ett Domino’s-märke på armbandet och Domino’s logotyp ingraverad på fodralets baksida. Varje chef som fick klockan fick också ett officiellt brev från Domino’s Pizza.

Det finns mer än ett fåtal Rolex-klockor med speciell betydelse. Fortfarande, utan undantag, är dessa klockor eftertraktade av samlare, så när vi ger en produkt tillräckligt med betydelse, kommer den att bli "ovärderlig", graveringen på undersidan av klockan kan ibland spela in de oförglömliga historierna medhalsen som förstör urtavlans integritet.