Cartiers Nya Clash [Un] Limited Series Replica Watches

  • När strukturen är perfekt framträder skönheten spontant-detta är den unika charmen i Clash [un] begränsad klocka. Denna smyckesklocka kombinerar perfekt sofistikering och kraft. Den dynamiska skönheten under kombinationen av pärlor, nitar och fyrkantiga studs … de ikoniska elementen i Clash de Cartier -serien är sammanflätade för att skapa ädelt klockverk.
  • Det nya arbetet integrerar den geometriska skönheten i Cartiers ikoniska stil i hela, inklusive fullhet och luckor mellan detaljer och användning av fyrkantiga och runda element. Den snygga och tydliga konturen är balanserad med Cartiers exakta användning av insamlingselement. De fritt roterande bollarna är gångjärn med ett flexibelt armband, vilket gör att klockan passar mjukt. Från den utsökta formen på kedjelänkarna till fickfodralet med sexton-sidiga skurna speglar, belyser alla krafterna, och belyser Cartiers utformning av att bygga klockor ur ett tredimensionellt perspektiv.
  • Detta är utan tvekan arvet från Jeanne Toussaints estetik och tredimensionell modellering: så tidigt som 1930-talet använde hon djärvt bollelement, kombinerade dyrbar skönhet med industriell stil och bröt igenom begränsningarna av traditionella smycken klockor. Design koncept. Clash [Un] Limited Replica Watches använder också färgkontrast för att markera det geometriska temat och ärver den klassiska stilen med en modern design. Vad är hemligheten med hantverk för att uppnå denna design? Växla borstade och satin slutar på denna tidstycke Kombinera gult eller rosaguld med en ny nyans av lila guld – ett material som uteslutande utvecklats för Cartier som skimrar i lavendel. Från de fyrkantiga tapparna till några av pärlorna på armbandet ger nya material klockan slut.
  • Clash [Un] Limited Watch är designad med guld-, rosguld och platina-asfalterade diamantmodeller, med något olika mönster och material för att tolka samma estetiska koncept. Utseendet finns också i en numrerad och begränsad utgåva juveluppsättning med rika ädelstenar: svart spinel, obsidian och diamanter i klassiska svartvitt, korall, svart spinel, krysopras, tsavorite och diamanter. Demonisera färgtemat. Clash [Un] Limited Watch utformades och utvecklades av Cartier Watch Design Studio och presenterade det senaste kapitlet i varumärkets Creative Jewelry Watch Series.

Clash [un] begränsad klocka

liten klocka

750/1000 Rose Gold Case

750/1000 Rose Gold och 750/1000 Purple Gold Armband

Silverpläterad sunray-borstad urtavla,

Rose guldpläterade svärdformade stålhänder, syntetisk safirkristall.

Falldimensioner: 18,4 mm x 32,8 mm, 8,1 mm tjock

Clash [un] begränsad klocka

liten klocka

750/1000 rosa guldfodral med 20 briljantskurna diamanter på totalt 0,48 karat, spinel, korall, krysoprase

750/1000 rosa guldarmband med 603 briljantskurna diamanter på totalt 9,23 karat, spinel, tsavorite, korall, krysoprase

750/1000 Pink Gold Dial Set med 71 Brilliant Cut Diamonds på totalt 0,39 karat, tsavoriter

Rose guldpläterade svärdformade stålhänder, syntetisk safirkristall.

Falldimensioner: 18,4 x 32,7 mm, 8,1 mm tjock

Numrerade och begränsade till 30 stycken

Clash [un] begränsad klocka

liten klocka

750/1000 gult guldfodral

750/1000 gult guld och 750/1000 lila guldarmband

Silverpläterad sunray-borstad urtavla,

Guldpläterad svärdformade stålhänder, syntetisk safirkristall

Falldimensioner: 18,4 mm x 32,8 mm, 8,1 mm tjock