Iwc Lanserar Två Rolex Replica Klockor Med Full Kalender Och Pekkalender

  • Den berömda schweiziska urmakaren IWC lanserade Portofino-serien med hela kalendern. Tillverkad av 18K rött guld eller rostfritt stål, är denna klocka märkets första med en ny egenutvecklad full kalendermodul. Efter den eviga kalendern och årliga kalenderfunktionerna visade IWC återigen sina professionella färdigheter och utvecklade en solid och praktisk fullständig kalenderfunktion – den som kan visa datum, veckodag, månad och månfas genom två små urtavlor. Justera manuellt en gång i slutet av månaden. Dessutom släppte IWC även Portofino-pekarkalenderns automatiska klocka. Detta är första gången i den här serien som pekaren hoppar för att indikera datum, och indikatorratten är klockan 6.

  • Efter att den eviga kalendern återvänt till Portofino-kollektionen, presenterar IWC tre nya Rolex replica klockor med kalender och datumvisning. Dessa nya klockor visar märkets fantastiska färdigheter och rika klocktillverkningserfarenhet för att skapa så praktiska och robusta funktioner och återspeglar även den avslappnade och eleganta designstilen i Portofino-serien, som har varit känd sedan födelsen 1984 och är känd för detta.

  • Portofino Full Calendar (ref. 3590) med en 41 mm låda i 18K rött guld eller rostfritt stål är den första klocka från IWC som har en nyutvecklad komplett kalendermodul. Den lilla ratten vid middagstid visar dag och månfas, och datum- och månadsvisningen är klockan 6. Kalendermodulen består av 69 delar. Varje kollektion drivs av ett oberoende hjultåg och kan justeras individuellt med hjälp av kronan eller de två justeringsknapparna på sidan av fodralet. Kalendern behöver bara ändras en gång i slutet av en månad med färre än 31 dagar: den sista dagen i månaden måste datumet ändras manuellt via kronan till position 31. Efter justering visas alla visningar inklusive precisionen månfasvisning, passerar automatiskt midnatt och går framåt med en dag. Kalendermodulen är installerad ovanför den IWC-tillverkade 32150-rörelsen. Utomordentligt exakt och pålitlig, denna självuppdragande urverk är utrustad med ett spärrhakeupprullningssystem och kan ge en 72-timmars kraftreserv.

  • En av modellerna (modell IW359002) har ett boett i 18K rött guld, en silverpläterad urtavla med guldpläterade visare och guldtimmemarkörer, och ett taupe-armband av kalvskinn. Den andra (modell IW359001) har en boett i rostfritt stål, en silverpläterad urtavla med guldpläterade visare och timmarkörer, och ett blått kalvskinnsband. Båda modellerna har ett spårbart schweiziskt kalvskinnsband för en naturligt mjuk textur och en elegant, lyxig look.

  • Portofino Pointer Calendar Automatic Watch (modell IW359201) visar datumet med en pekare i en liten urtavla vid 6-tiden. Bland dem är ett litet tips ansvarigt för att ange aktuellt datum. Den här pekaren hoppar till nästa datum varje dag vid midnatt för att visa en ny dag. Klassisk och elegant, denna Portofino-klocka har en 39 mm boett i rostfritt stål med en silverpläterad urtavla och guldpläterade visare och timmarkörer. Den bruna kalvskinnsremmen har ett snabbbytessystem för snabbt byte av remmen.

  • Portofino-serien med hela kalenderklockor kommer att släppas officiellt i april 2023. Portofino-serien med automatiska klockor med pekarkalender kommer att vara tillgänglig via IWC:s framstående butiker, auktoriserade återförsäljarpartners och IWC från februari 2023. IWC:s officiella webbplats IWC.cn köp. Dessutom kan dessa två klockor också registrera sig för att delta i My IWC-programmet och njuta av förmånen att förlänga garantin med ytterligare sex år baserat på den 2-åriga internationella begränsade garantiperioden.

Portofino-serien med full kalenderklocka

Modell: IW359001/IW359002

tekniska funktioner

Mekanisk rörelse – full kalender (datum, veckodag, månad och månfaser) – centrala sekunder med stopp –

Baksida av transparent safirglas

rörelse

IWC-tillverkat urverk 32150

Vibrationsfrekvens 28 800 gånger/timme (4 Hz)

21 ädelstenar

Energireserv 72 timmar

lindning automatisk lindning

Kolla på

Materialmodell IW359001: boett i rostfritt stål, silverpläterad urtavla, guldpläterade visare och timmarkörer, blått kalvskinnsband

Referens IW359002: Boett 18K rött guld, silverpläterad urtavla, guldpläterade visare, guldtimmarkörer, taupe kalvskinnsrem

Spegel Dubbelsidig antireflex böjd transparent safirglasspegel

Vattentålighet 5 bar

41 mm diameter

Boetttjocklek 11,8 mm

Portofino-serien med pekarkalender automatisk klocka

Modell: IW359201

tekniska funktioner

Mekaniskt urverk – centrala sekunder med spärrstopp – analog datumindikator – snabbbytessystem för enkla rembyten

rörelse

IWC-tillverkat urverk 35160

Vibrationsfrekvens 28 800 gånger/timme (4 Hz)

25 ädelstenar

Energireserv 50 timmar

lindning automatisk lindning

Kolla på

Material Boett i rostfritt stål, silverpläterad urtavla, guldpläterade visare och timmarkörer, brunt kalvskinnsband

Spegel Dubbelsidig antireflekterande konvex transparent safirglasspegel

Vattentäthet 5 bar

39 mm diameter

Boetttjocklek 10,8 mm