11000 Meter Dykning Rolex Kopia Första Titanklockor Släppta

 • 2012 körde den berömda regissören James Cameron en ubåt till en ubåt till 10908 meter under Mariana -diken, stannade i cirka 3 timmar och återvände säkert efter cirka 3 timmar och blev den första utforskaren i världen som nådde denna avgrund. I detta äventyr följde Rolexs djupa dykexperimentella klocka också upplevelsen tillsammans. Även om det var bundet på utsidan av ubåten, förblev det vanligtvis.

 • Idag använder Rolex kopia det som en plan för att skapa en ostronkonstantrörande djuphavsutmaning RLX Titanium-tabell. Det nya arbetet har en super kraftfull dykprestanda, med ett vattentätt djup på 11000 meter (36090 fot). I laboratoriet har klockan godkänt simuleringstrycktestet på 13 750 meter under vattnet.

 • En annan höjdpunkt i denna klocka är att den är gjord av RLX -titanmetall. Detta är en nivå 5 -titanlegering som valts av Rolex, som har egenskaperna för ljus, solid och korrosion. Vid den tiden penetrerade de experimentella klockorna åtföljda av James Cameron djupt Mariana -diket och var gjorda av 904L -stål. Däremot vägde denna massproducerade klocka 30%lättare och var mer lämplig för att bära.

 • För att tillgodose dykarens behov i den mörka miljön använder denna klocka en mjukt svart urtavla med en ljus kromalight -skärm, vilket säkerställer att dykarna kan läsa exakt. Dessutom serveras det enkla klockmärket och tid medurs och tunnlar av detta mål.

 • Cerachrom Ceramic Bezel stöder enkelriktad rotation under 60 minuter, vilket gör att dykare kan exakt och säkert förstå dykning och dekomprimeringstid. Patent Ringlock -systemet är utformat för att motstå djupt havstryck. Denna förbättrade fallstruktur har tre delar:
  En tjock bågad blå kristallspegel
  En kväve legeringsståltrycksring
  Ett RLX -titanbottenöverdrag

 • Samtidigt är den nyligen utrustade ostronremmen också gjord av RLX -titan, vilket säkerställer klockans integration. Tack vare Rolex Glidelock Extension -enheten och den ostronrabattförlängningskedjan kan denna klocka vara bekväm att bära 7 mm dykkläder med en tjocklek på 7 mm.

 • Klockans nedre omslag är också graverat med digitala inskriptioner, ”26-03-2012” representerar tiden för James Camerons äventyr av Mariana-spåret, och ”23-01-1960” betyder den första drivande ubåten till Maliana, botten av diket. Interiören har en 3230 automatisk kedjerörelse, all Rolex -forskning och utveckling.
  Fodralets diameter är 50 mm, och tjockleken är 23 mm, varav tjockleken på safirkristallspegeln är 9,5 mm. Det är värt att nämna att denna klocka bryter den djupa skivan med vattentätning och Rolex första titanklocka. Kan det bli en modell av dykklockor under välsignelse av olika former?