Centennial Elegant And Bright Art Series Square Replica Watches

FC-200MPW2AC6B

Constates Century-Old Elegant and Bright Art Series föddes 2005 och dök upp igen 2022, vilket visade en harmonisk form. Efter att ha tolkat fallet är andelen mer smal och lyxig. Tre nya modeller blev till och smälta naturliga pärlmamma och diamanter. De århundraden gamla eleganta och ljusa konstserierna fyrkantiga klockor har alltid lyfts fram elegant stil, utsmyckad med snidad dekoration och konvexa runda ädelstenar och designat för dagligt slitage.

Detta arbete är lågmässigt och tidlöst. Den hundra år gamla eleganta konstserien föddes 2005 och har inkluderats i Constant Standard-serien. Denna serie faller inte in i kampsport, och visar den oberoende andan i familjemärket Coniden: i eran av den ”super stora” neutrala vindklockan lanserade varumärket en mjuk och elegant serie verk, vilket skapade en permanent och elegant stil . Den här damens klocka är smidig och intelligent och har snabbt gynnat med sin elegans, och hon är full av mild sätt. Den första klockan i serien formades som en fat. Efter tolkning 2013 dök den ovala formen. Efter en förfall på sju år injicerade varumärket återigen nya idéer för serien med mönster 2020 och lägger till en ny omgångsmodell.

Färgrik

När man tittar på historien om designutvecklingen för den hundra år gamla eleganta och ljusa konstserien är det känt att den första fyrkantiga geometriska stilen markerar ett massivt språng i klassen. De århundraden gamla Grand Art Series Square-klockor använder fortfarande fyrkantiga silhuetter och har smart spelat andelen modellering. Eftersom den fyrkantiga formen också kan vara ständigt föränderlig och flexibelt utrustad med handledsbågen. En serie klockor med en historia på 15 år, som en ung flicka med en intelligent maskin, lyft tippen och växer gradvis upp: fallets längd är något utvidgad till 28 mm, och bredden är fortfarande 20,7 mm. Andelen är harmonisk, bågen är måttlig och den är dekorerad med utsökta spår.

Självförtroende

Lavatriangeln i mitten av ratten kompletterar den nya silhuetten. Det utsökta naturliga Pearl Mother-Graved-mönstret beskriver hjärtat och passerar snabbt genom två pekare i Breguet-stil. Den stickformade minutskalan utsmyckar växelvis pärlmoderskalet och spetsen. Alla tre klockor är utrustade med 12 romerska digitala tidsmärken och kvartsrörelser och kan använda kronan klockan 3 för att justera. Kronen är inlagd med blå konvexa ädelstenar och lyser ljust som safir.

Alla designelement hyllar den utsökta stilen på 1920 -talet: Vid den tiden var den dekorativa konströrelsen i full gång och respekterade geometrisk design med en känsla av linjer.

Tre klockor visar alla den mjuka stilen.

De nya århundraden gamla eleganta och lysande konstserierna fyrkantiga klockor är vackra och visar charmen hos kvinnliga bärare. Varje öga representerar en distinkt personlighetskarakteristik.

Den första klockan är lågmäld och enkel. Det är tillverkat av polerat stål, och det femkedjiga vetemönstermaskarmbandet är mjukt och modernt och tolkar helt ”armbandet.”

De återstående två klockorna är parade med svarta eller blå läderrem, och diamanter är utsmyckade vid den centrala anslutningen. Klockan med ett svart bälte är utsökt utformad. Fallet är överfylld av elegant stil, visar en dyrbar och unik personlighet och kombinerar utmärkt utseende och smyckesindustrin.

Om Frederique Constant

Överväg är ett schweiziskt vaktföretag som ligger i Genève, Schweiz. Efter visionen om att dela avancerade schweiziska klockor med den breda allmänheten grundade grundaren Peter och Aletta Stas företaget 1988 för att tillhandahålla högkvalitativa, prisvärda schweiziska klockor.

Överväg att utveckla, producera och montera flera maskiner, kvarts och smartur i planen-Ouates-området på 6 200 kvadratmeter. Idag har varumärket vuxit 30 självgjorda rörelser, inklusive Tusso-hjulen med komplexa funktioner, Wannian-kalendern och flyback-timingrörelsen och Monolitic, en ny unik flyktbyrå. Denna del förfinas av kisel, vilket ersätter standardkomponenter som består av 26. Vibrationsfrekvensen är 40 Hz, tio gånger högre än de flesta mekaniska rörelser.

2015 lanserade Constide den första schweiziska tillverkade smartwatch-horologin Smartwatch, ett schweiziskt tillverkat koncept av traditionellt estetiskt koncept.

Under 2018 kom den klassiska hybridtillverkningen (Centennial Elegant Mixed Mixing Watch) -serien upp och integrerade sin tillverkningsmaskinrörelse med intelligenta funktioner. Varumärket lanserade sedan smartwatch vitalitetsserien 2020. Denna serie har en ny generation av endocytiska hjärtfrekvensmätningssensorer.

Tänk på att tolka HighLife-serien samma år med en ny urtavla och en utbytbar inbäddad rem. År 2021 lanserade varumärket successivt den smala monolitiska tillverkningen (Ultra-Thin Integrated Movement Watch) och HighLife-serien speciellt skapad för kvinnamamer.

Idag har Constide nästan 3 000 butiker i 120 länder över hela världen. 2016 anslöt sig Frederique Constant, Alpina replica watches och Ateliers Demonaco) Japans West Rail City -grupp för att söka internationell utveckling och bilda en ny synergieffekt.