Piaget Earl släppte den nya poloserien Perpetual Calender Ultra-Thin replica watches

Earl Piaget Piaget Piaget, Piaget

 • Count Piagets nyligen lanserade Polo-serie av poloserier med en 1255p-rörelse Perpetual Calender Ultra-tunn klocka, vilket gör att varumärkets ikoniska poloserie kan nå en aldrig tidigare skådad ny höjd 2023. Detta fantastiska nya verk visar en av de mest representativa komplexa funktionerna i klocktillverkning och kompletterar den livliga skärmen, som är fascinerande.
 • Under en lång tid har Piaget Polo -serien blivit eftertraktade av kändisar. Enastående människor som Ursula Andress, Roger Moore, Andy Warhol och Björnborg har alla slitit denna serie av denna serie essens. Denna neutral stil klocka har en unik stil, med valet av ädelmetall- eller anfallsstålmaterial som platina och rosaguld, som utstrålar en unik personlighet och enastående temperament, och Earl Piaget-stilen resonerade perfekt.
 • Yves Piagets otaliga reseupplevelser fick honom att känna den starka vitaliteten på den amerikanska marknaden och den ivriga önskan om lyxiga sportklockor. Därför innoverade greven Piaget djärvt branschens tradition och lanserade ett ögonögon som är lämpligt för både idrotts- och fritidsintressen, och startade en modetrend.

Ikonisk evig kalender

 • Earl Piagets prestigefyllda poloserier -klockor inledde maskinens eviga kalender för första gången -denna djupa och komplicerade funktion har greve Piaget samlat rik erfarenhet och rena färdigheter i andra klockserier. Utformningen av den eviga kalenderklockan kan exakt visa veckan, datum och år före 2100 år (månad, månad och språngårscykel). Människor med unika egenskaper och vision har en naturlig och kraftfull attraktivitet.

Pionjär ultratunn tidstycke

 • Earl Piaget höjde sitt rykte med uppfinningen och produktionen av ultratunna klockkomponenter och blev sedan berömd med en framgångsrik utveckling av ultratunna rörelser.
 • Genom att kombinera utsökta urmakningsteknologi, högkrecis design av verk och djärv kreativ estetik, lanserade greven Piaget en hemlagad 12p-rörelse 1960, som säkerställde sin ultratunna smala hållning genom att introducera det mikro-roterande systemet, som blev det mest i världen vid världen vid Den tiden – i rörelsen. Femtio år senare inledde denna rörelse 1200p -kampanjen för den nya generationen.
 • Den nya 1255p ultratunna 4mm-rörelsen som lanserades av Earl Piaget den här gången, produktionsprocessen ärvde den smala och pålitliga ultratunna 1200p-tendensen och samtidigt ökade den eviga kalenderfunktionen som visas av månfasen. Den övergripande tjockleken på denna nya 42mm Piaget Piaget Piaget Polo Series Perpetual Calendar Ultra-tunn klocka är bara 8,65 mm, vilket inte bara gör universum tid och rymdkoncentrerad handled till en överblick men ger också en trevlig högkvalitativ livslängd.

Klassiskt, smidigt utseende

 • Piaget Polo-serien för den nya eviga kalendern ultratunna klockan har en djup smaragdgrön urtavla med horisontell dekoration. Tre undervåningar klockan 9, klockan 12 och 3 visar datum, månad (och språngårsinstruktioner) och vecka. Poängpositionen visar månfasen. Efter att ha följt traditionen med greve Piaget kombineras underskalorna med olika hantverk. Under den härliga lysande presenterar det en skiktad visuell effekt. Den är tillsammans med en Superluminova Super Nights -pekare, som är överväldigande och utsökt. Sedan 1979 har de horisontella ornamenten dekorerade på fodralet och armbandet på Piaget Piaget Piaget blivit en del av seriens ikoniska dekoration. De platta ornamenten på armbandet har nu blivit den nya generationen av Piaget Piaget Polo Series -klockor och deras klassiska klassiker – estetik arv mellan stilar.
 • Andra nya funktioner inkluderar det nya singletouch -systemet på armbandet, som snabbt och säkert kan ersätta den bekväma gummibandet utrustad med bordet. Engagerande, lägg till en annan stil.

Ovanlig, begåvad

 • Piaget Polo Series-klockor är klassiker som integrerar avancerad klocktillverkningsteknik i dagligt slitage. Från dag till natt, från arbete och socialt till privat ensam, kan det växla till olika scener sömlöst. Denna moderna high-end klocka är bäst för personer med djärva och orubbliga stilar.
 • Den nya Piaget Piaget Polo Series-klockan följer den klassiska stilen och kombinerar daglig praktik, lyx på hög nivå och en unik personlighet. För greve Piaget är stil en talang, den sjunde känslan av kontrolltid och kan inte köpas från dagen efter imorgon eller med pengar. Närhelst och var som helst, med skicklighet och superb hantverk, kan Piaget Polo Series replica watches låta dig släppa den mångfacetterade charm, sticker ut vid alla tillfällen och visa en unik självstil.