Bao Qilai Lanserade En Lätt Och Ljus Malron Yuan Power Klock Kopior.

Efter den nyligen släppta Malones två-yttre kant av Paradise Watch släppte den schweiziska urmakaren Carl F.Bucherer, en schweizisk urmakare från Lucerne, den nya 40mm Malongyuan Power Watch (perifer). Att visa extraordinär estetisk filosofi markerar också detta varumärkes långa historia på 135 år för att vända sig till färgglada moderna stilar.

Naturlig inspiration ger nya idéer.

Ett av mästerverk av Bao Qilai uppdaterade, den nya 40mm Malita perifera klock kopior injicerar naturligt i Malita Watch -serien. Blå, ljusorange, bruna och gröna ringteckningar med små svarta sekunder; Silver och vita rattar med små svarta sekunder disk; och svart urtavla med silvervita små sekunder. Alla modeller använder ett rostfritt stålfodral med en blandad gummiband, som visar omvandlingen av Bao Qilai i en lätt, ljus, färgglad och modern stil.

40-millimeter Malongyuan Power Watch visar omvandlingen av Bao Zileis ljus, ljusa, färgglada och moderna stil

Den nya klockan antar ett yttre kant automatiskt kedjesystem, som är ännu mer kompakt. Det är ett perfekt tillbehör som kan leva och är en praktisk partner för utomhusaktiviteter. Som en bärbar partner visar Malongyuan Power Watch den goda sidan av det moderna livet: en touch av naturlig färgmatchning på handleden påminner bäraren att lägga ner spänningen i mått, koppla av och acceptera nya utmaningar i ett bättre tillstånd.

Malilongyuan Power Watch lanserades officiellt den 23 mars 2023.

Ny era och ny vitalitet

Den 40 mm Malron Power Watch och den nyligen släppta Maloneon Bipolar Tyrant Paradise Limited Edition inleddes i den nya eran i Bao Qilai. I januari pressade Bao Qili den kompletta svarta kapsel -serien genom att smida kolfiberfodral och visa varumärkets mod att prova nya material. Denna utgåva kommer att lägga till nya idéer.

År 2023 kommer Bao Zilei att fortsätta att vara nya och använda verk för att inspirera fler klockentusiaster för att utforska tiden tillsammans.