Vattentät Magnetisk Och Jordbävning, Dessa Bord Kan Vara På Världens Hav Klock Kopior.

Eftersom utvecklingen av klockor, utöver kontinuerliga förändringar i utseende, är att stärka olika föreställningar också en tillväxtriktning. I vissa miljöer är solid och tillförlitlig kvalitet viktigare än ”Surface Kung Fu.” Numera gillar människor att mäta vissa produkter med begreppet ”tre försvar.” För mekaniska klockor är ”tre förebyggande” vattentäta, magnetiska och stötsäkra. Idag, låt oss titta på de modeller som har utfört kraftfullt inom sina respektive fält.

vattentät

Vatten kan ses överallt i vårt dagliga liv. Oavsett om du tvättar händerna och borstar tänderna, oavsiktligt regn eller till och med oavsiktligt kaffe, finns det en utmärkt sannolikhet för att klock kopior kommer att kontakta vattnet. Därför är dykklockan också en av de mest populära klockorna. Många dykklockor har nått ett betydande djup och går mot högre standarder.

På tal om Rolexs dykklocka, det första som alla tycker om kan vara den typ av ubåt. Även om det är välkänt kan det vara mer enastående när det gäller vattentät prestanda. Bland de många serierna av Rolex har den djupa dyktypen Ref.126660, allmänt känd som ”Ghost King”, ett utmärkt 3900 meter ultralätt vattentätt djup. Tack vare Rolex: s patent Ringlock System Case Structure kan det bära 3 900. Trycket på djupt vatten, spegelytan motsvarar lidande 3 ton, och dess vattentäta nivå är mer än tio gånger den för ubåtstypen.

På tal om dykklockor är Blancpain 50 oundvikligen ockuperat. En gång skulle Blancpain och Rolex tävla om vem som var ”den första dykklockan i världen.” Även om påverkan av Blancpain inom dykningskurs inte är lika bra som Rolex, upptar Blancpain 50 fortfarande ganska viktigt. Status. Det 50021 vattentäta djupet som släpptes 2013 kan nå en kilometer vattentätning, och den har GMT-två-tidszonfunktionen. Nu är det fortfarande hegemonen i GMT dubbeltidszonens djupa dykklocka.

Anti-magnetisk

Med materialet har den mekaniska klockan alltid en naturlig fiende: magnetfältet. Det magnetiska utseendet med ett magnetiskt öga inträffar lätt, och det kommer till och med att stoppa, vilket allvarligt kommer att påverka upplevelsen. Nu blir utvecklingen av vetenskap och teknik snabbare och snabbare, och mer och mer elektroniska produkter runt människor, särskilt populariteten för trådlösa laddningsfunktioner under de senaste två åren, vilket gör mekaniska klockor till en större magnetisk risk i det dagliga livet.

Redan i förra seklet var många klockor främst anti-magnetiska funktioner. Till exempel, 1954, kunde Milguss Watch som lanserades av Rolex motstå magnetfältstörningen på 1 000 Gauss -styrka. Den moderna versionen av ”Green Glass” Ref.116400GV som släpptes 2007 imponerar. Det lägger till ett anti-magnetiskt mjukt järnskydd, som är mycket tjockare än andra serier, så det har också det andra namnet ”professionell liten stålkanon.” Som en av Rolex tidiga ”matlagning” var priset på grönt glas högt, men idag har det länge bleknat den tidigare halo.

Rolex ”tom” ref.116900 kan sägas vara efterträdaren till grönt glas. Diametern, tjockleken och rörelsen är utrustad med samma kal.3131 Automatisk kedjorörelse. Denna rörelse uppgraderas baserat på Cal.3130. Förutom att använda paraflex -stötdämpare är det också utrustat med en kosmetisk segmentering av det blå turismsilke, glucydur -svänghjulet och det icke -kristallina nickelfosfatmaterialet, vilket förbättrar den anti -magnetiska prestanda. Dessutom gör Rolexs ikoniska ostronfodral och spin-typ med två buckellås till de ”tomma tyrannerna” utmärkta vattentäta förmågan. Även om de ”tomma tyranerna” är placerade på The Aviation Watch, skiljer sig dess vattentäta prestanda från en professionell dykklocka. Användningsscenen i det dagliga livet är dock fortfarande lugn och den totala prestandan kan vara bättre.

Efter att ha pratat om Rolex, låt oss titta på konkurrenten Omegas prestanda. Hippocampus -serien 231.10.42.21.01.002 klockor är designade med svarta och gula urtavlor, levande kallade ”Hornets” av spelare. Denna klocka, som släpptes 2013, har 15 000 Gaussiska anti-magnetiska kapaciteter, som också uppdaterade rekordet för ögats anti-magnetiska prestanda. Förutom att använda icke-magnetiska material som kisel-till-silksilke för att göra rörelser, lägger ”Hornet” också till en unik titanlegeringshjulaxel för att göra den magnetiska antimagnetiska prestanda för verkan ännu mer.

Ytterligare 600 meter serie Sea Horse Marine Universe är 215.30.44.21.01.002, allmänt känd som ”en-kvarter orange”, tack vare de tre nya teknologierna för koaxialaxeln, kiselspåret och magnetmaterial som används i Omega Cal. 8900, som används i en. Rörelsen av den anti-magnetiska förmågan är mer än 15 000 Gauss. Förutom att ha samma enastående magnetiska motstånd, kan det uppnå ett vattentätt djup på 600 meter, och ”att gå till havet” är naturligt obehagligt.

Förutom att arbeta med fallet kan ändring av rörelsematerialet förbättra anti-magnetiska prestanda. Den mest uppenbara förändringen är att ersätta kiselduken. Hon representeras av Powermatic 80 och Caliber 80 rörelser i SWA Kiki -gruppen. Nya produkter av Tissot, Mido, Citroen och andra märken har ersatts med kisel simningskraftrörelser ’bättre anti-magnetiska prestanda.

Chockmotstånd

Även om tillräckliga vattentäta och magnetiska förebyggande modeller finns, är stötsäkra prestanda fortfarande den svagaste delen av mekaniska klockor. Utvecklingen av klockor är långt ifrån vattentät och magnetisk förebyggande. För länge sedan utvecklade Mr. Breguet en stötdämpare som heter ”Pare-chute.” Designidéer har en djup inverkan på kommande generationer.

Fram till idag har varumärkets förbättrade seismiska prestanda av klockor också arbetat hårt med stötdämparen. Enligt varumärkesdata ökade paraflex -stötdämparen som lanserades av Rolex 2005 med 50%av den seismiska kapaciteten. 2006 var Breguets nya generation 777Q -rörelse den första som använde Nivachoc -stötdämpare. Det har gradvis befordrats till rörelser som Longines, Radar och Omega som samma gruppmärke. Det antas att i framtiden kommer vattentäta, magnetiska och stötsäkra att bli standarden för fler och fler klockor.