Utforska Det Obegränsade Havet: The Glorious History Of Rolex Kopia And The Sea.

  • Sedan forntiden har människor alltid haft nyfikenhet men har inte vågat förolämpa lätt. När allt kommer omkring är vågorna av vågor hänsynslösa, och det mörka djupet i djuphavet är mystiskt och oförmögen att upptäcka visdomens avgrund. Fram till utvecklingen av dykningsteknologier, som föddes som svar på behoven i de första och andra världskrigen, blomstrade efter kriget. Många enastående marina forskare och djuphavsutforskare visade sina färdigheter på 1950- och 1960 -talet för att aktivt utforska jordens sista jungfruliga land – forskning om havets avgrund. Rolex kopia spelade en viktig roll i denna utforskningsprocess.
  • Den brittiska simningsförfattningen av Mercedes Gleitze som simmar över den brittiska Geely Strait publicerades i ”Daily Mail”, ett gott utrymme rapporterade också den första ostronvattenförsättande mätaren som bär i händerna.
  • Expeditionsrelaterad litteratur, den moderna franska romanförfattaren Jules Gabriel Vernes bok ”20 000 mil under havet”, ledde sedan den första världsmarken av geografiska forskare av prins Prince Albert i i början av 1900-talet. De visar alla mänsklig nyfikenhet och utforskning av människor. När det gäller förhållandet mellan Rolex och Ocean, den tidigaste tiden att gå tillbaka till 1926. Vid den tiden lanserade varumärket världens första vattentäta och dammsäkra ostronklocka, och året därpå var den brittiska simningen Mercedes Gleitze sliten för för Mer än tio timmar för att övervinna den geotiska sundet. När du fortfarande går exakt stöds den vattentäta prestandan på bordet bäst.
  • 1960 byggde Trieste of the Deep Sea Detective Boat Deepsea Special Concept Watch – Photo med tillstånd av Rolex.
  • 1960 tog den amerikanska marinkaptenen Don Walsh och den schweiziska marinforskaren Jacques Piccard Triestes djuphavsdetekteringsbåt till Rolex på ubåtkontakten. ”Challenger Abyss”, och nådde 10 911 meter till Mariana Trench, bröt världsrekordet. Denna konceptklocka kan fortfarande lämnas exakt efter i land, vilket visar utmärkt kraftfull prestanda.
  • Den franska marinforskaren Jacques-Yves Cousteau initierade den kokta undervattensbostadsplanen-med tillstånd av Rolex.
  • 1957 föreslog USA: s militära fysiologbond begreppet mättad dykning i luften med inert gas för att undvika dykarens kvävebedövning som inträffade efter ett visst djup. Genom mättad dykning kan människor dyka djupare och stanna längre. Sedan dess lanserade den franska marinforskaren Jacqus-Yves Cousteau en bosatt undervattensplan.
  • De deltagande forskarna kan bara stanna i vattnet i flera dagar från början, ökade i veckor, eller till och med mer än en månad. USA utfärdade också en vattenbostadsplan med namnet ”Tektite” 1969, vilket möjliggjorde kvinnliga forskare, inklusive välkända marinbiologer och utforskare Sylvia Earle att arbeta i en högtrycksstuga på 15 meter i vatten i 58 dagar. , Ställ in en rekord för den mest utökade vistelsen på botten av havet. Och de bär alla Rolex -modeller.
  • Hollywood -regissören James Cameron tog en enda ubåts Deepsea -utmanare för att smyga in i Mariana -spåret. Slutligen dök han till 10 908 meter och bröt världsrekordet för en en person djup ubåt.
  • Efter årtusendet fortsätter Rolex till äventyr. Den mest berömda utmaningen är varumärket 2012, National Geographic Association och den kända regissören James. James Cameron genomförde Deepsea Challenger -programmet. Vid den tiden tog James Cameron en enda ubåten Deepsea Challenger in i Mariana -diken och satte en världsrekord på 10 908 meter (35 787 fot) under Stilla havet. När det gäller de experimentella klockorna som hänger på ubåtarmaxeln Deepsea Challenge, kan de fortfarande gå i land och skriva ett nytt kapitel för Rolex -historien.