De Bethune Lanserade Nyligen DB 8 -replika Klockor

Den 30 mars tillkännagav DeBethune lanseringen av en ny generation av DB 8 -klockor. Single-knapps kronografens design fortsätter varumärkets tidiga tradition och hyllar den tidigaste DB1-klockan och den första DB8.

När DeBethune just grundades uttalade grundarna Davidzanetta och Denisflageollet att om de ville skapa modern musik, behövde de ett perfekt grepp om klassisk musik. Därför var DeBethunes verk i början av varumärkets etablering var klassiska stilar baserade på traditionella klocktillverkningsprinciper, och de behärskade helt sin essens. Detta är början på all teknisk och konstnärlig innovation. Tjugo år senare fortsatte Denisflageollet att studera sina tidiga klassiska verk medan han lärde sig nya. Som den 14 -åriga assistenten och lärlingen för Denisflageollet, är Clairewolf, som fick mycket erfarenhet av sin erfarenhet, den bästa kandidaten.

Db 8, tecknet på evolution

DB 8-klockan markerar betydande framsteg inom området Debethune inom området med enknapp kronografer. Tekniskt sett är DB28Maxichrono den mest distinkta kronografen av DeBethune. Varumärkets första klocka med den här funktionen -DB1, är en klassisk dubbel -Timing singel -essentiell klocka, som är mer i linje med 1900 -talets kronografkod elegant tradition. Medan de insåg idéerna för 20 år sedan, ägnade DeBethune sig åt all dess tekniska och estetiska kunskap i denna kronograf som jämfördes med dess höga krav.

Strömlinjeformad design

Födelsen av DB 8 kommer från strävan efter elegans och balanserad design. Denisflageollet och Clairewolf utformade gemensamt en utomordentligt utsökt och klassisk twist manschettring. De utvecklade en ny tidsrörelse för att placera den 60 minuters kronografen klockan 6 för att öka sin storlek så mycket som möjligt, så den har mycket läst.

När tidpunkten återgår till noll, kommer svansen på den andra handen att vara subtil vid tidpunkten för timingnålen så att de två pekarna kommer att överlappas tillsammans. Detta är en mycket symmetrisk och unik klocka, inbyggd i en av de mest utmanande mekanismerna i urmakeriindustrin. Denna perfekt designade stora urtavla, periferin smal ram och utsökta minuter av järnvägstyp ger denna 42 mm klocka oklanderlig elegans och perfekt tydlighet.

DB3000, den 31: e självproducerande rörelsen

Den interna DB 8 är utrustad med en ny självproducerad rörelse, som tillhör den 31: e rörelsen som utvecklats sedan grundandet av DeBethune. Det är också den enda -kritiska grundläggande timingrörelsen efter DB1, den första DB8 och Maxichrono. Denisflagetollet och Clairewolf bestämmer utvecklingsmekanismen för att utveckla en guidekolumn med en omedelbar hopptimer. Detta är fortfarande utmanande för en kritisk rörelse, främst för att hjultänderna är för små.

Även om rörelsen är relativt traditionell, är tekniken som används för att stödja funktionen i framkant inom vaktmakande industrin. Alla element i hemhjulet och flyktingen är de finaste designen i Debethune-rörelsen, inklusive den patenterade platt-kurv-simningshalsduken, titan stickande av platinstorlek och kiselutrymningshjulet.

Titanfodral på fem nivåer

För att visa en enorm respekt för tillverkarens tradition av DeBethune och historien om klassiska fingrar, kombinerar DB 8 8 perfekt innovativ teknik, avancerade material, utsökt design och harmoniska rörelser. Inklusive mittskalet, baksidan av ytan, ramen och titanpekaren används titanelementen, vilket skapar ett rent och rent utseende. Samtidigt gör det möjligt för bäraren att känna ett trevligt ljus, vilket är unikt för traditionella replika klockor.

Återgå till källan.

Målet med att göra denna klocka är att förbättra prestandan och förbättra upplevelsen för entusiastiska och lojala samlare. Den nya DB 8 uppdaterar de populära klassikerna och är en multifunktionsklocka som är lämplig för daglig slitage. Det kan också återspegla den obehagliga strävan efter prestanda och estetik i Debethunes urmaksfilosofi.