Meidu Bellen Cyri Series Mini Dial Replica Watches

Schweiz Midos nya Bellensie-serie Mini-Dial replica watches är utsökt och liten, utstrålande elegans och skönhet. Det nya utseendet innehåller två mjukfärgade ratter, som använder skalan av naturlig diamantutsmyckning för att lägga till färg, oavsiktligt vilket leder till trenden och mode. Briljansen mellan handleden konvergerar och blir folkmassans fokus.

Charm

Den nya klockan är mer än där; Den klassiska Miya, begränsningarna för att bryta igenom trenden och ge arbetet oändlig vitalitet med mekaniskt hantverk. Ocean Green eller New Solar Powder Pattern Dials kompletterar varandra med 12 äkta diamanter. Det moderna temperamentet och den ljusa streameren är sammanflätade mellan att räcka upp händerna. När samlingen av schweiziska Mido -klockor, slipar ljuset på denna klocka solmönsterratten med en diameter på bara 25 mm. Med en lysande metallrem lyser den djupt och glänsande. Klockan är utrustad med en högprecisionskaliber 48 hela-Automatisk mekanisk rörelse och nivachron för att ge 48 timmar utmärkt kinetisk energilagring för att säkerställa att pekaren är korrekt och tar tag i varje ögonblick. Två nya Bellen Sai-serier mini-dial klockor är eleganta och små och håller sig försiktigt fast vid handleden. Den begränsade och underbara stilen sätter upp det extraordinära temperamentet hos charmiga kvinnor.

Hengyuan går inte ur ljuset.

Bearlen Selie-serien med mini-dial klockor är eleganta och förfinade och oavsiktligt leder trenden och mode. Ratten har två färger: havgrön och färsk rosa, och det polerade solmönstret hoppar i solen och hoppar. Tolv naturliga diamanter omger ratten för att säkerställa att varje ögonblick av tiden går är korrekt och unikt. Pekaren på den kroniska och akupunktur är en utmärkt pekare som är skärt i diamanten, och den andra handen skärs in i diamantskärningsprocessen. Informationen flyter till den släta urtavlan, som beskriver den vassa elegansen i denna klocka. Under vård av den dubbelsidiga anti-GLAM-beläggningen Sapphire Glass Mirror är det uppenbart vid varje ögonblick.

Silkljuset med lätt diameter polerade det rostfritt stålfodralet och återspeglade de naturliga linjerna. Den vattentäta prestanda är utmärkt och djupet kan nå 50 meter. Silk -tända polering av det bekväma tejpen med rostfritt stål med vikningsspänne, som är utsökt utrustat med handleden, vilket lämnar den noggranna och eleganta urmakningsprocessen på handleden.

Utsökta maskiner

Den kan observera sin snidade och detaljerade automatisk mekanisk rörelse genom transparenta safirglasspeglar -Meidu kaliber 48 hela automatisk mekanisk rörelse och automatiska svängrör dekorerade med Genève -vågmönster och mido -logotyper. Utbildningen ger 48-timmars kinetisk energilagring.

Schweiz Mido Berlan Selly Series mini-dial klockor lanserade två stilar: färskt pulver och maringrönt, med elegant och tidlös hållning och vann utmärkt kvinnors fördel.

Schweiz Baroncelli Bellen Selie Series Mini Dial Watch

[Modell: M039.007.11.096.00]

  • Rörelse: Meidu Caliber 48 Automatisk mekanisk rörelse (baserad på ETA C26.111 -rörelse); 7¾ ” ’; diameter 17.20mm; Tjocklek: 4,92 mm; 24 diamanter; 28 800 Swing/Hour, utrustad med Nivachron Gossamer. Den snidade och detaljerade rörelsen dekoreras automatiskt med Genève -vågmönstret och Mido -logotypen. Visa tiden i minut; justera noggrannheten för de tre riktningarna; Den kinetiska energilagringen kan vara upp till 48 timmar.
  • Fall: Silk -ljus polerat rostfritt stålfodral med en diameter på 25 mm. Den består av tre delar, en dubbelsidig plätering av anti-glamor safirglasspegel, en transparent bakgrund som observerar dess snidade och noggranna rörelse, graverade sekvensnummer, vattentätt djup på 50 meter.
  • Bälte: Silk-strålspolering av rostfritt stålrem och vikningsytans spänne.
  • Ring: Silk -ljus polerade sollinjerna på den marina gröna ytan. Datumfönstret är 3 och 12 naturliga diamanter är dekorerade som en skala.
  • Dikt: Periodisk och akupunktur är diamantskurna pekare och diamantskärningstimmar.

Schweiz Baroncelli Bellen Selie Series Mini Dial Watch

[Modell: M039.007.11.336.00]

  • Rörelse: Meidu Caliber 48 Automatisk mekanisk rörelse (baserad på ETA C26.111 -rörelse); 7¾ ” ’; diameter 17.20mm; Tjocklek: 4,92 mm; 24 diamanter; 28 800 Swing/Hour, utrustad med Nivachron Gossamer. Den snidade och detaljerade rörelsen dekoreras automatiskt med Genève -vågmönstret och Mido -logotypen. Visa tiden i minut; justera noggrannheten för de tre riktningarna; Den kinetiska energilagringen kan vara upp till 48 timmar.
  • Fall: Silk -ljus polerat rostfritt stålfodral med en diameter på 25 mm. Den består av tre delar, en dubbelsidig plätering av anti-glamor safirglasspegel, en transparent bakgrund som observerar dess snidade och noggranna rörelse, graverade sekvensnummer, vattentätt djup på 50 meter.
  • Bälte: Silk-strålspolering av rostfritt stålrem och vikningsytans spänne.
  • Slå siden -ljus polerade solbadarna med en ny mätare, datumfönstret är klockan 3 och 12 naturliga diamanter är dekorerade som en skala.
  • Dikt: Periodisk och akupunktur är diamantskurna pekare och diamantskärningstimmar.