Glasteti Skapade Vårens Komfort Med Excellens Replika Klockor

I april lyssnar världen på ljudet av blommor och känner livets färg. Under doftande år är tiden obegränsad. Sätt på en uppsättning delikat skräddarsydda kostymer, med klassisk tysk timing, under den ljusa säsongen, njut av vårdagens skönhet och visa vårens gentlemans stil. Den ursprungliga tyska på hög nivå vakttillverkningskonst, den ursprungliga tyska klocktillverkningskonsten kommer att ärva århundradets enorma mekaniska klocktillverkning, noggrant integrera med den ursprungliga estetiken i det tyska systemet och tolka elegant charm.

Fashionabla stil är enkel och mångsidig.

Sextiotalskronografi på 1960 -talet

Att bryta stereotypen på den blå kostymen, kombinationen av de fina blåvita ränderna och det ljusa slipset, gentlemanens smak och gasfältet hoppar ut, och sextiotalskronografen med retro och elegant stil är avslutande beröring på 1960-talet.

Sextiotalskronografi på 1960 -talet

Den handgjorda retro-ratten, från mitten av ratten till kanten, fördjupar gradvis den rika gröna från ljusa-den rika gradienteffekten är unik, iögonfallande och har struktur. Den välvda safirkristallglasspegeln följer också den klassiska retro-designen, inklusive krökningen av den stickformade timhanden och den andra akupunkturen, som också är utformad i linje med plattans båge, och hyllar 60-talet. Med en gråbrun fluffig kalvläderrem utförs den retro attityden till slutet.

Lär dig att söka essens och multiface charm.

Sea Panorama Dateseaq Grand Calendar Watch

Modern gentleman Zhang Chi har en examen. Bli av med allvarligheten i den tredelade uppsättningen, en tunn svart tröja inuti, och Seaq Panorama datum Seaq-kalenderklocka som bär svart guld dubbelfärgad.

Seaq Panorama Date Seaq Calendar Watch

Seaq Calendar Watch är en ”Spezialist Pioneering Series” Watch. Det är född med extraordinära och syftar till att vara banbrytande och aggressiv. 43,2 mm rött guldfodral, med ett svart solmönster och ring för att beskriva det robusta utseendet. Ratten är dekorerad med arabiska siffror och timmärken och belagd med super-luminova lysande beläggning, vilket ger bäraren utmärkt läsbarhet. Det 4: s stora kalenderdisplayfönster är det klassiska kännetecknet för varumärket. Rörelsen installeras genom spännet och fastställs ordentligt i fallet för att uppnå en utmärkt seismisk effekt och utrustad med Caliber 36 -rörelsen, med kisel för att säkerställa att replika klockor har stabil och tillförlitlig noggrannhet. Denna klocka kombinerar prestandan hos professionella dykklockor med en innovativ design av innovation. Det är lämpligt att flytta och statiska kompletterar varandra men har en låg nyckel men känslig struktur och tolkar charmen hos eleganta herrar.

Excentrisk och elegant charm höjdpunkt

PanomaticLunars excentriska månfasklocka

Den förändrade temperaturen på våren är oumbärlig för en bekväm tygtröja i kombination med en mörk lila-röd kostym och ljusa byxor, vilket belyser strukturen och gentlemanly-stilen. Välj sedan en färgglad PanomaticLunar excentrisk månfasklocka. Det är iögonfallande men elegant.

PanomaticLunars excentriska månfasklocka

Enastående kvalitet är lång -en varaktig låg nyckel.

Senator Excellence Perpetual Calendar

Den ljusgrå randiga kostymen är ganska snygg och elegant. Det matchas med den utmärkta kalendervakten i senatorens excellens eviga kalender, med tanke på affärer och fritid, och den övergripande formen är kapabel. Fashionabla ljusgrå kan klä upp sig dagligen på gatorna unga och livliga och lägga till en mer modern känsla.

Senator Excellence Perpetual Calendar

Glasteti Original Senator Excellence Perpetual Calender är en utmärkt evig kalenderklocka, ett 18K rött guldfodral med en mjuk silvervit frostliknande urtavla. Arrangemanget av ratten är enkel och intuitiv. Vecka, månad, datum, månfasfunktion och språngårsvisning är ordnade och symmetriskt arrangerade, vilket visar att läsning av varumärkets estetiska stil också är mycket bekvämt. Den päronformade blå stålpekaren kontrasterar kraftigt med den svarta tidsmarkören och skala-cirkeln. Komplex teknik och enkelt utseende gör termen ”excellens”. Med en brun krokodilläderrem är det lätt att tolka den eleganta gentleman -konnotationen.

Klockan har varit obegriplig för herren sedan födelsedatumet. Olika ögon känner igen de andra roliga, hobbyerna och uppskattningen av herrarna. Glastetis ursprungliga klassiska timepiece -arbeten följer med dig för att uppleva tiden och lägga till finalen för vårdagens stil.