Longines Väljer Utsökta Replika Klockor Och Presenterar Eleganta Presenter Till Föräldrar

Det medfödda bandet, den ständigt närvarande omsorgen och avtrycket av föräldrars kärlek är ingraverat i varje ögonblick av livet, som en handledspekare, som aldrig stannar i 24 timmar. Mors dag och fars dag kommer snart; Longines är en gåva av tid, bär en mängd utsökta klockor, antyder tid och sällskap, hyllar föräldrarnas osjälviska kärlek och följer dem för att njuta av eleganta stunder.

Med tidens gåva bär det banden och bekymmer och presenterar utmärkt moderkärlek. Klockan i Dolce Wiener-serien antar det ikoniska rektangulära fodralet, som är retro och chic, med ett rött läderband för att följa henne för att leva ett varmt och elegant liv; hjärtat månserien månfasklocka, den poetiska månfasen och diamanter kompletterar varandra och tolkar hennes romantiska och lyriska; mästarseriens månfasklocka, pärlemorskivan utstrålar en glänsande lyster, och det geniala hantverket integrerar minuter och sekunder och avslöjar ett elegant temperament på handleden.

Faders kärlek är tyst men majestätisk och kraftfull. Med eleganta replika klockor, tacka honom för hans sällskap och vägledning, och följ med honom för att behålla entusiasmen och utforska världen. Forerunner-serien Zulu Time Watch fortsätter traditionen med precisionstidtagning och lägger till en funktion för visning av flera tidszoner för att följa med honom för att utforska den stora världen; Concas dykserieklocka, som använder den slitstarka och reptåliga färgade keramiska ramen, ger utmärkt 300 meter vattentät prestanda, precis som den sinnesfrid och sällskap som hans far gav; den berömda hantverksseriens månfasklocka, med en klassisk kornmönstrad urtavla och ett exklusivt mekaniskt urverk för att säkerställa exakt restid; den militära flaggseriens replikklocka, med gyllene kolavisare och en beige urtavla, klockan 6 Flaggskeppslogotypen på klockans position återställer stilen i det historiska utseendet, och detaljerna visar retrocharm.

Tidens gåva, knuten på handleden, kondenserar kärlek och tacksamhet och följer föräldrarna till en elegant hållning.

【Klocka beskrivning】

Longines Dolce Wiener Series klocknummer: L5.255.4.71.5 Rekommenderat pris: 11 400 RMB

Det italienska söta livet inspirerar Longines Dolce Wiener-serien-”Dolce Vita,” Den blommar på handlederna på kvinnor som vill njuta av ett bekvämt liv.

Longines Heart Moon Series Moon Phase Watch Klocknummer: L8.115.4.87.6 Rekommenderat pris: 12 700 RMB

Longines Heart Moon-seriens klocka, ögats diameter är 30,5 mm, och den vita pärlemorskivan är dekorerad med 11 diamanttimmarkörer och blå stålvisare. Urtavlan visar timmar, minuter och sekunder, ett datumfönster är inställt på klockan 3 och en månfasdisplay är inställt på klockan 6. Levereras med ett armband i rostfritt stål.

Longines Master Moon Phase Watch Serienummer: L2.409.4.87.0 Rekommenderat pris: 24 100 RMB

The Longines Master Moon Phase watch, with a diameter of 34 mm in a stainless steel case, is equipped with an exclusive self-winding mechanical movement L899. There is a moon phase display at 6 o’clock and a ring date display—white mother-of-pearl dials with diamond hour markers and a blue leather strap.

Longines Forerunner Series Zulu Time watch number: L3.812.4.63.2 suggested retail price: RMB24,100

The Longines Forerunner series has an exclusive self-winding movement, supports multi-time zone display, and has a built-in silicon hairspring. It has been certified by the Swiss Official Observatory (COSC). The Longines Forerunner Series Zulu Time watch presents a bright, matte, or polished texture, using techniques such as embossing, highlighting rich and sophisticated details, and rigorous and exquisite craftsmanship. The watch features a colored ceramic bezel, with an anthracite gray sandblasted dial, and a date display window at 6 o’clock—42 mm stainless steel case with an interchangeable brown leather strap. The folding clasp has a new micro-adjustment system for a snug and comfortable wearing experience.

Longines Concas Diving Series watch number: L3.781.4.96.6 suggested retail price: RMB13,900

The Concas diving series watches draw inspiration from water sports, combine Longines’ outstanding Performance and elegant style, and show an eye-catching modern style. The watch has a diameter of 41 mm, a blue sun pattern dial, a self-winding mechanical movement, and a stainless steel bracelet.

Longines Master Moon Phase Watch Serial Number: L2.919.4.78.3 Suggested Retail Price: RMB 21,100

The brand-new master series watch has a case diameter of 42 mm and is equipped with an exclusive self-winding mechanical movement L899. A date ring and a moon phase display window are set at 6 o’clock, and the small pointer indicates the current date—a silver-grained dial with Arabic numerals and a brown leather strap.

Longines Classic Replica Series Military Flag Watch Watch number: L4.795.4.78.2 Suggested retail price: RMB 14,400

The Longines classic engraved series military flag watch combines watchmaking expertise and retro elegance. The clock is equipped with a stainless steel case with a diameter of 38.5 mm and is fitted with an L615 self-winding mechanical movement. The dial is decorated with gold-plated hands and inlaid hour markers, and there is a bit second dial and a date display window at 6 o’clock. The screw-in case back is embossed with golden sailboats and decorated with blue enamel, another iconic feature of the ensign series.