Longines Presenterar Romantiskt De 520 Replica Watches

Det finns 240 000 ögonblick på en dag och en natt, och ett ögonblick är 0,36 sekunder. Hjärtat slår ett ögonblick, och de 0,36 sekunderna när du möter sann kärlek flödar ögonen, flätas samman och kärleken värms upp. Under säsongen för 520 kärleksbekännelser valde Longines en mängd olika romantiska replica watches som den berömda Craftsman-serien, Forerunner-serien och hjärtmånen-serien. De använde handledsklockor för att frysa ögonblicket av hjärtslag och gravera in kärlekens evighet i botten av mitt hjärta.

Kärlek är lätt och glänsande, som en fjäder.

0,36 sekunder, hjärtat slår, kärleken värms upp, romantiken snurrar och kärleken är lätt och glänsande som en fjäder. Spela in det tillfälliga hjärtslaget med handledens klocka; månfasen reciprokerar, resonerar med samma frekvens och bevittnar den kvardröjande kärleken. Den berömda Craftsman-seriens månfasklocka kombinerar genialiskt hantverk, elegant stil och utmärkt prestanda. Månfasen flyter poetiskt vid 6-tiden på urtavlan; den klassiska urtavlan med korn för herrklockor är ren och skär, och den vita pärlemorskivan för damklockor är dekorerad med Diamond timmarkörer, lysande feminin charm.

Kärlek är romantiken att skydda sig från regnet och vänta på en solig dag.

Ett plötsligt kraftigt regn, under samma takfot, i skydd för regnet, hjärtslagsögonblicket på 0,36 sekunder, ögonen är sammanflätade och kärleken kolliderar. Forerunner-serien, utrustad med ett exklusivt självuppdragande mekaniskt urverk och inbyggd hårfjäder i silikon för att säkerställa den exakta och stabila restiden, fryser det ljuva ögonblicket när du träffas; den blå urtavlan och den keramiska ramen, med läderrem i samma färg, injicerar en touch av sportig form i klockan Elegant och romantisk.

Kärlek är som en fjäril som flyger i mitt hjärta.

Vid hjärtslagsögonblicket på 0,36 sekunder blandas färgerna, sinnena förstoras och hjärtat är som en fjäril som flyger, fylld av kärlekens glädje. Longines heart moon series månfasklocka, vit pärlemorskiva och blå stålvisare kompletterar varandra och skiner charmigt ljus; månfasen på handleden är tyst och mild och bevittnar den eviga kärleken som flödar från handleden till hjärtats botten.

【Klocka beskrivning】

Longines Master Moon Phase Watch Serienummer: L2.909.4.78.6 Rekommenderat pris: 20 300 RMB

Longines Master Series-klockan, med en diameter på 40 mm, är utrustad med ett L899 självuppdragande mekaniskt urverk, som kan nå en gångreserv på cirka 72 timmar. Det finns en månfasvisning klockan 6, en cirkulär datumvisning, och den lilla pekaren indikerar det aktuella datumet – silverkornborstad urtavla med visare i blått stål och ett armband i rostfritt stål.

Longines Master Moon Phase Watch Serienummer: L2.409.4.87.6 Rekommenderat pris: 24 100 RMB

Longines Master Series har lagt till nya verk och lanserar en ny damklocka i månfas. Boetten i rostfritt stål med en diameter på 34 mm är utrustad med det exklusiva självuppdragande mekaniska urverket L899. Det finns en månfasvisning klockan 6 och en ringdatumvisning – vita pärlemorskivor med diamanttimmemarkörer och ett armband i rostfritt stål.

Longines Forerunner Series Zulu Time klocknummer: L3.812.4.93.2 rekommenderat pris: 24 100 RMB

Longines Forerunner-serien lanserade en klocka i flera tidszoner som tolkade pionjärandan. Klockan är utrustad med ett exklusivt självuppdragande urverk, stöder multitidszonvisning, har en inbyggd hårfjäder i silikon och har certifierats av det schweiziska officiella observatoriet (COSC). Timvisaren kan justeras oberoende av GMT-funktionen tack vare avancerad urtillverkningsteknik. Longines Forerunner Series Zulu Time-klockan presenterar en ljus, matt eller polerad textur, med hjälp av tekniker som prägling, framhävning av rika och sofistikerade detaljer och rigoröst och utsökt hantverk. Klockan har en färgad keramisk ram med en urtavla med blått solmönster och ett datumfönster klockan 6-42 mm i rostfritt stål med ett utbytbart blått läderband. Viklåset har ett nytt mikrojusteringssystem för en ombonad och bekväm bärupplevelse.

Longines Heart Moon Series Moon Phase Watch Klocknummer: L8.115.4.87.6 Rekommenderat pris: 12 700 RMB

Longines heart moon series månfasur, utrustad med L296 kvartsurverk, klockans diameter är 30,5 mm. Den vita pärlemor-urtavlan är dekorerad med 11 diamanttimmarkörer, som kompletterar de blå stålvisarna. Urtavlan visar timmar, minuter och sekunder, ett datumfönster klockan 3, en månfasdisplay klockan 6 och ett armband i rostfritt stål.