Den Schweiziska Mido Rorsman-seriens Arvklocka Är Nylanserad, Replica Watches

Schweiziska Mido lanserade en ny helautomatisk klocka i rorsmansserien. Den unika retrostilen från 1950-talet möter oklanderliga replica watches, som på ett skickligt sätt visar den långvariga urtillverkningstekniken hos schweiziska Mido. Full av karaktär och stil.

När retroelement möter utmärkt precision

Styrmansseriens arvklocka hyllar schweiziska Midos klocktillverkningsexpertis på ett moderiktigt sätt. Powerwinds självuppdragande rörelse, som lanserades första gången 1954, representerade en revolutionerande prestation vad gäller tillförlitlighet och noggrannhet för schweiziska Mido. Den mekaniska delen av denna självlindande rörelse består av endast sju delar (inte 16). Idag använder den nya Helmsman-seriens arvsklocka en liknande mekanism. Denna klocka har upprepade gånger hyllat de schweiziska Mido-klockornas historiska och traditionella design. Den lätt välvda urtavlan är dekorerad med mörkblå solmönster, som kontrasterar skarpt med de lysande visarna och vågen. Det kan säkerställa noggrannheten av att läsa tid dag och natt. Denna sportiga och eleganta klocka påminner alltid om när modet var av största vikt.

oemotståndlig nostalgi

Ljuset konvergerar på den kupolformade mörkblå sunray satin-finished urtavlan, producerar underbara och spektakulära reflektion förändringar. Den lådformade safirkristallen och det rektangulära märket klockan 6 under datumfönstret är alla utsmyckade med vitt, vilket ger en touch av ljus färg till klockans djupa primärfärg. De viktigaste indikatorelementen är behandlade med en grön Super-LumiNova lysande beläggning för att säkerställa att all information är läsbar i mörker.

Det rostfria stålhöljet är växelvis polerat och satinbehandlat, med en spiralbaksida och krondesign. Vintagemodellerna av Swiss Mido inspirerar formen på klockornas klockor och sträcker sig till det satängfärgade bandet, med polerade centrala länkar och sidor och ett viklås.

Högteknologiskt mekaniskt urverk och hårfjäder

Genom den genomskinliga baksidan av denna rorsman-serie replika klocka i begränsad upplaga, kan Caliber 80:s automatiska mekaniska urverk observeras. Dess automatiska rotor är dekorerad med klassiska Genève-krusningar och Mido-logotyper och kan ge upp till 80 timmars lagring av kinetisk energi. Detta schweiziska automatiska mekaniska urverk är utrustat med en högteknologisk hårfjäder gjord av Nivachron. Detta innovativa material kan effektivt förbättra restidens noggrannhet, tål mer betydande påverkan, är mer hållbart och kan effektivt minska effekterna av magnetiska fält.

Samtidigt lanserade schweiziska Mido även tre andra armbandsrorsmansserier i rostfritt stål: en har en silverurtavla och de andra två har en bituminös grå och grön urtavla.

Den här nya rorsmansseriens arvsklocka fortsätter framgångsrikt sin långvariga urmakarfärdighet och estetiska expertis med sina retrostilar och sofistikerade mekaniska anordningar.