PIAGET 2023 Onlywatch Välgörenhetsauktion Special, Klock Kopior

I år donerade Piaget en särskild klocka i Monaco: Piaget Polo-seriens skelettur för att stödja 2023 Only Watch-välgörenhetsauktionen.

PIAGET Polo-serien är en manifestation av livsstil och ett konstverk. Med sin provocerande design och unika stil bildad av långsiktig evolution är denna serie mycket igenkännbar i klocksamlares ögon. Sedan början av 1979 har PIAGET Polo-serien utsökt kombinerats med eleganta kurvor och ikoniska detaljer för att uppnå en balanserad och harmonisk designstil. Klockan är utrustad med en guldfärgad och färgad komplex stenurtavla, som har uthärdat tidens tand och är en perfekt blandning av unikhet och entusiasm, utsökt lyx och delikat diskretion. Denna lyxklocka deklarerar Piagets värderingar av utmärkt urtillverkning och har blivit en modell i komplexa funktionsförmåga och ultratunna rörelser. Klock kopior.

En signatursamling av Piagets klocktillverkningsstil, detta verk framkallar värderingarna glädje, lyx och sofistikering som förespråkas av Piaget Society. Sedan 1979 har Piaget Polo-serien representerat en unik stilsymbol, som kombinerar utsökta material, utsökt hantverk och djärv design, vilket visar en unik stil. Den mycket metaforiska känslan av flytande ger en bekväm upplevelse som en andra hud, som snabbt vann kändisar och eliters gunst. De träffades på Piaget Society, med fokus på haute couture och avancerad urtillverkning. Yves Piaget blev nära vän med Andy Warhol under storhetstiderna för New Yorks Studio 54 och Regine’s, vilket nu är vettigt, och Warhol äger minst sju Piagets-klockor. PIAGET Polo-serien har även tagit emot Ursula Anders (Ursula Andress) och Steve Martin (Steve Martin), samt Miles Davis (Miles Davis) och Bjorn Berger (Bjorn Borg, och Roger Moore, bland andra.

Nämn ’elit’ och ’Côte d’Azur’ och Monaco kommer att tänka på… Furstendömets Only Watch-välgörenhetsauktion hålls vartannat år för Duchennes muskeldystrofiforskning och utveckling av behandlingar för att samla in pengar till välgörenhet. Färgglad och originell, PIAGET Polo Skeleton-klockan är en hyllning till konstverket ”Hexa Grace” av Victor Vasarely, utställt i Monaco. Denna klocka är utrustad med Piagets egentillverkade 1200S1 ultratunna ihåliga självuppdragande urverk, och den ihåliga skenan är speciellt dekorerad med gröna, blå och roségulddesigner. Det ultratunna urverket med en tjocklek på endast 2,4 mm är installerat i en guldrosa boett med en diameter på 42 mm, vilket gör klockans totala tjocklek endast 6,5 mm, med ett blått utbytbart band, speciellt för Only Watch-välgörenhetsauktionen år 2023 kommer att skapas speciellt. Skelettklockan i PIAGET Polo-serien kommer att avtäckas på Only Watch-välgörenhetsauktionen som hålls i november i år, och högstbjudande kommer att få denna unika pjäs.