Bell&Ross Lanserar Ny Br 03 Cyber Rainbow Replica Watches

Bell&Ross stödjer till fullo Only Watch Charity Auction 2023, och donerar en djärv, unik, färgstark och innovativ BR 03 Cyber Rainbow för att stödja välgörenhetsorganisationen.

Denna färgglada regnbågsvälgörenhetsklocka är baserad på Bell&Ross klassiska BR 03, injicerar nya idéer och integrerar konceptet med Cyber-serien, som är iögonfallande.

Klockan är minutiöst gjord, vilket kan ses från det utsökta egentillverkade urverket och det komplicerade boettkonstnären: det ihåliga urverket och rotorstrukturen är fulla av tredimensionella effekter, produktionstekniken är fantastisk, den diamantliknande kolbeläggning är sandblästrad och polerad, och ytan på metallplywood De oregelbundna gallren är fyllda med ljus färg, och de sandblästrade och polerade metallhänderna är fyllda med vitt Super-LumiNova lysande material. Displayen är tydlig och lätt att läsa i ljusa och mörka miljöer. Replica watches.

Lackdekorationen på det svarta diamantliknande kolbelagda titanhöljet är behandlat med speciell teknologi, och produktionen är också unik, vilket visar Bell&Ross hängivenhet för hantverk. Lackdekorationen på gummiremmen är dämpad för att skapa en iögonfallande mosaikeffekt.

Det självuppdragande urverket har 48 timmars stabil kraft. Den oscillerande vikten är speciellt utvecklad för denna klocka. Från ytan kan rörelsen och de färgade skenorna ses, vilket framhäver urtavlans avantgardistiska utseende, lätta struktur och exakta handarbete.

BR 03 Cyber Rainbow utstrålar avantgardistisk och djärv personlighet, iögonfallande design och färg, kreativitet och elegant stil.

BR 03 CYBERRAIN BOW
SE ENDAST 2023

BR03-CYOW-TC/SRB

  • Urverk: Bell&Ross självtillverkat BR-CAL.383 självuppdragande urverk, ihålig bottenplatta och plywood fylld med färg, 25 juveler, vibrationsfrekvens 28 800 gånger per timme, gångreserv 48 timmar, automatisk lindningsrotor
  • Spegel: Antireflex safirglas, graverad med logotyp och 12-timmarsmarkörer, sandblästrade och polerade metallhänder
  • Funktioner: visning av timmar och minuter, automatisk spolning
  • Vattentät: 50 meter
  • Boett: Bredd 42 mm, svart diamantliknande kolbelagd titanboettlack, safirglasfodral baksida
  • Rem: Svart gummiband med lackerat mönster
  • Urtavla: Ihåligt urverk målat med lack, facetterad skena, balanshjulssats vid 6-tiden, sandblästrad och polerad tim- och minutvisare fyllda med Super-LumiNova självlysande material