Jaeger-lecoultre Lanserar Rendez-vous Moon-dejtingserien Moon Phase Klock Kopior

För att hylla de romantiska berättelserna i kinesiska myter och legender kommer Jaeger-LeCoultre att lansera en ny Rendez-VousMoon-dejtingserie, en månfasklocka, 2023. Rendez-VousMoon-dejtingseriens månfasklocka lanserades för första gången 2019, och månfasskärmen framhäver seriens moderna feminina särart. Det nya ögat tolkar klockans poetiska, komplexa funktioner på ett helt nytt sätt.

Sedan urminnes tider har månen försetts med romantisk mening av människor, vilket har lagt till lite mystik och ömhet till den tysta natthimlen. Nymånen är som en krok, och fullmånen är som en tallrik. Vad månskenet lyser är evig kärlek och romantik.

På kvällen för Qixi-festivalen, titta upp mot Altair och Vega och väv en bild av kärlek i ditt hjärta. Paret saknar varandra, litar på varandra under stjärnfloden och tillbringar romantiska stunder tillsammans.

För urmakare är månen också full av oändlig charm. Observationen av planetrörelser är en viktig referens för människor att mäta tid. I sin långa historia har Jaeger-LeCoultre Grande Manufacture alltid varit känd inom avancerad urtillverkning för sina utsökta astronomiska komplexa funktioner. Klock kopior.

Balansen mellan precisionsteknologi och utsökt konst är det grundläggande värdet av Jaeger-LeCoultre Manufacture, och den nya Rendez-VousMoon dejtingserien månfasklocka är ett koncentrerat uttryck för detta koncept. Urtavlans detaljer är fascinerande: på den yttre ringen markerar en spegelpolerad guldhalva tiden; på urtavlan är de ikoniska Rendez-Vous dejtingseriens siffror parade med svärdformade händer och solstrålade silverguillochémönster. Ramens ådring är inlagd med 60 diamanter, medan den inre urtavlan är inlagd med 47 mindre diamanter, vilket återspeglar den yttre ramen.

Eleganta och harmoniska detaljer sätter igång månfasdisplayen. I bländaren vid 6-tiden korsar en roséguld fullmåne den mörkblå himlen. En lång flod av stjärnor representerar Vintergatan, och ytterligare två jättestjärnor representerar Altair och Vega.

Liksom urtavlan eftersträvar Jaeger-LeCoultre också skönheten i harmoni inuti klockan.

Tekniska egenskaper

 • Fodral: roséguld
 • Diameter: 34mm
 • Tjocklek: 9,56 mm
 • Vattentät djup: 50 meter
 • Fodral bak: genomskinlig bottenkåpa
 • Urverk: Jaeger-LeCoultre 925A/1 självuppdragande urverk
 • Funktioner: timmar, minuter, sekunder, månfasvisning
 • Energireserv: 38 timmar
 • Diamanter: 107 diamanter – 0,76 karat
 • Rem: blå alligator läderrem
 • Nummer: Q357243J