Longines Lanserar Ny Concas Diver Gmt-klocka, Replica Watches

Som en modell av sportklockor har Longines Concas dykserie nyligen lanserat en ny modell med en smidig och utsökt design utrustad med Longines exklusiva GMT-urverk. Inspirerad av vattensporter kombinerar den nya Concas dykserie GMT-klockan Longines klocktillverkningsexpertis och eleganta stil, vilket framhäver varumärkets djupa ansamling av klockor i flera tidszoner.

Longines Concas-dykningsserien lade till GMT-funktionen för första gången och stödde en tidssynkroniseringsdisplay med dubbla tidszoner. Detta är också det första försöket sedan serien lanserades 2007. Denna komplexa funktion är oskiljaktig från varumärkets långa historia. Redan 1925 lanserade Longines den första multitidszonsklockan. Den nya Concas dykserie GMT-klockan innehåller designegenskaperna från vattensporter, ger en unik personlighet till GMT, en praktisk funktion för resor, och följer med samtida upptäcktsresande och krävande idrottare för att utforska världen och utmana sig själva. Replica watches.

Den nya generationens klockor kombinerar retrodesign med innovativ teknik. Det inskruvade höljet i rostfritt stål med en diameter på 41 mm har designats om, utrustat med ett exklusivt GMT-verk, en inbyggd hårfjäder av silikon och innovativa komponenter gjorda av icke-magnetiska material, och dess antimagnetiska prestanda överstiger ISO 764 antimagnetisk standard med mer än tio gånger. Restiden är mycket exakt och kraftreserven varar cirka 72 timmar.

En annan höjdpunkt i den nya klockan är den enkelriktade roterande räfflade keramiska ramen, med en lysande design och inskruvad krona. Boetten är polerad och satinfin, och den gröna, bruna, svarta och blå urtavlan med en tvåfärgad 24-timmarsskala framhäver den raffinerade och eleganta stilen. Guldpläterade eller silverfärgade polerade visare och timmarkörer är täckta med Super-LumiNova lysande beläggning för att säkerställa enkel läsning. Timmarkörerna vid 6-tiden och 9-tiden är cirkulära; det finns ett triangulärt märke vid middagstid och ett datumfönster vid 3-tiden. Den pilformade GMT-pekaren och urtavlan ekar subtilt i färg.

Den nya Concas dykserie GMT-klockan är utrustad med ett nydesignat H-format armband i rostfritt stål, som är vattentåligt till 30 bar (300 meter). Det är också första gången Longines är utrustad med ett mikrojusteringsspänne. Klockan finns tillgänglig med ett urval av blått eller svart gummiband, som kompletterar färgen på urtavlan och är även utrustad med ett finjusterande viklås för bra passform och komfort. Dessutom finns även khakigröna och beige NATO-remmar.

Concas nya dykserie GMT-klockor följer med varje upptäcktsresande för att upptäcka det okända och utmana sig själva. Njut av äventyret; världen är en lekplats för de modiga.

【Klocka beskrivning】

Longines Concas Diving Series GMT klocknummer: L3.790.4.06.6 rekommenderat pris: 20 300 RMB

Som en modell av sportklockor är den nya Concas dykserie GMT-klockan utrustad med Longines exklusiva GMT-urverk, som kan visa tiden i två tidszoner. Urverket är försett med en hårfjäder av silikon och innovativa icke-magnetiska komponenter, vilket gör den mer än tio gånger mer motståndskraftig mot magnetfält än ISO 764-standarden. Den nya Concas dykserie GMT-klockan är också unik i sin 41 mm diameter rostfria stållåda med en skruvad bottenkåpa och krona, en ny svart keramisk enkelriktad roterande räfflad bezel, med en Luminous design. Urtavlan är grön med ett armband i rostfritt stål.

Longines Concas Diving Series GMT Klocknummer: L3.790.4.06.2 Rekommenderat pris: 20 300 RMB

Som en modell av sportklockor är den nya Concas dykserie GMT-klockan utrustad med Longines exklusiva GMT-urverk, som kan visa tiden i två tidszoner. Urverket är försett med en hårfjäder av silikon och innovativa icke-magnetiska komponenter, vilket gör den mer än tio gånger mer motståndskraftig mot magnetfält än ISO 764-standarden. Den nya Concas dykserie GMT-klockan är också unik i sin 41 mm diameter rostfria stållåda med en skruvad bottenkåpa och krona, en ny svart keramisk enkelriktad roterande räfflad bezel, med en Luminous design. Urtavlan är grön, med ett grönt NATO-band av återvunnet, miljövänligt material.

Longines Concas dykserie GMT klocka. Klocknummer: L3.790.4.66.6. Rekommenderat pris: 20 300 RMB

Som en modell av sportklockor är den nya Concas dykserie GMT-klockan utrustad med Longines exklusiva GMT-urverk, som kan visa tiden i två tidszoner. Urverket är försett med en hårfjäder av silikon och innovativa icke-magnetiska komponenter, vilket gör den mer än tio gånger mer motståndskraftig mot magnetfält än ISO 764-standarden. Den nya Concas dykserie GMT-klockan är också unik i sin 41 mm diameter rostfria stållåda med en skruvad bottenkåpa och krona, en ny svart keramisk enkelriktad roterande räfflad bezel, med en Luminous design. Urtavlan är brun med ett armband i rostfritt stål.

Longines Concas dykserie GMT klocka. Klocknummer: L3.790.4.66.2 Rekommenderat pris: 20 300 RMB

Som en modell av sportklockor är den nya Concas dykserie GMT-klockan utrustad med Longines exklusiva GMT-urverk, som kan visa tiden i två tidszoner. Urverket är försett med en hårfjäder av silikon och innovativa icke-magnetiska komponenter, vilket gör den mer än tio gånger mer motståndskraftig mot magnetfält än ISO 764-standarden. Den nya Concas dykserie GMT-klockan är också unik i sin 41 mm diameter rostfria stållåda med en skruvad bottenkåpa och krona, en ny svart keramisk enkelriktad roterande räfflad bezel, med en Luminous design. Urtavlan är brun med ett beige NATO-band av återvunnet, miljövänligt material.

Longines Concas Diving Series GMT klocknummer: L3.790.4.56.6 rekommenderat pris: 20 300 RMB

Som en modell av sportklockor är den nya Concas dykserie GMT-klockan utrustad med Longines exklusiva GMT-urverk, som kan visa tiden i två tidszoner. Urverket är försett med en hårfjäder av silikon och innovativa icke-magnetiska komponenter, vilket gör den mer än tio gånger mer motståndskraftig mot magnetfält än ISO 764-standarden. Den nya Concas dykserie GMT-klockan är också unik i sin 41 mm diameter rostfria stållåda med en skruvad bottenkåpa och krona, en ny svart keramisk enkelriktad roterande räfflad bezel, med en Luminous design. Urtavlan är svart med ett armband i rostfritt stål.

Longines Concas Diving Series GMT Klocknummer: L3.790.4.56.9 Rekommenderat pris: 20 300 RMB

Som en modell av sportklockor är den nya Concas dykserie GMT-klockan utrustad med Longines exklusiva GMT-urverk, som kan visa tiden i två tidszoner. Urverket är försett med en hårfjäder av silikon och innovativa icke-magnetiska komponenter, vilket gör den mer än tio gånger mer motståndskraftig mot magnetfält än ISO 764-standarden. Den nya Concas dykserie GMT-klockan är också unik i sin 41 mm diameter rostfria stållåda med en skruvad bottenkåpa och krona, en ny svart keramisk enkelriktad roterande räfflad bezel, med en Luminous design. Urtavlan är svart med en svart gummirem.

Longines Concas dykserie GMT klocka. Klocknummer: L3.790.4.96.6 Rekommenderat pris: 20 300 RMB

Som en modell av sportklockor är den nya Concas dykserie GMT-klockan utrustad med Longines exklusiva GMT-urverk, som kan visa tiden i två tidszoner. Urverket är försett med en hårfjäder av silikon och innovativa icke-magnetiska komponenter, vilket gör den mer än tio gånger mer motståndskraftig mot magnetfält än ISO 764-standarden. Den nya Concas dykserie GMT-klockan är också unik i sin 41 mm diameter rostfria stållåda med en skruvad bottenkåpa och krona, en ny svart keramisk enkelriktad roterande räfflad bezel, med en Luminous design. Urtavlan är blå med ett armband i rostfritt stål.

Longines Concas Diving Series GMT Klocknummer: L3.790.4.96.9 Rekommenderat pris: 20 300 RMB

Som en modell av sportklockor är den nya Concas dykserie GMT-klockan utrustad med Longines exklusiva GMT-urverk, som kan visa tiden i två tidszoner. Urverket är försett med en hårfjäder av silikon och innovativa icke-magnetiska komponenter, vilket gör den mer än tio gånger mer motståndskraftig mot magnetfält än ISO 764-standarden. Den nya Concas dykserie GMT-klockan är också unik i sin 41 mm diameter rostfria stållåda med en skruvad bottenkåpa och krona, en ny svart keramisk enkelriktad roterande räfflad bezel, med en Luminous design. Urtavlan är blå med en blå gummirem.

【Tekniska parametrar】

  • Klocknummer: L3.790.4.06.2/6; L3.790.4.66.2/6; L3.790.4.56.6/9; L3.790.4.96.6/9
  • Urverk: Självuppdragande mekaniskt urverk, L844.5 urverk, 11½ ligner, 21 juveler, 25 200 vibrationer per timme, inbyggd hårfjäder av silikon; kraftreserv: upp till ca 72 timmar
  • Funktioner: Timmar, minuter, sekunder, datumfönster klockan 3, GMT-funktion (24-timmarspekare)
  • Boett: 41 mm, 12,90 mm tjockt, runt, rostfritt stål, syntetisk safirglas med antireflexbeläggning i flera lager på båda sidor, enkelriktad roterande keramisk ram, lysande på den triangulära markören vid middagstid mekanism, skruva ner kronan, skruva ner fodralet tillbaka
  • Urtavla: Grön sunburst-urtavla med offset 24-timmarsmarkörer, brun sunray-urtavla med offset 24-timmars-taggar, svart sunray-urtavla med offset 24-timmars-taggar, blå sunray-urtavla med offset 24-timmarsmarkörer
  • Händer: Applicerade timmarkörer belagda med Super-LumiNova, polerade guldpläterade täckta med Super-LumiNova, polerade silver belagda med Super-LumiNova
  • Armband/armband: armband i rostfritt stål med dubbelt vikbart säkerhetsspänne och exemplarisk justeringsanordning, grön urtavla version med khakigrön NATO-rem med spänne, brun urtavla version med beige NATO-rem med spänne, svart urtavla version med svart gummirem med dubbel vikbar säkerhetslås och mikrojusteringsenhet, modell med blå urtavla med blå gummirem med dubbelt vikbart säkerhetslås och mikrojusteringsanordning