ZENITH DEFY Serie 21 CHROMA II Klocka, Klock Kopior

Le Locle, 22 augusti 2023: Zenith DEFY 21 Chroma-klockan, Zeniths mest färgstarka verk hittills, omtolkas i svart och vit keramik, och lanserar två nya klockor i begränsad upplaga, är fantastisk.

ZENITH DEFY-serien visar Zeniths oöverträffade tekniska prestationer och forsknings- och utvecklingsprestationer som håller jämna steg med tiden och tolkar varumärkets moderna och avantgardistiska designstil. Oavsett om det är ädelstensinlagd eller konstnärssamverkande, demonstrerar de alla Zeniths koncept med höga vibrationer och exakt timing genom spektral färgkontrast. Zenith har alltid varit engagerad i att bryta gränser och uppfinna nya sätt, och på så sätt dämpa en unik professionell skicklighet att spela med slående och iögonfallande färger. Med den nya DEFY-serien 21 Chroma II limited edition-klocka bevisar Zenith att utöver den mest innovativa högvibrationskronografen kan färgvalet också vara godtyckligt så att exakt prestanda och visuell upplevelse kan samexistera harmoniskt i kvadrattummen. Klock kopior.

ZENITH DEFY-serien 21 Chroma i begränsad upplaga kom ut under LVMH Watch Week 2022, och den väckte sensation så fort den lanserades. Klockan kombinerar ett vitt keramiskt fodral med färgglada färger som täcker hela spektrat och märkets unika massproducerade högvibrerande självuppdragande kronografurverk med en tidsnoggrannhet på 1/100 sekund, vilket är ett iögonfallande val. Nu omtolkar Zenith detta mästerverk och skapar en ny DEFY-serie 21 Chroma II-klocka i svart och vit keramik – båda nya klockorna finns tillgängliga i exklusiva färger.

Förutom de olika materialen i denna nya produkt är de två ZENITH DEFY-serien 21 Chroma II-klockor ännu mer genialiskt utsmyckade med varierande toner i samma spektrum. Bland dem presenterar den svarta keramiska klockan olika tekniker som härrör från de tre primärfärgerna, medan den vita keramiska looken presenterar ljusa blå och rosa toner. Klockfodralet är tillverkat av keramiskt material, vilket gör att de iriserande nyanserna appliceras jämnt på skelettets urtavla, visartopparna och rörelsen synliga, vilket bryter de färgglada färgerna som täcker hela färgspektrumet, vilket skapar en vacker och jämn gradienteffekt. Timmarkörerna och 1/100-sekundsskalan på urtavlans ytterkant är också fint belagda, vilket förlänger gradientfärgen från urtavlan till urtavlan. Sömmen av gummiklämman på kronan och gummiremmen ”Cordura nyloneffekt” följer också urtavlans färgschema.

Den ihåliga urtavlan på ZENITH DEFY-serien 21 Chroma II-klockan har en upphöjd kronografurtavla, som antar en färgdesign som ekar boetten. Urverket är vackert dekorerat under urtavlan, och varje bryggplatta följer också urtavlan. Graderingen av tidsskalsbeläggningen presenterar en mängd metalliska toner som är mer glamorösa. Genom urtavlan och bakstycket av safir syns El Primero 9004 självuppdragande kronografrörelse med hög vibration, som kan kallas toppen av utmärkt prestanda och exakt timing, och skönheten i mekanisk precisionsoperation och unik struktur kan ses. vid en blick.

ZENITH DEFY Chroma II klocka vit keramik är begränsad till 500 stycken, endast tillgänglig hos Zenith-butiker och auktoriserade återförsäljare över hela världen. Finns i Rex-butiker och officiella butiker.

DEFY 21 CHROMA II KLOCKA VIT KERAMISK

Typ: 49.9014.9004/01.R953

 • Höjdpunkter: Utrustad med en 1/100 sekund kronografrörelse. Den karakteristiska kronografvisaren roterar en gång per sekund. En escapement för tidsvisning (36 000 V/H – 5 Hz). En escapement för klockan (360 000 vph – 50 Hz) TIME LAB kronometercertifiering.
 • Urverk: El Primero 9004 självuppdragande urverk
 • Vibrationsfrekvens: 36 000 slag/timme-5 Hz (tidsvisning); 360 000 slag/timme-50 Hz (kronograf)
 • Energireserv: ca 50 timmar (tidsvisning); ca 50 minuter (klocka)
 • Funktioner: central visning av timmar och minuter. Små sekunder vid 9-tiden. 1/100 sekunders kronograffunktion: Huvudkronografvisare, 30-minuters kronograf vid 3-tiden, 60-sekunders klocka vid 6-tiden, Chronograph power reserve display vid middagstid (cirka 50 minuter)
 • Ytbehandling: ”Rainbow” PVD-pläterad bro + speciell blå oscillerande vikt med satinfinish
 • Pris: 119 000 RMB
 • Material: vit matt keramik
 • Vattentålighet: 10 ATM (100 meter)
 • Boett: 44 mm
 • Spegel: dubbelsidig antireflexbehandling safirspegel
 • Fodral bak: transparent safir
 • Urtavla: vitt skelett
 • Timmarkörer: rodiumpläterade fasetter belagda med ”Rainbow”-lack.
 • Händer: rodiumpläterade, facetterade och lackerade.
 • Rem och spänne: vit gummirem med iriserande sömmar. Dubbelt viklås i titan.

DEFY Series 21 CHROMA II Klocka Svart Keramik

Typ: 49.9013.9004/21.R952

 • Höjdpunkter: Utrustad med en 1/100 sekund kronografrörelse. Den karakteristiska kronografvisaren roterar en gång per sekund. En escapement för tidsvisning (36 000 V/H – 5 Hz). En escapement för klockan (360 000 vph – 50 Hz) TIME LAB kronometercertifiering.
 • Urverk: El Primero 9004 självuppdragande urverk
 • Vibrationsfrekvens: 36 000 slag/timme-5 Hz (tidsvisning); 360 000 slag/timme-50 Hz (kronograf)
 • Energireserv: minst 50 timmar (tidsvisning); ca 50 minuter (klocka)
 • Funktioner: central visning av timmar och minuter. Små sekunder vid 9-tiden. 1/100 sekund kronograffunktion: Huvudkronografvisare, 30-minuters kronograf vid 3-tiden, 60-sekunders klocka vid 6-tiden, Chronograph power reserve display vid middagstid (ca 50 minuter)
 • Ytbehandling: ”Rainbow” PVD-pläterad bro + speciell blå oscillerande vikt med satinfinish
 • Pris: 119 000 RMB
 • Material: svart mikroblästrad keramik
 • Vattentålighet: 10 ATM (100 meter)
 • Hölje: 44 mm
 • Spegel: dubbelsidig antireflexbehandling safirspegel
 • Fodral bak: transparent safir
 • Urtavla: svart skelett
 • Timmarkörer: rodiumpläterade fasetter belagda med ”Rainbow”-lack.
 • Händer: rodiumpläterade, facetterade och lackerade.
 • Rem och spänne: Svart gummiband med iriserande sömmar. Dubbelt viklås i titan.