PIAGET Polo Serie Klockor, Replica Watches

Piaget Polo-serien av klockor är en av Piagets mest representativa och inflytelserika serier. Sedan dess födelse 1979 har designen av Polo-serien av klockor hållit jämna steg med tiden, och den ikoniska designen ”form i form” har blivit ännu mer… Den tolkar designens essens och är allmänt älskad av kändisar och eleganta forskare. Dess färgglada färger, värdefulla material, olika storlekar, precisionsrörelser och komplexa funktioner tillför elegans, sofistikering och nöje i deras dagliga liv. Det har blivit en favorit lyx sportklocka för snygga herrar och damer med individuella stilar.

Begåvad

De mer än 40 åren sedan dess introduktion har Piaget Polo-serien fortsatt att utvecklas till mer moderna verk. Med tillkomsten av de mycket personliga Piaget Piaget Polo-seriens evighetskalenderklockor, har den prestigefyllda Piaget Piaget Polo-serien av klockor nått en ny nivå till oöverträffade höjder.

Piaget Polo-seriens evighetskalenderklocka använder 1255P ultratunna urverkstillverkningsprocessen och ärver det smala och pålitliga ultratunna 1200P urverket. Den visar en av de mest representativa komplikationerna inom klocktillverkning och kompletterar den levande månfasvisningen. Fascinerande. Den totala tjockleken på 42 mm Piaget Polo-seriens evighetskalender ultratunna klocka är bara 8,65 mm. Den har klockor gjorda av ädelmetaller som roséguld eller rostfritt stål och exklusiva smycken med obsidian urtavlor som lyser som naturlig iris. Det förtätade universum av tid och rum kan ses med en blick på handleden, som utstrålar en unik personlighet och ett oöverträffat temperament, som perfekt matchar Piagets varumärkesanda av glädje, sofistikering, uppfinningsrikedom och elegans.

Det är värt att nämna att ”skelett”-processen bättre kan tolka klockornas konst – urtavlan och urverkskomponenterna förenklas med komplicerade procedurer så att urverket som slår lika exakt som ett hjärta kan ses med en blick, vilket framhäver det extraordinära mekaniskt hantverk. Replica watches.

Piaget Polo-seriens skelettklocka är en sportklocka med en diameter på 42 mm och en tjocklek på endast 6,5 mm. Den är utrustad med 1200S1 självuppdragande rörelse oberoende utvecklad och producerad av Piaget och med en tjocklek på endast 2,4 mm. Det kan kallas en bärbar konst. Smak. Polo-seriens skelettklockor med komplext utseende och strömlinjeformade komponenter är robusta och praktiska, med en 44-timmars gångreserv och tre atmosfärer av vattentät prestanda. Piaget Polo-seriens skelettklocka använder komplicerat hantverk för att effektivisera urtavlan och urverkskomponenterna, vilket gör att urverket kan slå lika exakt som ett hjärta för att ses med en blick, vilket visar extraordinärt mekaniskt hantverk.

Livfulla färger

Piaget älskar tolkningen av färger. Den djärva användningen av färger ger Polo-serien ett nytt sätt att uttrycka sig på. Den presenteras för trendledare som särskilt gillar design och elegans, och uppmuntrar dem att visa upp sina unika och djärva stilar. Rutnät.

Piaget Polo-serien Chronograph har en utsökt ljus rockblå urtavla med en silverfärgad kronografurtavla. Dess spännande design gav den smeknamnet ”Panda”. Visarna och timmarkörerna är dekorerade med Super-Luminova lysande visare och timmarkörer, vilket gör denna sportklocka fortfarande läsbar i ett mörkare ljus. Utrustad med Piagets självgjorda 1160P självuppdragande mekaniska urverk, urtavlans diameter är 42 mm, och den kuddformade urtavlan och den runda ramen är mycket igenkännbara, visar personlighet och självförtroende och berömmer de stilfulla människorna som vågar bryta mot reglerna.

Piaget har applicerat grön, oändlig vitalitet på de fashionabla och dynamiska kalenderklockorna i Polo-serien. Urtavlan antar en intensiv mörkgrön färg, och de klassiska horisontella mönstren är täta och återspeglar det utbytbara gummibandet. Den ärver de ikoniska delarna av Piagets Polo-serie samtidigt som den använder en tilltalande kontrast för att visa en djärv och ohämmad designstil. Samtidigt som den tolkar trenden hyllar den också West Palm Beach, Floridas historiska polofält och livliga gräsmattor.

Kvinnlighet

Piaget Piaget Polo-serien 36mm kalenderklocka är en klocka med liten diameter designad för kvinnor i Piaget Piaget Polo-serien. Som symbolen för Piaget Piagets ultimata feminina charm är den naturligt elegant och rörande. Klockan använder en liten och utsökt 36 mm roséguld boett med en tjocklek på endast 8,8 mm. Ramen är inlagd med briljantslipade diamanter, vilket bildar en unik och rytmisk dekoration. Det lysande ljuset reflekterar den självsäkra och självständiga figuren hos en kvinna. Utrustad med Piagets egentillverkade 500P1 självupprullande ultratunna rörelse är tjockleken endast 3,63 mm. Den skiffergrå oscillerande vikten är också graverad med Piagets familjeemblem, vilket ger den en touch av elegans och lyx. En annan klocka med roséguld boett och grått krokodilläderband visar till fullo den ikoniska elegansen och charmen hos Piaget sportklockor.

Denna serie klockor, som håller fast vid den klassiska stilen och utstrålar ett djärvt och unikt temperament som en polomatch, förtätar perfekt utsökt hantverk på handleden. Den är elegant och lätt. Utseendet passar perfekt till handledens krökning och fungerar som en andra hud. Kombinera. Piaget Polo-serien av klockor hyllar livskännare som hänger sig åt nuet. De är enastående, leder trenden, är inte rädda för att ta risker och njuter alltid av livet; de förespråkar också att inte begränsas av regler, att inte sluta för närvarande och att söka konstnärlig perfektion genom kontinuerlig utforskning. Innovation och genombrott följer uppfinningens anda i klassiker och fortsätter att skriva klassiska legender i skapelsen.