Alpine Eagle Frozen Klocka, Klock Kopior

Chopards Alpine Eagle-serie av klockor är dynamisk men ändå elegant och hämtar inspiration från det magnifika landskapet i Alperna. Den här gången har den lagt till något nytt och lanserat en ny Alpine Eagle Frozen-klocka. Urtavlarna på de nya klockorna är belagda med diamanter, och ramen är inlagd med färgade safirer. De briljanta färgerna är som det skimrande ljuset som bryts när solens strålar lyser på glaciären och håller kvar den flyktiga skönheten på handleden. För att uppfylla varumärkets engagemang för en hållbar utveckling av lyxindustrin, är den nya klockan 41 mm i diameter tillverkad av märket Chopards klocktillverkningsverkstad med 18K vitguld i linje med Chopards hållbara utveckling och sociala ansvarskoncept. Ögat uppvisar suverän urtillverkningsteknik och är utrustad med Chopard 01.03-C självuppdragande urverk, med en tillräcklig gångreserv på 60 timmar. Från guldsmältning till armbandstillverkning, inklusive inläggningsteknik, tillverkning av delar och montering av rörelser, alla produktionssteg genomförs av Chopards passionerade hantverkare. Klock kopior.

De oöverträffade färdigheterna i Chopards verkstäder

Den nya modellen av Alpine Eagle Frozen-klockan glittrar av ljus och hyllar den glänsande härligheten som lyser på glaciären. Varje diamant på guldurtavlan är noggrant handinsatt, som en lysande stjärna frusen i tiden, och kompletterar den safirinsatta ramen. Inspirerad av det bländande och briljanta ljuset från solljus som bryts på glaciärer, arrangerar Chopard färgade safirer harmoniskt och vackert och visar en iriserande gradienteffekt. Safirer av olika toner lyser starkt som om de återställer de ständigt föränderliga magnifika teknikerna i naturfenomen, vilket får människor att känna att de befinner sig i en tyst och ren vinterscen. Detta klockmästerverk demonstrerar Chopards valmöjligheter och utsökta inställningstekniker.

Chopards klocktillverkningsverkstad integrerar på ett skickligt sätt smyckesinställningsteknik och utsökta urmakarfärdigheter. De utsökta klockorna kan inte bara bevittna hur minuter och sekunder går utan också påminna klockälskare om det stora universum och integrera universums fantasi i ett litet utrymme. Uppskatta skönheten i tiden.

”Om Alpine Eagle-serien är en återspegling av glaciärbiomen i Alperna, så är Alpine Eagle Frozen-klockan inspirerad av glaciärernas och snötopparnas majestätiska skönhet. Varje ädelsten har noggrant valts ut på dessa klockor. för att återge den rena skönheten i det höghöjdslandskap som jag beundrar.” förklarade Karl-Friedrich Scheufele, medordförande för Chopard, Alpine Eagle Snow Mountain Pride Wing. Serien är ett genialiskt arv från tre generationer av familjen Scheufele. Karl-Friedrich Scheufele (Karl-Friedrich Scheufele), hans far och hans son är skaparna av denna serie av klockor.

Ett guldmakarmästerverk i linje med Chopards filosofi om hållbar utveckling och socialt ansvar

Alpine Eagle Frozen-klockans 41 mm diameter och dess integrerade armband är gjorda av 18K vitguld i linje med Chopards koncept för hållbar utveckling och socialt ansvar.

I linje med Chopards åtagande att positivt påverka lyxindustrin, liksom alla klockor och smycken som lanserats av varumärket sedan juli 2018, använder denna modell material till 100 % i linje med Chopards hållbara utveckling och sociala ansvarskoncept – gjord av guldråvaror.

I decennier har det bara funnits en handfull urmakarverkstäder med egendrivna verkstäder för gjutning av ädelmetaller, och Chopard är en av ledarna. Varumärket ansluter sig till hållbar utveckling, innoverar och skapar och presenterar ständigt mästerverk.

Chopardrörelsens noggrannhet

Alpine Eagle Frozen-klockan är utrustad med Chopard 01.03-C självuppdragande urverk i enlighet med Chopards klocktillverkningsverkstads outtröttliga strävan efter exakt prestanda. Denna urverk är noggrant designad, byggd och monterad av Chopard-verkstäder. Dess struktur är synlig under det genomskinliga safirfodralet på baksidan av klockan, vilket visar dess smidiga skönhet.

Urverket är noggrant sammansatt av 182 delar och kan ge en kraftreserv på upp till 60 timmar när den är helt upplindad. Denna klocka har exakt restid och visar till fullo märkets klocktillverkningsverkstads strävan efter utmärkt prestanda.

Alpine Eagle Snow Mountain Proud Wing-serien

Alpine Eagle-serien är det geniala arvet från tre generationer av familjen Scheufele. Det är en hyllning till den första klockan, St., skapad av Karl-Friedrich Scheufele, medordförande för Chopard, i slutet av 1970-talet – Moritz moderna tolkning.

Den tidigare lanserade Alpine Eagle-serien antar en enkel och elegant design som hämtar inspiration från naturens magiska kraft och berikar dess traditionella kärna. Sidan på det runda fodralet är dekorerad med distinkta reliefer, kronan är graverad med en kompassros, och ramen är dekorerad med de ikoniska åtta funktionella fästskruvarna. Den strukturerade urtavlan har en djup färgton och en fluorescerande display. Den är utrustad med en integrerad. Alpine Eagle-klockan har ett metallarmband och förkroppsligar en sofistikerad och elegant stil full av modern smak.

Med sitt oberoende och utsökta hantverk slutför Chopard alla produktions- och monteringsprocesser i sina klockverkstäder, från urverk till armband, inklusive delar och fodral.