Carl F. Bucherer Lanserar Ny Maliron Central Kronograf, Klock Kopior

Upptagen urban modern liv är högt tempo och involverar alla aspekter. Det kräver att människor snabbt växlar mellan arbete, sociala och kulturella aktiviteter, sportaktiviteter och formella tillfällen och klarar av det dagliga livet och mer raffinerade livsscener med lätthet. Carl F. Bucherer Manero centraldisk är speciellt designad för dessa ögonblick. Dag eller natt är den starka estetiken balanserad med subtila, naturliga färger, vilket ger den en mångsidig tilltalande som accentuerar varje ögonblick du befinner dig i.

Det råder ingen tvekan om att Maliron Central Chronograph är symbolen för sportig stil. Utrustad med en DLC-diamantliknande kolbelagd ram, en liten svart urtavla som visar kronograffunktionen, och en svart blandad gummirem, kompletterar den rostfria stålhöljet. Denna estetiska designspänning återspeglar den livliga urbana rytmen, oavsett om du är på gymmet eller på ett arbetsmöte. Dess praktiska värde är också uppenbart. Det vita tachymeterskalvärdet på den svarta urtavlan och de lysande beläggningstimmarkörerna täckta med Super Luminova underlättar noggrann avläsning i mörker.

Kollisionen mellan funktion och stil

Maliron Central Chronograph är mer än bara ett mästerverk på handleden. Dess djärva färgkombinationer, dekorativa detaljer och enkla design är en del av den diskreta sofistikeringen hos denna klocka. Den andra essensen återspeglas i dess starka matchbarhet: klockans fyra färger (blå, ljusorange, brun och grön), tillsammans med en solstråleborstad urtavla, är inte bara lämpliga för tillfällig matchning utan även för fashionabla tillfällen. Val. Urtavlans diameter på 41 mm är precis rätt storlek för att fungera som ett vackert tillbehör. Gummibandet har ”borstats” för att lägga till extra detaljer och textur, vilket ytterligare förbättrar klockans kvalitet. Klock kopior.

Perfekt balans mellan arbete och privatliv

Den kompletterande designen och funktionerna hos Maliron Central Chronograph framhäver bärarens personlighet – energisk, ohämmad, full av fantasi och kreativitet. Det är inte bara en klocka utan också en personlig följeslagare; det är ditt första val när och var du vill vara kreativ eller utmana dig själv.

Nico Hischier Limited Edition

Dessutom lanserade Bucherer en Nico Hischier limited edition samarbetsklocka, begränsad till 99 stycken, som representerar Nicos födelseår 1999 och syftar till att hylla New Jersey Devils i American Hockey League, födda i Schweiz. Lagkaptenen och Bucherers varumärkesambassadör Nico Hischier hyllade. Den svarta rundborstade urtavlan är ihopkopplad med en liten silverurtavla, och de distinkta röda detaljerna är inspirerade av Nicos hemstad Valais och den nationella färgen i Schweiz.

Vitalitet, precision och stabilitet

Nicos karriär och liv är symbolen för det moderna urbana livet – ständiga förbättringar, strävan efter perfektion och framsteg i konkurrens. Han är född i Schweiz och älskar att vara utomhus och lever ett liv i högt tempo i Nordamerika, och integrerar sina sportaktiviteter i olika affärsprojekt och urban anda. Denna klocka i begränsad upplaga kommer att följa honom genom varje aktivitet i hans fullspäckade schema, från hockeymatcher och möten med hans agent till officiella lagtävlingar.

Maliron centrala klocka är utrustad med CFB1967 självuppdragande kronografurverk, satt med 47 ädelstenar, med en gångreserv på upp till 44 timmar, och har exceptionellt hög noggrannhet och hållbarhet. Genom safirglasets baksida kan rörelsen ses med en blick. Designen av den oscillerande vikten på det självuppdragande rörelsen är inspirerad av logotypen ”energistjärna” för märkeslogotypen Bucherer, och ett fönster är satt upp för att underlätta uppskattningen av rörelsen.