Longines Forerunner Series Flyback Chronograph, Replica Watches

2023 släppte Longines Forerunner-seriens flyback kronografur, och skrev ett nytt kapitel i sin långa historia av pilotklockor. Idag har serien lagt till en ny modell, en ny klocka i titanlegering, som ärvt essensen av serien av klockor, och har erhållit COSC (Swiss Official Observatory) precisionskronometercertifiering, som integrerar en lätt kropp, distinkt design och precision.

Forerunner-seriens flyback kronografklocka symboliserar den pionjäranda som Longines alltid har hållit fast vid. Denna kronografklocka med flyback-funktion bekräftar varumärkets banbrytande status. 1925 lanserade Longines sin första klocka med flyback-funktion och ansökte sedan om patent den 12 juni 1935. Patentet registrerades officiellt den 16 juni 1936. Flyback-timing är en banbrytande funktion som gör att piloter kontinuerligt kan tajma olika flygsteg , uppnå smidig navigering och följa med upptäcktsresande för att erövra himlen.

Som en praktisk klocka har Longines Pioneer Series Flyback Chronograph lanserat en ny klocka i titanlegering. Boetten är tillverkad av grad 5 titanlegering, som är lättare och starkare än stål. Den nya klockan ärver Longines eleganta estetiska stil. Fodralet på 42 mm är tillverkat av satinborst, som kombinerar djupa toner med subtil lyster. Den smidiga och snygga designen och den avancerade klocktillverkningstekniken ger den nya klockan en enastående personlighet. Replica watches.

Longines Pioneer Series Flyback Chronograph är utrustad med Longines exklusiva urverk L791.4, som har antimagnetiska egenskaper. Urverket har en inbyggd hårfjäder av silikon för att säkerställa exakt restid, och kraftreserven kan nå cirka 68 timmar. Med sin exakta restid har denna klocka erhållit COSC (Swiss Official Observatory) kronometercertifiering. Den oscillerande vikten är dekorerad med en globlogga som symboliserar Longines Pioneer-serien.

Den nya modellen har en tvåvägs roterande ram dekorerad med en svart keramisk ram och lysande skalor. Urtavlan i antracit är täckt med en antireflekterande syntetisk safirspegel. De guldpläterade visarna och digitala tidsskalorna är belagda med Super-LumiNova för att säkerställa tydlig läsning i flera miljöer.

Den nya modellen är vattentät till 100 meter och kommer med ett utbytbart titanarmband eller ett svart och grått NATO-band speciellt lanserat för denna modell.

Flyback-funktionen är en extra funktion i klockan som kan mäta tiden stabilt och snabbt. Till skillnad från traditionella klockor som måste stoppas, återställas och startas om, trycker tillbakaflyttningsfunktionen på knappen, och kronografens sekundvisare återgår omedelbart till noll och startar om tidtagningen. Denna funktion är särskilt lämplig för scenarier med extremt höga krav på noggrannhet och hastighet (som flyg).