Chopard Alpine Eagle Summit Klocka, Replica Watches

Chopard Alpine Eagle-serien har lagt till en ny dimension och lanserar en serie klockor med en diameter på 41 mm. De magnifika och eleganta urtavlarna kompletterar varandra med de färgade ädelstenarna som är inlagda på ramen, som på ett smart sätt visar en unik gradienteffekt. Klockan är utrustad med Chopard 01.15-C urverket, vars exakta justeringsprestanda har certifierats av den schweiziska officiella kronometern (COSC). Från guldgjutning till inställningsteknik, tillverkning av delar och montering av rörelser, till armbandstillverkning, alla produktionssteg i denna serie genomförs av Chopards passionerade hantverkare.

Det finns fyra modeller av Chopard Alpine Eagle Summit-klockor som lanserades den här gången, inklusive klockan i 18K gult guld med rosa safirer, 18K vitguldsklockan med blå och lila safirer och 18K vitguldsklockan med tsavoriter. 18K vitguld klocka och 18K roséguld klocka set med spessartine granat. Varje klocka kombinerar råa guldmaterial med ädla ädelstenar som överensstämmer med Chopards koncept för hållbar utveckling och socialt ansvar, vilket ger en färgstark och charmig gradienteffekt. Dessutom är urtavlan på varje premiumklocka mycket strukturerad, och visar ett radiellt mönster som iris i ett örnöga, vilket på ett livligt sätt visar den unika charmen i Alpine Eagle-serien. Replica watches.

Magnifik urtavla inspirerad av det majestätiska landskapet i Alperna

Sedan födelsen av den första klockan i Chopard Alpine Eagle-serien har den varit känd för sin mycket texturerade urtavla och unika estetik. Den här gången hämtar den nya modellen inspiration från de naturliga färgerna som utgör Alpernas vackra landskap. En av Summit-klockorna i Alpine Eagle-serien är inspirerad av de höga åsarna i Schweiz och heter ”Golden Peak”. Denna ås är så vacker och brant att den fick namnet Golden Peak av vetenskapsmannen James David Forbes på 1800-talet på grund av det mycket bländande gyllene ljuset den reflekterar. Detta inspirerade Chopard Alpine Eagle-serien och dekorerade urtavlan med ett 18K gult guldboett. De två ekar varandra och är lysande. De andra 18K vitguldsklockorna har ”Bleu Zinal” respektive ”Gris de Vals” urtavlor. ”Bleu Zinal” reflekterar det blå och lila ljuset från glaciären med samma namn som stolt står i hjärtat av Alperna; ”Gris de Vals” påminner om den sorts silverfärgade kvartssten som bryts i Grisons, Schweiz. Denna sten används vanligtvis för att göra tak och väggar på lanthus i Vals-regionen. Den sista rosenfärgade 18K guldklockan är utrustad med en ”Aube Rosée” urtavla, som påminner om topparna i gryningen som återges till ljust rosa av den första strålen av morgonljus.

De oöverträffade färdigheterna i Chopards verkstäder

Den glittrande urtavlan är omgiven av en cirkel av baguetteädelstenar, som är skickligt arrangerade för att skapa en unik gradienteffekt som kompletterar urtavlans skiftande färger. Dessa klockor är det bästa beviset på Chopards urmakarverkstads enastående klocktillverkningsfärdigheter, utsökta inställningstekniker och utmärkta valmöjligheter vid val av ädelstenar.

Ramen på ”Golden Peak”-klockan är dekorerad med åtta funktionella positioneringsskruvar, och de rosa safirerna prickade mellan dem utstrålar en mjuk briljans i ljuset och blixten; ”Zinar Glacier Blue”-klockan är skickligt dekorerad med safirer som bländar av dolt ljus. Cirkel, som visar en drömliknande gradienteffekt; medan ramen på ”Vals Grey”-klockan är inlagd med tsavorite, är den mjuka gröna gloria full av vitalitet, medan ”Alpenglow Pink”-klockan är inlagd med tsavorite. Den orangeröda spessartitgranaten har en extraordinär briljans som är hjärtskärande.

Chopard har förbundit sig att skydda och fira det magnifika naturlandskapet. Denna samling av färger kan verka diskret, men den är fantastisk och fängslande, vilket leder till att vi utforskar naturens imponerande underverk. Oavsett om den bärs på handleden av en bergsbestigningsutforskare eller en naturälskare, kan den återspegla en hög respekt för den naturliga miljön.

Ett guldmakarmästerverk i linje med Chopards filosofi om hållbar utveckling och socialt ansvar

För att uppfylla Chopards åtagande att positivt påverka lyxindustrin, liksom alla klockor och smycken som lanserats av märket sedan juli 2018, har Alpine Eagle-serien av klockor använt samma märke sedan lanseringen 2019. Boetten med en diameter på 41 mm och integrerad armbandet på den nya Alpine Eagle Summit-klockan är också gjorda av 100 % guldmaterial som överensstämmer med Chopards koncept för hållbar utveckling och socialt ansvar – gjorda av råvaror.

I decennier har det bara funnits en handfull urmakarverkstäder med egendrivna verkstäder för gjutning av ädelmetaller, och Chopard är en av ledarna. Varumärket ansluter sig till hållbar utveckling, innoverar och skapar och presenterar ständigt mästerverk.

Restidens noggrannhet certifierad av det schweiziska officiella observatoriet (COSC)

Alpine Eagle Summit-klockan är utrustad med Chopard 01.15-C självuppdragande urverk i enlighet med Chopards klocktillverkningsverkstads outtröttliga strävan efter exakt prestanda. Dess driftsstatus kan ses genom det genomskinliga safirglasets bottenkåpa. Detta urverk utvecklades oberoende av mästerhantverkarna i Chopards klocktillverkningsverkstad och har vunnit den schweiziska officiella kronometercertifieringen (COSC). Denna ära är ytterligare certifierad av ordet ”Chronometer” tryckt på urtavlan.

Efter att urverket är helt upplindat har det en 60-timmars gångreserv och är noggrant designad av urmakare som utövar utmärkta funktioner. Den är utrustad med en stopp-sekund-funktion för att säkerställa exakta justeringar och tidtagningsfunktioner, vilket gör att bäraren kan uppnå en exakt klocka till den andra tidsjusteringen.

Alpine Eagle Snow Mountain Proud Wing-serien

Chopard Alpine Eagle-serien är ett hantverksarv som spänner över tre generationer av Scheufele-familjen. Det är den första modellen som skapades av Karl-Friedrich Scheufele, den nuvarande medordföranden för Chopard, i slutet av 1970-talet – en modern tolkning av St.Moritz-klockan.

Alpine Eagle-serien antar en enkel och elegant design som hämtar inspiration från naturens magiska kraft och berikar dess traditionella kärna. Sidan på det runda fodralet är dekorerad med distinkta reliefer, kronan är graverad med en kompassros och ramen är dekorerad med åtta ikoniska funktionella positioneringsskruvar. Den strukturerade urtavlan har en djup färgton och en fluorescerande display. Den är utrustad med en integrerad. Alpine Eagle-klockan har ett metallarmband och förkroppsligar en sofistikerad och elegant stil full av modern smak.

Med sitt oberoende och utsökta hantverk slutför Chopard alla produktions- och monteringsprocesser i sina klockverkstäder, från urverk till armband, inklusive delar och fodral.