Carl F. Bucherer Maliron Flyback Chronograph, Replika Klockor

Den nya stilen på Carl F. Bucherer 40mm Manero Flyback är huvudsakligen färgad i svart och silver. Klockans urbana designkoncept härrör från den moderna stadens dubbelsidiga egenskaper som är lämpliga för rörelse och vila.

Effektiv timing

Maliron Flyback Chronograph är en ny klocka full av vitalitet, rörelse och urbant liv. Timingfunktionen återspeglar stadslivets mångfacetterade egenskaper.

Flyback-kronograffunktionen hänvisar till att starta och spela in flera tidtagningsprogram på kortast tid. I en traditionell klocka, för att kontinuerligt mäta längden av flera perioder, måste bäraren trycka på knappen tre gånger för att stoppa tidtagningen och nollställa den. Det finns tre steg att börja, vilket är krångligt. Flyback-kronograffunktionen hos Maliron flyback-kronograf är bekväm och effektiv. Tryck på ”flyback”-knappen för att stoppa inspelningen av den första perioden och återställa visarna till noll; släpp återställningsknappen så startar kronografvisarna ett annat tidtagningsprogram i realtid.

De nya klockorna är alla utrustade med Bucherers egentillverkade CFB 1973 självuppdragande urverk. CFB 1973 urverket är en uppgraderad version av CFB 1970 urverket som användes i den tidigare Maliron flyback kronografen. CFB 1973-urverket är ett automatiskt urverk med tvåvägslindning. Tvåvägslindningssystemet gör rörelsens lindade energi rikligare. Den kan ge en gångreserv på upp till 56 timmar, 42 timmar längre än föregående generations CFB 1970-verk med envägslindning – timmars gångreserv och mer långvarig prestanda. Dessutom har Bucherer också optimerat rörelsens timingpelarhjul för att göra det smidigare att använda och förbättra bärarens dagliga upplevelse. Replika klockor.

Motsatt skönhet

Carl F. Bucherer använder skickligt den solstråleborstade urtavlan för att presentera en visuell förändringseffekt i två färger: en silverurtavla med en svart urtavla för kronograf eller en svart urtavla med en underurtavla för kronograf i silver. Remmen finns med ett armband i rostfritt stål eller en svart tygrem. Den solborstade urtavlan inställd mot det exemplariska stålhuset reflekterar en bländande lyster. Urtavlan är enkel, avantgardistisk och moderiktig, med stor spänning. Den snabba remdesignen är både praktisk och snygg, och den eleganta, hållbara och funktionella armbandsdesignen förlänger väskans skönhet till handleden. Dessutom kontrasterar den svarta tygremmen av återvunnet växtmaterial skarpt mot fodral och timing. Den svarta färgen på den lilla urtavlan kompletterar varandra, är lågmäld och subtil men ändå sexig och mystisk; 40 mm urtavlan är lämplig för både män och kvinnor.

Dubbel existens

Denna klocka kan möta bärarens behov i olika livsscener under dagen. Dag efter dag, oavsett hur rollen och livets rytm förändras, kan du enkelt kontrollera tiden. Maliron Flyback Chronograph är din perfekta följeslagare i stadslivet.