Bell&Ross Nysläppt BR 01 CYBER SKULL SAPPHIRE ICE BLUE, Replika Klockor

Det nya konceptet med BR 01 CYBER SKULL SAPPHIRE ICE BLUE skriver en ny fotnot för modernt avancerad klocktillverkningshantverk. Det märkliga leendet från den genomskinliga isblå skallen verkar läsa ett urtillverkningsteknikmanifest.

BR 01 CYBER SKULL Collection: Moderna amuletter

Den nya BR 01 CYBER SKULL SAPPHIRE ICE BLUE är den senaste varianten av BR 01 Cyber Skull-serien. Bell & Ross har producerat versioner av keramik, safirglas och brons för denna serie, vilket återspeglar varumärkets beslutsamhet att skapa unika och spännande replika klockor. Fallet med Cyber Skull-serien är kristalliseringen av banbrytande teknologi, med skarpa och distinkta facetterade konturer, med några skuggor av konturerna av stealth-stridsflygplan. Tanken är i linje med Bell & Ross anda att alltid hämta inspiration från rymdfärdens land. Detta nya verk innehåller flera symboliska betydelser. Inom konst och urmakeri representerar skallen tomrummet, tidens gång, livet och döden; å andra sidan har Bell & Ross utvecklat klockor för många specialstyrkor, och skallen representerar också en hyllning till trupperna. Menande. Döskallekulturen kan spåras tillbaka till den antika vikingakulturen och piraternas tid och har varit populär idag. Dagens elittrupper och fallskärmsjägare använder dem fortfarande som amuletter för att avvärja otur. BR 01 Cyber Skull-serien har en avantgardistisk design med djup innebörd, och den är välförtjänt att förvandlas till en Bell & Ross klockamulett.

Ice Blue Realm Avantgarde Nature

Blå är det perfekta valet för att visa upp din avantgardistiska natur. Under tusentals år har innebörden av blått förändrats med tiden. I modern tid innehåller blått rika betydelser och representerar natur och renhet. Detta har gett mycket inspiration till Bruno Belamich, medgrundare och kreativ chef för Bell & Ross. Han sa: ”Den iskalla himmelsblå och den klara safirglaset matchar perfekt, ser ut som ett isberg med vassa kanter.” En värld av high-end klocktillverkning är trendig. Ice blue används sällan, men Bell & Ross använder den i urtavlan på BR 01 CYBER SKULL SAPPHIRE ICE BLUE. Galvaniserad brons är behandlad med blå PVD-plätering, vilket ger skallen en unik isblå färg.

Spjutspetsteknologi, hemligheten bakom transparens

Bell & Ross går in i striden utan förbehåll med en helt genomskinlig 45 mm, 30 meter vattentät safirglasfodral, som visar skallens momentum utan reservationer. Safirglas är ett högteknologiskt kompositmaterial. Dess hårdhet och anti-slitageprestanda är näst efter diamant. Den har en mycket komplex struktur och är klar och fri från föroreningar. För att göra safirglas måste aluminiumoxid värmas till smältning med hjälp av en väteflamma på över 2 000 grader Celsius, vilket kräver mycket hög teknologi. Det genomskinliga fodralet visar upp det bästa hantverket för klocktillverkning, och Bell & Ross har parat ihop det med ett genomskinligt mjukt silikonband och ett polerat och satinbehandlat stiftspänne i rostfritt stål för att fullborda stilen. Detta nya verk är begränsat till 25 stycken, så dess sällsynthet är självklart.

Superb klockteknik

Det genomskinliga fodralet av BR 01 CYBER SKULL SAPPHIRE ICE BLUE innehåller BR-CAL.209 självtillverkat manuellt urverk. En rörlig struktur inuti styr rörelserna av skallens haka, som att öppna munnen och le. Det ger kraft till den rörliga parstrukturen och säkerställer exakta och pålitliga urfunktioner. Boetten är klar som vatten, och den utsökta poleringen och kvaliteten på urverket kan ses med ett ögonkast. Den rodiumpläterade bottenplattan, plywood och öppna eller ihåliga delar är utsökt gjorda. Samlare och klockfans kan uppskatta idéns väsen, hantverk och Bell & Ross avancerade klocktillverkningstekniknivå.