Urval Av A. Lange & Söhne Klockor, Replica Watches

När semestern närmar sig är det en tid på året då vi ser tillbaka på våra gemensamma prestationer och ser fram emot framtiden. Vi samlas med våra släktingar och nära vänner för att dela skönheten och värmen i våra hjärtan. Med sitt enastående klocktillverkningshantverk glänser Lange av värme, följer med varandra för att tillbringa årets slutfestival och hyllar de goda tiderna.

LANGE 1 Lange 1 klocka – demonstrerar utsökta urmakarfärdigheter

LANGE 1 Lange 1-klockan har haft stora förhoppningar sedan den föddes. Det var den första klocka som lanserades av Lange klockfabrik fyra år efter dess återuppbyggnad 1994. De traditionella delarna av sachsisk precisionsurtillverkning, såsom 3/4 plywood, skruvade guldhylsor och skruvbalanserade hjul, kombineras med banbrytande design som t.ex. excentriska urtavlor och stora kalenderdisplayer. Det är ett mästerverk av Langes klocktillverkningshantverk.

Denna prisbelönta klocka har en off-center urtavla som följer principen om det harmoniska gyllene snittet: displayerna överlappar inte varandra och är enkla att läsa. Den stora kalendern är ett annat framträdande inslag i LANGE 1-klockan – denna A. Lange & Söhne-signaturfunktion är inspirerad av den femminuters digitala klockan på Semper Opera House i Dresden, ett historiskt mästerverk inom sachsisk precisionsurtillverkning.

LANGE 1 Lange 1-klockan var utrustad med andra generationens L121.1 självtillverkade urverk 2015. Detta handlindade urverk kan omedelbart föra fram den stora datumvisningen och flytta dagen framåt när midnatt närmar sig. Energin från omkopplingsåtgärden fortsätter att byggas upp under flera timmar. Dessutom är LANGE 1-klockan även utrustad med ett restidståg under den handgraverade balanskranen, som består av ett balanshjul med excentrisk vikt och en fritt oscillerande Lange egentillverkad balansfjäder. Pålitliga tvillingpipor ger rörelsen en 72-timmars gångreserv. 18K roséguldmodellen av LANGE 1-klockan lyser med värme och kompletterar festivalens underbara och mysiga atmosfär. Replica watches.

Finns exklusivt i Langes flaggskeppsbutik

LANGE 1 Lange 1-klockan finns i olika material. Utöver modellen i 18K roséguld finns det två material att välja mellan: platina 950 och 18K guld. Dessa två modeller är endast tillgängliga exklusivt i Lange flaggskeppsbutik. Samma väska med en diameter på 38,5 mm är utrustad med olika material, vilket visar en unik charm.

Tillgänglig exklusivt i Langes flaggskeppsbutik är LANGE 1 månfasklocka i platina 950, LANGE 1 signifikant månfasklocka i platina 950 och 18K guldmodellen. I den konsekventa excentriska skivlayouten som är signaturen för LANGE 1-serien är månfasenheten smart integrerad. Månfasvisningen på LANGE 1 Lange 1 månfasklockan ställs in på den lilla sekundvisaren och är utrustad med en dag/natt-indikatorfunktion. På skivan får ljusets interferenseffekt att blått ändras till flera toner för att representera olika tider på dygnet. En ljus stjärnlös himmel visas under dagen, medan en mörk himmel avbildas på natten, i kontrast till laserskurna stjärnor. Månfasvisningen på LANGE 1 signifikant månfasklocka är framträdande på huvudratten. Den använder varumärkets patenterade beläggningsteknik för att visa en vacker blå scen där mer än 300 diamanter skärs ut med laser. Olika stjärnor och ömtåliga texturer är synliga, vilket presenterar en Vintergatans värld i miniatyr. Alla tre klockorna är utrustade med en 72-timmars gångreserv. Om klockan är inställd och hålls igång måste månfasvisningen justeras i en dag efter 122,6 år.

1815 års kalender – en tidlös stilkompis

Under festivalen njuter människor av lugna och avkopplande stunder med familj och vänner; när vi återvänder till det dagliga livet är vi fulla av energi att möta livets ansvar och fullspäckade scheman. Lange 1815 Annual Calendar-klockan är elegant och extraordinär och en bra följeslagare året runt. Den här klockan visar datum, veckodag och månad, vilket säkerställer att vi deltar i alla kritiska möten. Den komplexa kalendermekanismen kan automatiskt identifiera 30-dagars eller 31-dagars månader. Displayen måste justeras manuellt en gång om året mellan den sista dagen i februari och den första dagen i mars. Månfasvisningen är korrekt i 122,6 år och visar exakt banan för den gyllene månen på den stjärnklara natthimlen.

Det unika med 1815 års kalenderklockan ligger i dess komplexa hantverk och den utsökta layouten av displayfunktionerna på den silvervita urtavlan. Det hyllar grundaren Ferdinand Adolph Langes extraordinära koncept med sin traditionella minutskala för tågspår, arabiska siffror och tre undertavlor. Klockseriens namn från 1815 kommer från hans födelseår. Detsamma gäller för det manuella urverket L051.3: dess utsökta detaljer kan uppskattas genom safirkristallfodralet på denna 18K roséguldklocka. Varumärket fortsätter Ferdinando Adolf Langes noggranna och extraordinära filosofi och eftersträvar suveränt hantverk. De noggrant utformade handlindade urverken återmonteras för att ge Saxon klockfabriken en unik, bländande glans för samtida mästerverk.

Langes globala president Wilhelm Schmid sa: ”Lange urmakare håller sig till andan om att aldrig sluta. Men i processen att gå framåt måste vi stanna upp ett tag och tänka tyst. När semestern närmar sig är det dags för många människor Ögonblicket när jag ser tillbaka på mig själv: Var kom jag ifrån? Vart ska jag gå? 1815 års kalenderklocka förkroppsligar urtillverkningstraditionen som är rotad i märkets gener med sin unika charm, medan LANGE 1-klockan symboliserar en ny början och vägleder vägen framåt. Den riktning vi är på väg.”