Under Ice City, Continuing The Glory, Replika Klockor

Oregerlig och oregerlig är den kreativa attityd som Roger Dubuis alltid har hållit fast vid. Excellence är målet för Roger Dubuis. Att undergräva konventioner, levande visa yrkesskicklighet och ihärdigt sträva efter framtida design i det dagliga livet är Roger Dubuiss värderingar. Födelsen av varje toppmästerverk är det bästa uttrycket för Roger Dubuiss arv och transcendens.

Ett nytt kapitel i äventyret, legenden dyker upp igen.

Varje sällsynt klocka visar märkets nya resa in i framtiden. Med extraordinärt mod och visdom kombinerar den tradition och innovation, utmanar befintliga konventioner med subversiva tekniker och förkroppsligar kreativa koncept som kombinerar modern designskönhet och uttrycksfullhet. Visa allt. Roger Dubuis förlitar sig på sina oregerliga och extraordinära urmakarfärdigheter för att skapa obegränsade konstnärliga myter på ett begränsat utrymme och uppnå en ny legend inom avancerad urtillverkning.

Idag uttrycker Roger Dubuis återigen sin kreativitet och fortsätter att skriva ett nytt äventyrskapitel: jorden knakar igen, och tolv heroiska riddare uppmanas att slåss mot isen och försvara kungariket. Legenden om kung Arthur dök upp igen under den hårda vintern, och den tionde generationen av Knights of the Round Table-serien av replika klockor släpptes chockerande.

Enastående hantverk undergräver horisonter

Under den legendariska resan för att förfölja den heliga gralen korsade de tolv riddarna tusentals berg och floder, stötte på svårigheter och hinder och kom till slut fram till det frusna landet i en djupblå sjö. Roger Dubuis omfattar hela scenen inom den yttre flänsen av urtavlan, och framhäver dess mycket uttrycksfulla kraft med utsökt design: urtavlan är på väg att kollapsa, och riddarna står inför ett hårt test. Ringen är gjord av Murano transparent isblått glas, en exakt nyans som tog sex månaders djupgående forskning och experimenterande, vilket ger klockan ett enkelt och charmigt liv och vitalitet. De stora isbitarna som bryter ut ur sjön på huvudurtavlan är också gjorda av samma isblå glas. Dessa iskroppar är gjorda av vit Limoges bisque, ett exceptionellt material för att uppnå den snöiga effekten. Den är känd för sin fina struktur och hårda yta och erbjuder en kontrasterande matt finish som kompletterar glasets spegelliknande glans. Den unika isskapandet på urtavlan kräver också hantverk. Varje bruten iskropp är sammansatt för hand av märkets mästerhantverkare, vilket skapar en extraordinär tredimensionell 3D-komposition. Arbetet var extremt utmanande och tog en månad att slutföra, tillsammans med att göra riddarens rollbesättning.

Tolv dynamiska miniatyrriddare med olika ställningar föddes. Varje riddare är högmodig och högmodig, och hela klockan är som ett slagfält där seger eller nederlag avgörs, vilket fryser tiden när svärdet står på spel och är redo att gå. För att producera sådana naturtrogna miniatyrriddare måste exakta och noggranna processer följas: först ritas ritningar för att skissera hartsmodellerna av alla riddare i specifika proportioner, sedan 3D-skannas och slutligen gjutas och gjutas i 18K roséguld. , vilket får miniatyrriddaren att synas levande vid cirka 6,5 mm hög. Den livliga riddarformen drar också nytta av den noggranna snidningen av mästarens stadiga och skickliga händer och den extraordinära konstnärliga skönheten som är integrerad i den för att skapa ett smalt svärd eller rustning. De subtila skillnaderna är det bästa uttrycket för skicklighet. Om du är försiktig kommer den fantastiska duellscenen att återhämtas. Detta noggranna arbete kräver stort tålamod, och varje riddarstaty tar en till tre dagar.

Den nedre delen av ramen ger också ett komplett utbud av betraktningsvinklar, vilket gör att samlare till fullo kan uppskatta miniatyrriddarens utsökta detaljer, vilket gör varje look till en ny överraskning. Genom botten av fodralet är den ikoniska blå ihåliga oscillerande vikten inspirerad av de målade glasfönstren i medeltida kyrkor och slott. Den lutande pyramidformen förblir stationär och passar in i den triangulära skåran på kanten av klockan. Den ihåliga oscillerande vikten roterar i mittläget. Även om den är lättare och mindre än en vanlig oscillerande vikt, med en kortare spakarm, förblir dess prestanda densamma. Klockan är utrustad med RD821 enkelbalanserat automatiskt urverk, sammansatt av 172 delar. Alla delar är handraffinerade enligt standarderna för Geneva Seal och följer branschens kvalitetsstandarder. Den tionde generationen av Knights of the Round Table-seriens klockor är begränsade till 28 stycken.

Bryter gränser och reser sig ur askan

Roger Dubuis har alltid varit engagerad i att utforska banbrytande material, göra allt för att hitta de bästa metallmaterialen och kombinera dem med extraordinära färdigheter för att skapa den tionde generationens Knights of the Round Table-serie av klockor. Det 45 mm stora höljet är tillverkat av Damaskus-titan, en nick till uråldriga franska ståltillverkningstekniker som går tillbaka århundraden. Titanmaterialet ger denna klocka en lyxig och modern känsla, medan Damaskus smidesmetoden gör klockan ännu mer unik. Smeder staplar titanplattor av klass 2 och grad 5, placerar dem i brännande ugnar och hamrar dem hårt medan metallen fortfarande brinner så att de ursprungliga plattorna bildar ett enda metallblock. Metallblocket värms upprepade gånger, pressas och sträcks till form. Klipp, vik, värm och upprepa. Upprepa processen med Burn Forging flera gånger tills du når önskat antal lager.

Slutligen vågade urmakaren undergräva traditionen genom att utsätta metallen för det sista efterbehandlingssteget: ett syrabad. Detta steg kräver mycket arbete att utföra. När metallen är nedsänkt i lösningen börjar skiktningen av titan av grad 2 uppträda, vilket bildar en charmig effekt som löper genom metallhöljet. Vågmönster förbättrar hållbarheten och bryter igenom estetiska gränser. Vad som är mer värt att nämna är att Damaskus-fodralet i titanlegering är ihopkopplat med en polerad titanram, som kontrasterar skarpt med den matta finishen och den unika strukturen.

Bryter isen och galopperar, släppt av Jieao

Den 5 december 2023 släppte Roger Dubuis stolt den tionde generationen av den episka nya Knights of the Round Table-serien i Peking.

Legenden om Holy Grail Knights inspirerade också scenens layout. Arbetsutställningsområdet restaurerade livfullt isfältsscenen på urtavlan. Gästerna var nedsänkta i scenen och kämpade sida vid sida med de kallade riddarna. Sammanvävningen av isblått ljus och skugga banade väg för riddarna att hitta den heliga gralen. Resan guidar gästerna att spåra den uråldriga och härliga legenden om kung Arthur och kombinerar märkets utsökta urmakarfärdigheter med oregerlig estetik.

Hedersriddare Upplev legenden

”Kring det här runda bordet kommer de mest heroiska riddarna att samlas. De kommer att äventyra, leverera rättvisa, skydda de svaga och slå tillbaka arrogansen.” – Trollkarlen Merlin.

Märket graverade in trollkarlen Merlins ed från antik mytologi på metallen under safirglasets bottenkåpa på varje Knights of the Round Table-serieklocka. Det runda bordet är en symbol för jämlikhet. Riddare från varje plats samlas och har lika stor makt. Det är just detta koncept som Roger Dubuis upprätthåller. Kärnteamet i dess klockfabrik har blivit de samtida riddarna av det runda bordet, där kreativa designers, resoluta och modiga urmakare och mästerhantverkare med extraordinär entusiasm samlas. Låt oss fortsätta det magnifika och gripande eposet tillsammans.

På 10-årsdagen av födelsen av Knights of the Round Table-serien av klockor, inbjuder märket uppriktigt alla framstående samlare som har ägt Knights of the Round Table-serien av klockor tidigare att etablera Roger Dubuis Knights of the Round Table . Alla hedersriddare samlas härligt. De är andan av modern ridderlighet. En utmärkt tolkning, vi kommer att utforska avancerade klocktillverkningstekniker med varumärket i framtiden, njuta av den unika och extraordinära riddarbehandlingen och gå in i den framtida världen av ”superklockor”!

Ge dig ut på den moderna riddarresan nu, förnya ridderlighetens anda, och kungens ära kommer aldrig att utsläckas.