Superocean Culture Watch ’57 Highland Capsule Collection, Replica Watches

På 1950-talet lanserade Breitling dykklockan SuperOcean speciellt designad för fashionabla människors havs- och kustaktiviteter.

Idag bjuder Superocean Heritage ’57 Highlands Collection in klockfans att ge sig ut på en ny kustresa: utforska de skotska högländernas klippiga kust och dimhöljda toppar.

Breitlings VD Georges Kern kommenterade denna unika serie: ”Varje kapselserie berättar sin olika legend. Super Ocean Culture Watch ’57 Highland Capsule Series kommer att få dig att känna att du vandrar i Skottland.” En unik upplevelse i höglandet. Ta på dig en ylletröja och en tweedjacka, vandra hela dagen till klippkanten i den hårda vinden och kom äntligen hem för att värma dig bredvid en sprakande brasa med din hund lågt liggande. Highlands: Kapselkollektionen är designad för att följa med en sådan resa.”

Som en kapselsamling finns denna klocka i en begränsad upplaga under en begränsad tid. Klockornas diameter är 38 mm, och urtavlans färger visar livligt land och hav: beige, grön, senap, gul och blå. Den nya Super Ocean-klockan har kvar retromodellens ikoniska triangulära timmarkörer från mitten av århundradet.

Lämplig för alla årstider

Varje Highland Capsule-klocka har en unik detalj som framhäver dess skotska stil: ett lyxigt tygband i tweedstil gjord av siden och ull. Denna serie av klockor är utrustad med ett metallflätat armband, en separat väska som innehåller utbytbara tygremmar och ett fjäderverktyg för att byta ut remmen enkelt. Replica watches.

Varje rem är fint spräcklig, inspirerad av tweed, för att komplettera färgen på urtavlan: blå urtavlor med mörkbruna remmar, beige urtavlor med klassiska bruna bälten och gröna urtavlor och senapsurtavlor med gröna urtavlor. Föra. Om du gillar att mixa och matcha kan du köpa den blå remmen separat.

Klockan är supertålig och rep- och stöttålig. De lysande prickarna på den tvåvägsroterande ramen är en hyllning till ursprunget till Superocean dykklockan.

Varje klocka är utrustad med Breitling Caliber 10 urverk. Precis som alla Breitling-klockor är noggrannheten och prestandan hos alla Highland Capsule-klockor certifierade av den schweiziska officiella kronometern (COSC).

Därför, oavsett om du vandrar på den oländiga kusten, bor på ett värdshus eller bär den dagligen, kan Super Ocean Heritage Watch ’57 Highland Capsule Series kombinera stil och funktionalitet och ge sin egen historia.