Vacheron Constantin Lanserar 9 Loft Artisan Klockor I Begränsad Upplaga! Replica Watches

När det nya året närmar sig fortsätter det schweiziska toppklockmärket Vacheron Constantin att göra stora drag och lanserar en serie unika klockor i Les Cabinotiers lofthantverksserie, som inkluderar ultrakomplexa mekaniska mönster, utsökta gravyrer och tekniker för sättning av ädelstenar, som är verkligen den ultimata visuella njutningen.

01

Lofthantverkare

Minute repeater tourbillon klocka

I år har Vacheron Constantin speciellt lanserat två-minuters repeater-tourbillon-klockor i Les Cabinotiers lofthantverksserie, var och en producerad i begränsad upplaga, som representerar banbrytande anda att se på världen.

Det vita guldet ”Art of the Middle East” minutrepeater tourbillon hämtar inspiration från arkitekturen i Sheikh Zayed-moskén i Abu Dhabi. Rullverket är ristat på boetten med hjälp av linjeskärningsprocessen, och den yttre kanten av urtavlan är dekorerad med geometriska mönster. Hela arbetet tog tre månader att slutföra.

Den andra är gjord av guldmaterial för att hylla Vacheron Constantins prestationer i USA sedan 1832.

Urtavlan är inspirerad av art déco-perioden och är uppdelad i två lager och innehåller 110 individuellt skurna och polerade päron- och tulpanskivor. Kombinationen av cloisonné-emalj och fina träinläggningstekniker återger den klassiska inredningen från guldåldern för ”Art Deco”-bilden.

02

Loft Craftsmans ”Picture of the Resort”

Som namnet antyder, för att ytterligare demonstrera kopplingen mellan Genève, Schweiz och Asien, är Loft Craftsman-serien baserad på märkets fyra oförglömliga platser som en ritning, som livfullt återger ruinerna av Angkor Wat, det gamla sommarpalatset, Konfuciustemplet i Peking och Imperial College, och 1800-talets Vacheron Constantin på urtavlan. En klassisk resortscen i Genèves högkvarter från perioden.

Det sägs att varje urtavla tog minst 200 timmar att slutföra. Tjockleken är ca 9 mm. Den är utrustad med ett självtillverkat ultratunt automatiskt urverk. Tre klockor är gjorda av 5N roséguld, och en är gjord av vitguld. Gjord. Replica watches.

03

Lofthantverkare

Maltesisk tourbillon klocka

Den 38 mm x 48,3 mm 5N rosa guldklockan är utrustad med 2790 SQ manuellt lindande turbillonverk. Som en hyllning till Haussmann-stilen och dess agentur i Paris sedan tidigt 1800-tal, lanserade Vacheron Constantin den nya Les Cabinotiers Attic Craftsman ”Haussmann” ”Feng Hua” maltesiska Skeleton Tourbillon Watch.

Både boetten och rörelsen är kraftigt graverade, tar mer än 150 timmar, och gravyrens djup förblir ungefär detsamma, cirka 4/10 mm, en otrolig nivå av sofistikering.

04

Lofthantverkare

Armillary Sphere Tourbillon Watch

Armillary Sky Tourbillon-klockan hyllar också art déco-stilen, men den här gången syftar klockan till att fira hela Amerika. Den har ett 45 mm × 20,1 mm 2N guldfodral och är utrustad med märkets mästerverk 1990 manuellt upprullande urverk, utrustad med en biaxiell tourbillon och retrograd tim- och minutvisning.

Boetten är också rikt dekorerad med gravyrer, och urverkets framsida är dekorerad med handgjord guilloché och har en svart DLC-beläggning. Bara graveringen på denna klocka tog mer än en månad att slutföra.

05

Lofthantverkare

”Xianglong” gråskala emalj hög smycken klocka

Den sista delen av Loft Artisan-kollektionen är ”Xianglong”-klockan i gråskala emalj med höga smycken med kinesiska solida element. Denna klocka är dekorerad med en grå emalj drakegravyr på urtavlan. Boetten i vitguld på 40 mm är satt med 146 handset baguette-slipade diamanter och är utrustad med ett ultratunt 1120 automatiskt urverk.

I en emaljerad stil med endast gråtoner på en mörk bakgrund måste varje lager brännas exakt i ugnen för att avslöja den djupa och utsökta detaljen i det valda mönstret.