Chopard Lanserar Alpine Eagle-serien I Kinesisk Begränsad Upplaga Klocka, Replika Klockor

Chopard välkomnar det nya året med två Alpine Eagle kinesiska klockor i begränsad upplaga. De magnifika färgerna och unika formerna hos kinesiska Danxia inspirerar båda klockornas mästerverk. Urtavlarna är ljusa och pittoreska, och den röda ockra färgen är chockerande. Denna Danxia röda klocka, den mest populära i världen, påminner också om den röda sigillen som sticker ut i klassikernas kalligrafi och symboliserar adel, berömmelse och förtroende. Från urminnes tider till nutid har sigill använts som kulturbärare för att uttrycka litteraters ambitioner, löften, kontrakt och elegans. De har visat mångsidigt och suveränt konstnärligt värde. Vermilion som kommer i kontakt när man använder sigill bär på rättfärdighet och andlighet och har en vacker betydelse av lycka och rikedom. Bärd Alpine Eagle Snow Mountain proud wing-serien kinesisk begränsad upplaga klocka, använder elegansen ”klocka” för att uttrycka känslor, placera och belöna herrns visdom och förtroende, och visa elegans och smak; och den röda sigillen, en mycket konstnärlig och energisk färg, ger också sitt förtroende för paret. Bäraren har rimliga förväntningar på lycka och lycka på det nya året.

Chopard Alpine Eagle-serien bar på uppfinningsrikedomen från Scheufele-familjen i tre generationer och är härledd från den första modellen som skapades av den nuvarande medpresidenten, Karl-Friedrich Scheufele, i slutet av 1970-talet. Titta på St.Moritz. Denna serie replika klockor hämtar inspiration från Alpernas magiska kraft. Den rika strukturen på urtavlarna i denna serie påminner om irisen hos en örn, och händerna liknar en örns fjädrar. Den bär inte bara på Chopards kärlek till naturen utan också beröm och kärlek från denna enastående och skickliga hantverkare, vilket återspeglar varumärkets suveräna estetik.

En av Chopard Alpine Eagle-seriens kinesiska klockor i begränsad upplaga är gjord av Lucent SteelTM, vilket märket är stolt över och är begränsat till 88 stycken. Lucent SteelTM är en legering med inte mindre än 80 % återvunnet stålinnehåll, som kan lysa lika starkt som guld.

Den andra modellen är gjord av roséfärgat 18K guld i linje med Chopards hållbara utveckling och sociala ansvarskoncept och är begränsad till 33 stycken. Internt är de utrustade med Chopard 01.01-C självlindande mekaniska urverk oberoende utvecklat av mästerhantverkarna i Chopards urtillverkningsverkstad och belönats med Swiss Official Chronometer Certification (COSC). Denna rörelse har en 60-timmars gångreserv. , och utrustad med en stopp-sekund-funktion för att säkerställa exakta justeringar och tidsfunktioner. Dessa två utsökta klockor kombinerar Chopards utsökta klocktillverkningshantverk och unika konstnärliga estetik. De kommer att bli snygga för dem med höga ambitioner och framsynthet för att belöna deras självförtroende och känslor. Och denna röda färg, full av vitalitet och konstnärlig uppfattning, betyder också att bäraren kommer att vara säker och uppmuntrande under det kommande året, få lycka och lycka, och allt kommer att gå bra.