Roger Dubuis’s Year Of The Dragon Selection, Klock Kopior

Tolv år av vår och höst kommer och går, och året för Jiachen och draken kommer. Efter sin konsekventa strävan efter excellens släpper Roger Dubuis, ett exklusivt klocktillverkningsmärke i Genève, stolt den nya King Series Single Flying Tourbillon Year of the Dragon-klockan i begränsad upplaga inspirerad av zodiac-draken. Denna nya klocka håller fast vid utmärkt hantverk och integrerar millenniekulturen och är en ädel hyllning till det gamla draktotemet och en varm beröm av drakens ättlinganda. Roger Dubuis integrerar komplexa funktioner, estetiska värderingar och optimistiska övertygelser i handleden, ärver traditionell kinesisk kultur, hyllar drakens ande, gratulerar Jiachen till det nya året och fortsätter ett nytt kapitel av oregerligt.

Den gudomliga draken svävar upp i himlen och svävar högt upp i de nio himlarna. Draken, som den kinesiska nationens andliga totem, bär på det kinesiska folkets själskänslor. Det symboliserar styrka och symbolen för fem tusen år av kultur. Sedan urminnes tider har draken betraktats som ett gott omen, som representerar auktoritet, adel och ära. Världen känner igen det som en symbol för framgång. Enligt legenden är den gjord av himmelens och jordens andedräkt. Den rankas först bland de tolv zodiakens djur. Som ledare för fjällinsekter är den unikt legendarisk.

Den gudomliga draken hoppar, tiderna är blomstrande och åren är nya.

Denna nya klocka håller fast vid utmärkt hantverk och integrerar millenniekulturen och är en ädel hyllning till det gamla draktotemet och en varm beröm av drakens ättlinganda. Roger Dubuis använder 27 mässingskomponenter för att forma formen av en hoppande drake, som hoppar med oändlig vitalitet, precis som en drake som hoppar bland molnen, stolt höjer sitt huvud och subtilt ekar draken i traditionell kinesisk kultur, sammansatt av nio djuregenskaper. Levande bilder: hjorthorn, kamelhuvud, räkors ögon, ormhals, musslingsbuk, fisklina, örnklor, tigertassar och oxöron. Pricken över i:et är ögonen fyllda med röd Super-LumiNova, vilket gör bilden av draken ännu mer majestätisk. Klock kopior.

På insidan av safirbottenkåpan på baksidan av klockan kompletterar en annan drake målad med metallbeläggning draken på framsidan. Delar av drakkroppen och tourbillon kan ses på framsidan och baksidan av urtavlan, överlappande och sammanflätade, som två drakar som hoppar och hoppar och rycker eldpärlorna. I början av det nya året, be om lycka och välsignelser, visa kraftfull vitalitet och optimistisk vision.

Utsökt urholkning och oregerligt hantverk

Roger Dubuis har skapat ett nytt kapitel i märkets avancerade klocktillverkning med sin ihåliga design, som tillför en touch av ädel charm till Drakens år. Den övre ytan på RD512SQ-urverket som är utrustat med klockan har sandblästrats på ett unikt sätt, och kanterna och hörnen visar fin poleringsteknik, som visar uppfinningsrikedom i varje detalj. Den utsökta ihåliga designen har certifierats av Geneva Seal. Som en av de strängaste kvalitetscertifieringarna inom den fina klocktillverkningsindustrin representerar den utmärkt kvalitet och prestanda och symboliserar utmärkt ursprung, precision och hållbarhet.

Denna nya klocka speglar varumärkets outtröttliga strävan efter utsökt hantverk och visar Roger Dubuiss extrema uppmärksamhet på detaljer. Varje komponent är noggrant tillverkad för att säkerställa utmärkt kvalitet och enastående prestanda. Drakmönstret, tourbillon och visare överlappar varandra på den ihåliga urtavlan och bildar en bild full av kraft och skönhet, och drakformen är verklighetstrogen. Denna design kombinerar traditionella och moderna element, vilket låter charmen med kinesisk kultur och avancerade klocktillverkningsfärdigheter komplettera varandra. Sländorna i handleden utstrålar den orientaliska charmen av att svälja berg och floder.

Draken ger utmärkt tur och presenterar det nya året. Roger Dubuis integrerar komplexa funktioner, estetiska värden och optimistiska övertygelser i handleden och lanserar 28 nya King Series Single Flying Tourbillon Year of the Dragon klockor i begränsad upplaga för att bevittna varje extraordinärt ögonblick 2024 och gratulera Jiachen till det nya året. , fortsätt ett nytt kapitel av oregerlig.