Replika Klockor I Schweiziska Mido Yunmanjing-serien

Swiss Mido Watch har nyligen lanserat MISS CLOUD Yunmanjing-serien av klockor, som skisserar vacker och flexibel samtida estetik med sin unika och utsökta design. Som ett helt nytt verk har Yunmanzhijing-seriens klocka ett armband som liknar dansande moln och ett unikt och graciöst spiralformat fodral, som visar ett elegant utseende under de känsliga ristningarna. Swiss Mido vidgar djärvt sina kreativa gränser i detta nya verk, lindar sina klockor runt handleden som smycken, lägger till smidighet och bländande charm med sin unika och originella stil.

Utsökta klockor eller utsökta tillbehör, varför inte välja båda? Yunmanzhi-serien av klockor kan tolka olika stilar. Den nya klockdesignen förkroppsligar märkets suveräna mekaniska expertis och tolkar essensen av charm med en öppen och originell design. Den något ovala boetten och armbandet i rostfritt stål är lätt sammanflätade med präglade arabeskmönster, och sidorna på armbandet är utsmyckade med delikata flytande molnmönster, som visar en behaglig estetik. Denna klocka presenterar också skönheten i den lysande himlen. Aventuringlasurtavlan blommar med ett charmigt och varmt sken på en bakgrund doppad i djupblå lyster. De plötsliga förändringarna i ljus och skugga är vackra som en dröm. Den nya klockan ärver varumärkets konsekventa avancerade klocktillverkningsfärdigheter och är en utsökt plats utrustad med ett högstandardiserat kvartsurverk. En harmonisk och integrerad estetisk proportion uppnår en unik balans mellan teknik och skönhet. Den beskriver rotationen av minuter och sekunder i varje kvadrattum, och bjuder in dig till Låt oss vandra genom ljusa drömmar tillsammans.

Graciös estetik

Yunmanzhi-serien av klockor har en mycket estetisk visuell effekt. Dess ovala hölje är polerat och spiralformigt bearbetat, tätt omger aventuringlasurtavlan, och de prickade skalorna är ännu mer bländande på den djupblå urtavlan. MIDO varumärkeslogotyp med silverdekor lyser starkt vid middagstid. De stora pilbladsformade ihåliga tim- och minutvisarna flyger över världens stjärnor och floder och skapar en drömlik scen inom loppet av minuter och sekunder.

Överflödande ljus

Armbandet i rostfritt stål på den nya klockan är sammansatt av polerade rulllänkar som visar dess utsökta utseende på Qianqian-handleden. De två sidorna av armbandet är dekorerade med flödande molnmönster, som fångar ljus inspiration för den nya serien. Lojal mot de utsökta schweiziska klocktillverkningsfärdigheterna har minifodralet i Yunmanzhi-seriens klocka en diameter på 25 mm till 26,5 mm och är utrustad med ett litet kvartsverk (endast 11 mm i diameter) inuti, vilket avslöjar den smidiga skönheten precis som de utsökta smyckena.

Varje klocka i Yunmanzhijing-serien av replika klockor har en annan urtavla design och antar unika estetiska element. Tre nya modellserier: en version helt i rostfritt stål har en silverurtavla, en eterisk och poetisk silverurtavla och en unik blågrön urtavla som ger den en luftig rytm. Den tredje är helt i guld, och den PVD-guldpläterade boetten, armbandet och champagneurtavlan kompletterar varandra, vilket gör den bländande och färgstark.

Som en dröm, lätt och bekymmerslös, vänder den nya Yunmanjing-serien på ett smart sätt tiden runt på ett litet utrymme, plockar försiktigt upp rörlig inspiration från drömmarnas klara himmel och visar slutligen samtida kvinnors graciösa och graciösa hållning. Vi inbjuder dig att gå med oss. Fall in i den rörliga världen av drömmar och verklighet.