Roger Dubuis’ Dragon On The Wrist Öppnar Ett Nytt Kapitel, Replika Klockor

Den flygande draken är på himlen, och den gömda draken är i vattnet.

Drakens år närmar sig. Draken har hoppat upp på handleden, och kreativitet och hantverk har återigen sprängt gränserna. Roger Dubuis tar med King Series Single Flying Tourbillon Year of the Dragon-klockan i begränsad upplaga för att öppna ett nytt kapitel av ”Dragon”. Den kombinerar modern avantgardistisk design med utsökt klocktillverkningshantverk för att förmedla visionen och rimliga förväntningar på det nya året.

Som den kinesiska nationens andliga totem är det också kärnan i djup traditionell kultur. Det symboliserar styrka och ära och symboliserar fem tusen år av kultur. Med inspiration från kinesiska bläckmålningar, kursiv manus och löpande manus presenterar King Series Single Flying Tourbillon Year of the Dragon i begränsad upplaga en abstrakt och frihandsskönhet som beskriver drakens majestätiska atmosfär med flygande, smidig, skarp och ohämmad slag. Som ett flödande band sveper det drakformade mönstret runt den ikoniska enkelflygande tourbillonrörelsen, verklighetstrogen, som om en drake hoppar bland molnen och dansar över himlen.

Höjdpunkten i målningen är ”guld”.

Tillverkad med uppfinningsrikedom uppstår vitalitet. Klockan är huvudsakligen gjord av ädelmetall roséguld. Draken hoppande form på framsidan av urtavlan är uppgraderad till att bestå av 27 roséguldblock. Sidorna är dekorerade med svart lack och den polerade ytan är dekorerad med roséguld. Roséguldblocken är tredimensionellt skapade med invecklat hantverk av fint träinlägg på 25 olika nivåer för att göra formen av en hoppande drake. Medelhöjden för varje komponent är 1 mm. Klockans baksida är också graverad med en drake med metallbeläggning, som ekar den tredimensionella draken på framsidan, som flyger mellan handlederna, vilket bidrar till den ultimata ihåliga arkitektoniska skönheten.

Pricken över i:et ”ögon”.

Drakens ögon är optimistiska och fulla av ära. I traditionell kinesisk kultur symboliserar drakens ögon mystik och makt, vilket indikerar makt, rikedom och rimliga förväntningar på framtiden. Drakögonen på urtavlan är fyllda med röd Super-LumiNova superljusande färg, som lyser i natten och visar drakens överväldigande majestät, och rytmen mellan ljus och skugga är lysande.

Den kritiska punkten är ”väsen”.

Utsökt hantverk, verklighetstroget. Klockans ikoniska enkelflygande tourbillon är skickligt integrerad i den ihåliga designen och kombinerar urverkets funktionella teknik och estetik. Den brolösa designen på toppen av tourbillon är vacker och bibehåller stabilitet. Drakformad plywood tar mindre plats och presenterar mer vitt utrymme på ytan än femuddig stjärnplywood. Rörelsedelarna är som berg och gyllene drakar som dansar graciöst, som drakar som flyger i bergen.

Draken är bra på att kontrollera vatten eller sväva i luften. Roger Dubuis rider på vågen och lanserar en begränsad upplaga av 28 King Series Single Flying Tourbillon Year of the Dragon replika klockor i begränsad upplaga, vilket driver superklockorna till nya höjder av hantverk och design. Drakens år närmar sig; Roger Dubuis utstrålar charmen av en kung och ger sig ut på resan med superklockor. Jag önskar alla superspelare en orädd start på 2024.