Den Slutliga Versionen Av Den Röda Och Svarta Colacirkeln, Replica Rolex

GMT-Master II Ref.16710 tillverkades från 1990 till 2007. Det är den andra generationen av GMT-Master II. Den är utrustad med Cal.3185 och den sena Cal.3186. Ramarna är svarta, röd-svarta, röd-blå och röda. Blått lades till mitten av 1999. Dessutom försvann den röda och svarta colaringen helt från Rolex produktionslinje efter tillverkningen av Ref. 16710 upphörde. Med den senaste tidens uppkomst av olika nya modeller har den väckt mer och mer uppmärksamhet. Nästa sak att dela är GMT-Master II Ref. 16710, tillverkad 1991. Det året var det en tidig modell med ett tritium lysande enkelspänne som var mycket populär som en kvasiantik klocka. Klockans serienummer börjar med bokstaven N (motsvarande årtalet 1991), och infattningen är en röd och svart cola-ring.

När man ser tillbaka på GMT-Master II-serien producerad efter Ref. 16760, Ref. 16710 i början av 1990-talet är den mest attraktiva med sin röda och svarta cirkel med tritium lysande enkelspänne. Samlare som leker med klockor under lång tid måste veta att Ref. 16710 var mer populär med en svart ram fram till slutet av produktionen. Enbart ramen var relativt lätt att köpa tidigare, så många ersattes med svart. Klockor med ram, men nu, eftersom den nuvarande GMT inte har en röd och svart ram, lockar den röda och svarta ramen mer uppmärksamhet.

Låt oss sedan titta på urtavlan för Ref. 16710. Tritiumets självlysande ljus har bleknat till en vacker krämfärg, vilket gör att overallen ser ut som en antik klocka. På grund av färgen kommer många urtavlor att ha små gropiga partiklar i denna era. Den här är i bra skick. Även om du fortfarande kan se mindre repor med ett förstoringsglas, kan dessa detaljer ignoreras. Många av de lysande händerna kommer att ersättas av Super Lunminovo (en lysande färg som har utgått efter tritium luminous). Den andra hand som användes under den inledande perioden förblir i sitt ursprungliga skick utan att ersättas.

Det finns nästan inga allvarliga polermärken på klockboetten. Graden av polering ser ut som att den bara polerats något en gång. Det rekommenderas att hålla den i sitt ursprungliga skick när du stöter på liknande situationer.

Den svarta delen av ramen har bleknat något, medan den röda delen förblir ljus. Vissa uppgifter säger att de ursprungliga bezelnumren från denna era var seriferade. Du kommer också att upptäcka att om du kollar dåtidens broschyrer och Japan Watch Import Associations katalog, så har typsnittet på infattningen inga seriffer. Denna del som förtjänar ytterligare studier är också en av Rolex charm. Ramen har heller ingen uppenbar polering som fallet, och att röra kugghjulen med fingrarna kan till och med kännas lite smärtsamt. Replica Rolex.

Det 20 mm hårda bandet på 78360-remmarna med nummer 501B. De förbindande delarna av remmen är inte lösa. Spännets kod är R. Med en liten årsskillnad är ett enkelspänne också vackert. Inte begränsat till Ref.16710, sportmodeller från denna tid kommer att ha betydande individuella skillnader i förändringarna i urtavlan under åren. Vissa lysande tritiumfärger ändrar färg, och vissa ändrar inte färg. Missfärgningen kommer också att ha olika effekter. Urtavlan beror också på lacken. Anledningen är att små ojämna partiklar ofta produceras. Det lysande tritiumljuset från Ref.16710 som delas denna gång har förvandlats till en vacker krämfärg med enhetlig färg. Urtavlan är ren, pricken i spetsen av second hand och det enda spännet på remmen (båda Ref. .16710 egenskaper hos tidiga modeller) representerar 1990-talet, och designen är charmig.