Girard-perregaux Laureato 38mm Koppar Diamantklocka, Klock Kopior

Laurel-serien, född 1975, är en utsökt blandning av geometriska former.

1975 lanserade Girard-Perregaux en banbrytande klocka, ”Quartz Chronometer”, utrustad med ett banbrytande självtillverkat urverk. Eftersom allt från design till utveckling slutfördes oberoende av märket, blev denna klocka väldigt populär så fort den kom ut, särskilt på den italienska marknaden, som förespråkade individualitet vid den tiden. Italienska klocksamlare kallar denna klocka ”utexaminerade från Girard-Perregaux” (Laureato på italienska). Detta smeknamn återspeglar också uppskattningen och erkännandet av klockentusiaster för denna modell som ett prisbelönt mästerverk och dess fantastiska hantverk. Så småningom blev detta namn känt för många klockfans.

Sedan dess födelse har Laurel-serien kombinerat många geometriska figurer till en och bildar ett unikt utseende som är mycket kontrasterande men ändå harmoniskt. Varje klocka i Laurel-serien har en åttakantig ram och placeras på en cirkulär bas ovanför den tunnformade boetten. Den välvda designen matchar den åttakantiga strukturen för att bilda en harmonisk båge. Klockan i Laurel-serien har enkla och snygga geometriska linjer och smidigt och delikat hantverk. Hela klockan är dekorerad med polerad och satinborstad finish, och finishen för olika poleringsprocesser är exakta och noggranna. De två olika ytmodifieringsteknikerna har tydliga gränser och är oberoende av varandra, vilket optimerar den övergripande estetiska effekten och presenterar en visuell effekt som kompletterar varandra. Det integrerade armbandet gör det övergripande utseendet på denna serie klockor lika smidigt som vatten, och den utmärkta ergonomiska designen ger också bäraren en oöverträffad bekväm bärupplevelse. Denna övergripande design, som tar hänsyn till både distinkt form och bärupplevelse, gör Laurel-serien unik, med personlighet och praktisk. Klock kopior.

Ringa i fylliga toner

Laurel Series 38 mm koppar diamant-set klocka använder ett 38 mm rostfritt stål boett med en guld-koppar urtavla dekorerad med Paris hobnail mönster. Detta klassiska mönster består av pyramidformade strukturer tätt anordnade, vilket ger urtavlan ett tredimensionellt utseende. Urtavlan av guld-koppar övergår från guld-koppar till guld-rosa under dynamiska förhållanden, visar rika toner när ljuset och skuggan förändras, visar kontrasten i estetik och är vacker.

Tim- och minutvisare i Patton-stil matchas med samma timmarkörer i Patton-stil och är belagda med självlysande material, som kan avge klart vitt ljus i svagt upplysta miljöer. Den gyllene centrala sekundvisaren kompletterar guld-kopparurtavlan och GP-logotypen ingraverad vid middagstid på urtavlan. Fönstret vid kronpositionen är inställt mot en vit datumvisning i guld- och kopparfärger, vilket återspeglar urtavlans primärfärg, vilket gör klockan som helhet naturligt slät och naturlig.

Diamantuppsatt ram, grädden på moset

Den åttakantiga ramen på Laurel Series 38 mm Copper Diamond Watch är inlagd med stora diamanter vid varje vertex. Mitten av de åtta stora diamanterna är fyllda med små diamanter, totalt 56 (total vikt är cirka 0,90 karat), full av bländande briljans. När bäraren vänder sin handled glöder de genomskinliga och felfria diamanterna omedelbart och presenterar en lyxig och bländande fest av ljus och skugga. Den polerade centrala länken på det integrerade armbandet kompletterar den bländande diamantramen, vilket gör hela klockan strålande och gnistrande.

Inre skönhet

Laurel Series 38 mm Copper Diamond Watch använder ett smalt fodral som bara är 10,02 mm tjockt och är utrustad med det självuppdragande urverket GP03300. Genom den genomskinliga väskans baksida är de rika och utsökta detaljerna i urverket synliga, vilket till fullo visar varumärkets enastående rykte när det gäller avancerade klockor. Huvudplattan i denna rörelse är dekorerad med cirkulära pärlor, och andra delar bearbetas genom fasning, spegelpolering, frosting, snigelning, solstrålemönster och olika graveringsprocesser. Bron och roségulds oscillerande vikt är dekorerad med linjära och cirkulära Genèvemönster. Denna rörelse har en gångreserv på minst 46 timmar.

Episk kontinuitet

Den nyligen lanserade Laurel-serien 38 mm Copper diamantklocka tolkar skickligt skönheten i ljus och skugga, toner och kontrasterande former, och lägger till ett nytt kapitel till Laurel-seriens epos som började 1975. Laurel Series 38mm Copper diamantuppsatt klocka kommer att finnas tillgänglig i alla auktoriserade GP Girard-Perregaux-butiker över hela världen i mars 2024.