GP Girard-Perregaux Bridges Golden Bridge Series, Replica Watches

GP Girard-Perregaux släpper två nya Bridges Quasar Light-klockor. Den här serien är känd för sin ”extrem transparens”. Som en modern tolkning av ”avancerad urtillverkning”-tekniker, hyllar den nya Quasar Light tre-guld bro tourbillon-klockan de tre pilformade brodesignerna som patenterades av varumärket för 140 år sedan och blev varumärkets signum. Den använder en unik bro av safirglas och glasfodral av safirglas för att visa sin fashionabla stil.

1860 börjar eposet.

1860 skapade urmakaren Constant Girard, känd för sina precisionsfickor, ett urverk med tre parallella broar. Sju år senare skapade han ett fickur med ett urverk med tre parallella broar gjorda av nickelsilver, och förvandlade dessa broar från rent funktionella komponenter till ett estetiskt element som gav honom första priset i Neuchâtel-observatoriet i Schweiz.

Constant Gerard var en visionär. Han åkte till USA för att ansöka om ett patent för designen av den trepilformade brorörelsen, som beviljades den 25 mars 1884. Girard-Perregaux släppte den nya Quasar Light Three Gold Bridge Tourbillon-klockan för att fira 140:e årsdagen av denna viktiga milstolpe. Detta epokgörande mästerverk förkroppsligar också helt och hållet märkets klocktillverkningsfilosofi att fira historien samtidigt som man helhjärtat omfamnar framtiden. Replica watches.

Som en av de äldsta ikoniska mekaniska komponenterna inom finurtillverkning har bron fortsatt att utvecklas under åren och dykt upp i en mängd olika material och finish, och blivit mer personlig och modern. Quasar Light-turbillonklockan med tre guldbroar antar Neo Bridges nya brodesign. De tre broarna är gjorda av safirglas.

Passande namn

En kvasar är en himlakropp som kan avge mycket starkt ljus. ”Quasar”, synonymt med ”energi”, används för att namnge en mycket kreativ klocka. Den bygger inte bara på klockans utsökta design utan också på dess enastående bärupplevelse.

Girard-Perregaux släppte den första Quasar Light-klockan för första gången 2020, med safirglas tillverkat i Schweiz för att skapa ett genomskinligt fodral. Dessutom, under safirglaslådan finns tre enkla och transparenta Neo-broar, som låter ljuset fritt tränga in i varje detalj i rörelsen, vilket perfekt tolkar det utsökta och mycket transparenta designkonceptet. Efter lanseringen av denna väl mottagna Quasar Light-klocka har GP Girard-Perregaux successivt släppt andra stilar i olika färger, som alla ärvt de kristallklara egenskaperna hos den första Quasar Light-klockan.

Tourbillon: motverkar gravitationen

2024 kommer Girard-Perregaux att öppna ytterligare ett spännande kapitel med två nya Quasar Light-turbillonklockor med tre guldbroar. Båda klockorna använder samma transparenta hölje och brodesign som 2020-modellen samtidigt som de innehåller smarta förändringar.

Genom det genomskinliga fodralet och bron flyter tourbillon-enheten som kan kompensera jordens gravitation nästan på den genomskinliga bakgrunden. Dess en minuts rotation är levande på handleden. En liten sekundvisare i blått stål är ovanför den harpformade tourbillonramen. Tillsammans utför de lätta, eleganta, utsökta och extraordinära avancerade urmakarfärdigheter varje sekund.

Utsökt klockfodral, komplext hantverk

Tillverkningsprocessen av Quasar Light Three Gold Bridge Tourbillon klockfodral är komplex och tidskrävande, kräver mer än 200 timmar och hundratals processer, så produktionen är låg. Det resulterande klockfodralet är kristallklart och glänsande och visar många detaljer om de ursprungligen inbyggda komponenterna.

Ny utsikt för 2024

Pipan på denna klocka har en ihålig design, vilket förbättrar den övergripande transparensen av klockan och visar livfullt de olika tillstånden i huvudfjädern. Quasar Light Tourbillon med tre guldbroar har en grå pipa och dauphine-stil tim- och minutvisare med grått lysande material. Quasar Light Three Gold Bridge Tourbillon Watch (begränsad upplaga) använder en vinröd pipa, och tim- och minutvisarna är också gjorda av vinrött självlysande material. Det är begränsat till 8 stycken. Båda klockorna har ett gummiband i tygeffekt och ett trefaldigt titanspänne i klass 5.

Den nya Quasar Light Tourbillon med tre guldbroar kombinerar banbrytande design och transparens med Girard-Perregauxs extraordinära urmakarkunskaper och expertis. Klockan är utrustad med Neo-broar, som är moderna och moderiktiga. Den hyllar också den klassiska designen av de tre pilformade broarna som patenterades av varumärket 1884, som har blivit populär över hela världen och presenterar en unik retro-estetisk stil.

Quasar Light Tourbillon med tre guldbroar kommer att finnas tillgänglig hos Girard-Perregaux-återförsäljare över hela världen från och med mars 2024.