Omegas Nya Speedmaster 38mm Klocka, Replika Klockor

Det berömda schweiziska professionella klockmärket OMEGA fortsätter att skriva ett nytt kapitel för Speedmaster 38 mm-klockan. Den nya Speedmaster 38mm-klockan är gjord av fint stål eller 18K guld, med en infattning med 52 diamanter och en polerad krona med en diamant.

Omega-kändisambassadörerna Liu Shishi och Kaia Gerber bar de nya Speedmaster-seriens 38 mm-klockor, och tolkade på ett briljant sätt Speedmaster-klockans klassiska charm.

Speedmaster 38 mm-klockan lanserades 2017 och tolkade en bländande stil baserad på den ikoniska designen hos Speedmaster-klockan. ”Cappuccino”-klockan gjord av Sedna 18K guld är trendig bland dem. Denna klocka har tre bruna ovala urtavlor och ett ovalt kalenderfönster vid 6-tiden. Omegas tidiga urtavlor inspirerar den. Designstilen på den flygande klockans lilla urtavla.

Diamant utsmyckning

I år har Omega lagt till åtta nya modeller till Speedmaster-seriens 38 mm klockor, inklusive två Sedna 18K guldmodeller, två Moonshine 18K guldmodeller och fyra klassiska modeller i rostfritt stål. Urtavlarna finns i två färger.

Ramen är belagd med diamanter, totalt cirka 1,5 karat, och de yttre ringarna på de tre ovala små urtavlarna är också dekorerade med diamanter. Mot bakgrund av diamanter behåller Omega fortfarande den ikoniska stilen hos Speedmaster-klockan, och ärver utseendet och historien från märkets klassiska kronografklocka.

Sedna guldklocka, bländande och dyrbar

Två klockfodral är gjorda av Sedna 18K guld, utvecklade av Omega. De har bruna PVD-urtavlor och ovala små urtavlor täckta med en silverbeläggning. Tim- och minutvisarna är gjorda av Sedna 18K guld, diamantpolerade och täckta med vit Super-LumiNova, som avger grönt ljus i mörkret.

En klocka med ett Sedna 18K guldarmband. Armbandet är polerat och borstad och har en längdjusteringsfunktion för att sitta bekvämt på handleden. Den andra versionen har ett brunt läderband och ett 18K Sedna guld viklås.

Moonshine guldklocka gnistrar och charmar

Omega utvecklade även två Moonshine 18K guldmodeller. De har en grön PVD-urtavla, en liten oval urtavla täckt med en silverbeläggning och ett ovalt kalenderfönster vid 6-tiden. Tim- och minutvisarna är gjorda av 18K Moonshine-guld, polerade med diamanter och täckta med vit Super-LumiNova, som avger grönt ljus i mörkret.

Speedmaster-entusiaster kan välja Moonshine 18K guldarmbandet, som är polerat och borstat, har en längdjusteringsfunktion och sitter bekvämt på handleden; du kan också välja ett grönt läderband med ett Moonshine 18K guld viklås.

Klocka i rostfritt stål, en klassiker

Omega lanserade också fyra nya modeller för fans av klassiska replika klockor i rostfritt stål, med bruna och gröna PVD-urtavlor. Du kan välja ett klassiskt armband i rostfritt stål med längdjusteringsfunktion eller ett läderband med ett viklås i rostfritt stål.

De rostfria modellerna har en silverbelagd oval liten urtavla och ett ovalt datumfönster vid 6-tiden. De rodiumpläterade tim- och minutvisarna är diamantpolerade och täckta med vit Super-LumiNova.

Fodral rygg och rörelse

Speedmaster 38 mm-klockan använder en skruvad baksida graverad med det ikoniska sjöhästmärket för att hylla Speedmaster-klockans fantastiska historia. Klockan är utrustad med Omega 3330 koaxialt urverk certifierat av Swiss Official Observatory. Detta självuppdragande koaxiala kronografverk har en längsgående hjulstruktur och ett kortfritt balanshjul som använder Si14 silikonhårfjäder.

Designinspiration

Den ursprungliga designintentionen med Speedmaster 38 mm-klockan var att tolka klassikerna med briljans. Därför är den nya klockans boett polerad, och infattningen är belagd med 1,5 karat diamanter, som lyser charmigt. Stilarna hos många klassiska klockor, som den gröna urtavlan på Moonshine 18K guldmodellen i Speedmaster-serien och den framgångsrika bruna urtavlan från den tidigare De Ville Chocolate-klockan, inspirerar designen.

Den populära första modellen

De nya klockorna är bländande, men Speedmaster-seriens tre befintliga 38 mm-klockor är fortfarande populära.

Den ena är utrustad med boett och armband i rostfritt stål, och den svarta urtavlan är dekorerad med rodiumpläterade visare och timmarkörer.

Den andra är av rostfritt stål och gult 18K guld, med en ljus silverurtavla och ett grönt läderband.

Även tillgänglig är den berömda ”Cappuccino”-klockan, gjord av rostfritt stål och Sedna 18K guld, med ett gråbrunt läderband.