Glashütte Original, Excentrisk Urverk Inverterad Klocka, Replica Watches

Frauenkirche, Academy of Fine Arts och floden Elbes strand i Dresden har många kända landmärken. I jämförelse är det få som känner till Dresdens betydelse för urmakarstaden Glashütte: den bestämda beslutsamheten att skapa en urmakarbas i Erzgebirge-bergen härstammar från Sachsens konst och konst på 1800-talet. Kulturhusskatt. Glashütte Original har lanserat en handgraverad klocka i begränsad upplaga för att hylla Dresdens avgörande historiska betydelse och framåtblickande tänkande om att öppna upp framtiden. Den blandar på ett skickligt sätt tradition och modernitet och visar tydligt varumärkets ursprungliga anda. Replica watches.

Florens vid Elbe

Dresden år 2024 kommer fortfarande att vara ett turistmål, inte annorlunda än för 300 år sedan. Dresden är nu Sachsens huvudstad, men det har blivit en charmig metropol redan under barocken, där konst och kultur, vetenskap och teknik konkurrerar. Många av stadens berömda attraktioner har sitt ursprung i barocken, vilket gav Dresden namnet ”Florens vid Elbe”. Our Lady Church är den mest ikoniska, med sin unika kupol i stadens centrum. Intill den ligger Dresden Academy of Fine Arts, känd hemma och utomlands. Det byggdes i slutet av 1800-talet och ligger på stranden av floden Elbe. Den är älskad och eftertraktad av medborgare, sportentusiaster och turister för sina magnifika panoramamålningar.

En saga om två städer

Även om den lilla staden Glashütte ligger bland de lummiga skogarna och ängarna i östra Erzgebirge, har den alltid varit nära besläktad med Dresden, och de två ligger bara cirka 35 minuters bilresa bort. Den historiska Glashütte-legenden börjar i Dresden: det var här som de första urmakarna bestämde sig för att utveckla urtillverkningstekniker i Erzgebirge-bergen och skapa den oberoende sachsiska urtillverkningsindustrin. Till denna dag har dess nära relation med delstatens huvudstad också en betydande inverkan på Glashütte Original Watch Factory. Förutom omfattande kulturella och kommersiella band öppnade Glashütte Original en varumärkesbutik nära Frauenkirche 2012. Varumärkets design- och urmakarteam har hämtat inspiration från Dresdens landmärkearkitektur för att lansera en vacker ny klocka.

Utestående

Den fascinerande PanoMatic Inverse excentriska urverket inverterade klockan har blivit en duk för urmakare att uttrycka sin oändliga kreativitet, precis som ett arkitektoniskt konstverk. En innovativ tolkning av traditionell mekanisk struktur på ett nytt sätt: urverksdelarna är sammansatta upp och ner, vilket gör att klockkännare kan uppskatta urverkets inre landskap från ett nytt perspektiv, vilket gör denna klocka till ett djärvt, avantgardistiskt, tekniskt uttalande. Dessutom använde Glashüttes originalhantverkare fantastiska och skickliga färdigheter för att integrera Dresdens ikoniska landskap med klockdelar: symbolen för urban skönhet kompletterar det 42 mm runda platinafodralet och skapar en magnifik modern scen. Bildrullning.

Påhittighet

Varje specialutgåva PanoMatic Inverse excentrisk urverk inverterad klocka är handsnidad av hantverkare och är unik. Gravören använder en delikat teknik för att presentera Dresdens berömda arkitektur och panoramamålningar inom en kvadrattum från handleden. Det magnifika taket på Akademien för de fria konsterna och statyn av gudinnan Fama med utspridda vingar visas på framsidan av klockan, bredvid den världsberömda ”klockformade stenkupolen” i Frauenkirche, och dess form är uttryckt genom en hålighet hängande ovanför strandpromenaden längs floden Elbe. Den oscillerande vikten framträder på baksidan av klockan med unik uppfinningsrikedom. Varje gång du uppskattar det kan du hitta levande och uppfriskande detaljer: balanshanen är dekorerad med barockdekor. Under himlen ovanför stadsbyggnadens tak finns fåglar och moln och en liten och utsökt luftballong – —Detta är en syn som Dresdenborna tar för given. Tidsurtavlan med en excentrisk layout är gjord av safirglas som om den hängde på den utsökt dekorerade trekvartsplywooden, och de känsliga sniderierna nedan är fortfarande tydligt synliga.

Uppnå perfektion

Som en modern och mångsidig stad är dagens Dresden full av möjligheter. Dess ständigt slående urbana puls liknar rörelsen hos PanoMatic Inverse excentriska urverk med inverterad klocka i begränsad upplaga. Caliber 91-03 självuppdragande urverk har en off-center design med timmar, minuter, små sekunder och en stor datumvisning. Dessutom, genom safirglaset och höljets baksida, syns den utsökta finishen av det ursprungliga verket: handgraverade rodiumpläterade ramdelar kompletterar polerade ståldelar, avfasade kanter och blånande stålskruvar.

Den nya PanoMatic Inverse excentriska urverket inverterad klocka i begränsad upplaga inbjuder dig att njuta av det vackra landskapet i Dresden, en modern stad värd att besöka om och om igen. Dresden Special Edition-klockan är begränsad till 25 stycken och kommer att finnas till försäljning i Glashüttes originalbutiker och auktoriserade återförsäljare över hela världen från och med den 25 april 2024.