Breitling Lanserar Avengers GMT Automatisk Mekanisk Klocka 44 Begränsad Upplaga, Klock Kopior

När 618 närmar sig har den schweiziska oberoende klocktillverkaren Breitling speciellt skapat Avenger Automatic GMT 44 Limited Edition (Avenger Automatic GMT 44 Limited Edition) exklusivt för detaljhandelskanaler. Den nya produkten finns till försäljning online och är begränsad till endast 50 stycken.

Breitling Avenger-serien av klockor är den djärvaste närvaron inom märkets område med ”sky”-tema och har alltid legat i framkant av flygäventyr. Varumärkets koppling till flyg och flyg går långt utöver den för andra klockmärken, med anor från 1930-talet. Vid den tiden etablerade tredje generationens grundare Willy Breitling HUIT Aviation Flight Department, dedikerad till att skapa precisionsluftburna tidtagningsinstrument och pilotkronografer. Yrkeskunskapen inom det framväxande militära flygfältet vid den tiden fortsatte att tillämpas på kommersiella flygresor och efterföljande utveckling och skapade sedan Breitling Navitimer (Navitimer), AVI Co-Pilot-klocka och Aerospace multifunktionskronograf (Aerospace). , Emergency och Avenger och andra kända klockor.

Avenger-serien lanserades första gången 2001 och byggdes ursprungligen för stridspiloter. Med nylanseringen 2019 och designuppdateringen 2023 har den perfekt kombinerat produktprestanda med modern flygstil och blivit en av märkets ikoniska serier. Dess stora hölje, hårda linjer, räfflade och lättmanövrerade ”granat”-krona och andra mönster är mycket igenkännbara och gynnas av många flygentusiaster och militärfans.

Den nya klockan ser ut som en stark krigare som helhet. Boetten är tillverkad av solidt rostfritt stål och tillsammans med en lugn svart urtavla. Den 24-timmars roterande ramen kan roteras i båda riktningarna för timing. De upphöjda ”hästdubbarna” på ramen skyddar klockspegeln som en stötfångare och gör ramen enklare att hålla och rotera. Den ljusgula GMT-visaren i kombination med 24-timmarsskalan på klockans inre ring gör att bäraren kan läsa den andra tidszonen med en blick, vilket är lika praktiskt oavsett om du flyger eller reser. De triangulära indikatorerna klockan 6, 9 och 12, de dekorativa sömmarna på läderremmen i militärstil och spetsen på sekundvisaren är alla i samma gula färg som GMT-pekaren, vilket lägger till visuella höjdpunkter till klockan och framhäver dess dynamiska personlighet. Baksidan av fodralet är graverad med de exklusiva orden ”ONE OF 50” (en av 50 stycken), vilket markerar den begränsade upplagan av klockan. Den Breitling 32 urverksdrivna klockan, certifierad av det schweiziska officiella observatoriet (COSC), ger cirka 42 timmars stabil kraft och åtnjuter ett garantiåtagande på upp till fem år. Oavsett om du behöver genomföra komplexa flygmanövrar eller befinner dig i extrema miljöer kommer det 300 meter vattentäta djupet och greppvänliga designen att få dig att känna dig mer bekväm. Klock kopior.

Från och med nu, besök Breitlings e-handelskanaler (officiell webbplats, officiellt mikroprogram, Tmall officiella flaggskeppsbutik och JD officiella flaggskeppsbutik) för att vara först med att få Avengers GMT automatiska mekaniska klocka 44 begränsad upplaga, utrustad med samma avslappnad känsla som varumärkestalesman Huang Jingyu Omfamna dig själv och visa din orädda aura.