Schweizisk Mido MBTI Klocka Rekommendation, Replika Klockor

Antingen fokusera på insikt, aktivt utforska näringsämnen från den andliga världen, eller använda sociala aktiviteter för att återställa energi… I-människor och E-människor har var sin uppsättning av livslogik; var och en lyser, kompletterar varandra och utgör tillsammans de färgglada färgerna i personlighetsspektrat. Liksom människor har E och jag olika styrkor och stilar; Handledsklockor visar personlig smak och presenterar olika personligheter genom olika geniala design.

En ”iögonfallande väska” som drar till sig uppmärksamhet på fester, en berättare som pratar i det oändliga när man chattar, att ha en E-persons partner innebär ett aldrig sinande socialt umgänge och en bra ”match” för att äta, dricka och ha kul. En nära vän på handleden som kompletterar en sådan E-person med totalt energivärde är naturligtvis iögonfallande och orädd att utforska den passionerade E-personens tidszon med bäraren.

När det gäller äventyrlig utforskning är det naturligt att tänka på replika klockor med gummiband i sportstil. Denna TV-klocka i rorsmansserien använder bländande orangea element för att skapa en iögonfallande expert som tolkar den passionerade och raka stilen; tillsammans med en lågmäld svart och grå gradienturtavla dekorerad med utsökta horisontella merceriserade mönster, är den tillräckligt iögonfallande utan att vara påträngande. , är E:s tysta partner för vårvandring och sportutflykter.

Den tillhör också Helmsman TV-serieklockan. Versionen med ett armband i rostfritt stål och en gradienturtavla från grönt till svart avslöjar den romantiska atmosfären hos NF:s personlighet. Den gröna gradientskivan dekorerad med horisontella merceriserade mönster presenterar en naturlig scen av växlande ljus och skugga. Som en empatisk E-person-vän är han särskilt bra på att inspirera människor med värme och värme. Helmsman-seriens TV-klockor använder alla Mido Caliber 80 helautomatiskt mekaniskt urverk, som ger långtidslagring av kinetisk energi på upp till 80 timmar, vilket ger en kinetisk energigaranti för E-peoples partners underhållning och utforskning.

Med hjälp av en gradienturtavla från grönt till svart framhäver det klassiska runda fodralet och det vertikala merceriserade polerade mönstret på Helmsman Series Millennium Watch ytterligare denna series klassiska och eleganta designspråk. Det är mer lämpligt för J-personers rigorösa personlighet, så E, som älskar att umgås och är bra på kommunikation, kommer inte att tveka att missa någon sammankomst.

En noggrann ”mänsklig observatör”, en idékung som är bra på att lyssna, en jag-person-vän kan alltid använda skarpa insikter eller noggrann empati för att upptäcka den andra sidan av saken och ge nya lösningar på problem. Det är inte lätt att bryta sig in i människors hjärtan. Klockor som matchar deras stil är också genialiskt designade och kan bli en smart förlängning av människors rika hjärtan.

Den så kallade toppen av isberget är som den lilla spetsen av en människas stora inre universum. Med bara några ord kan han se den färgstarka världen. Detsamma gäller den nylanserade Helmsman Series Millennium Watch – Glacier Blue av Swiss Mido Watch. Den visar en värld av is och snö i varje tum, och den har ett utmärkt utseende och visar allt. Den unika isblå urtavlan på den nya klockan lyser bländande mot boetten och remmen i rostfritt stål. Gradienturtavlan är dekorerad med vertikala merceriserade polerade mönster, och förändringarna i ljus och skugga speglar människors inre rikedom.

Om du är en lågmäld och lugn J-attribut I-person, är den svarta och gråa gradienturtavlan rorsman-seriens TV-klocka utrustad med ett armband i rostfritt stål särskilt lämplig för dem. Bara kontrasten mellan det orangea gummibandet och det rostfria armbandet anger lugnet och omtänksamheten som tillhör mig. Det noggranna horisontella merceriserade poleringsmönstret och det unika TV-formade fodralet gör att klockan med lågmälda färger framhäver sin stil i varje detalj, vilket ger mig en höjdpunkt värd att njuta av i min outfit.

Den vidsträckta och tysta djupblå natthimlen kan alltid ge oändlig inspiration till fantasifulla människor och rymma deras gränslösa drömmar och tankar. Genom att lägga inspirationskällan på din handled kan människor med rik fantasi välja att titta på HelmspersonHelmsman-seriens TV med en gradient urtavla från blått till svart, med hjälp av natthimlens djupa och lugna färg för att återspegla kreativiteten som lyser som stjärnor.