Harry Winston Lanserar 2024 Premier Brilliant Sparkle Watch, Replika Klockor

Premier Brilliant Sparkle-klockan är inte bara en klocka; det är ett mästerverk. Dess tredimensionella design, med samspelet av vita och gula diamanter, är ett bevis på Mr. Winstons höga smyckeskollektion. Denna unika klocka visar upp Harry Winstons exceptionella ädelstensskapande färdigheter, vilket gör den till en verkligt fängslande pjäs. Replika klockor.

Fantastisk pärla-inställning

Inspirerad av naturens tredimensionella former utvecklade Mr. Winston en banbrytande stil för att framhäva skönheten i enskilda ädelstenar. Han arrangerade diamanter i olika vinklar och plan för att bilda bländande, rika, tredimensionella mönster, vilket blev Harry Winstons signaturestetik.

Tredimensionell urtavla

Denna tredimensionella urtavla har en intrikat underliggande struktur och tre oberoende lager som sträcker sig utåt. Det nedre vitguldschassit är satt med trapetsslipade vita diamanter med smala mellanrum mellan diamanterna genom en osynlig inställning. Harry Winstons ädelstenar sätter en delikat guldstruktur på det övre lagret, med runda klor för att hålla de glittrande ädelstenarna. Urtavlan är fodrad med gula och vita trapetsformade diamanter och briljanta fyrkantslipade diamanter i olika storlekar, som frammanar skönheten i en isig vinterdag upplyst av gyllene solljus. De gula diamanterna på urtavlan är noggrant utvalda för sin kvalitet och placerade i en framträdande position för att uppnå den perfekta färgväxlingen mellan lyxiga ljusgula och ljusgula diamanter. Mitten är tätt besatt med gula och vita trapetsformade diamanter, arrangerade i ett exakt nedsänkt arrangemang utåt, vilket gör att de ser större ut. Det hjälper mer ljus att passera genom diamanterna, vilket ökar gnistan.

Högkvalitativt fodral

Denna Premier-klockas boett är gjord av 18K vitguld och satt med 161 baguetteslipade vita diamanter och fem stympade gula diamanter på kronan och öronen, vilket framhäver den lyxiga stilen med högt smycke. Som en av de mest utmanande fixeringsmetoderna är den osynliga inställningen ett solidt bevis på expertisen hos Harry Winstons ädelsättare.

Schweiziskt automatiskt urverk

Premier Brilliant Sparkle-klockan har ett exklusivt schweiziskt mekaniskt automatiskt urverk, en robust 72-timmars gångreserv och en platt kiselbalansfjäder för att säkerställa långsiktig tillförlitlig och exakt drift. Safirglaset på baksidan av boetten visar den utsökta finishen av urverket, inklusive cirkulär Genève-dekoration på fästet, cirkulär ådring på bottenplattan, rodiumpläterad bas och ihålig 18K vitguld oscillerande vikt graverad med bokstäverna HW. Den unika Premier Brilliant Sparkle-klockan har ett delikat vitt pärlemorfärgat alligatorläderband och ett stiftspänne i vitt 18K guld satt med 28 baguetteslipade diamanter, som lyser starkt på handleden.