Bevittnad Av Tiden Är Faders Kärlek Evig, Klock Kopior

Faders kärlek är skyddet och stödet i tiden, och det är självförtroendet och styrkan gömd djupt i hjärtat i varje äventyrligt ögonblick av livets resa. På fars dag valde GP Girard-Perregaux ut tre Laureato Laureato-serie 42 mm roséguld klockor för att bevittna den eviga faders kärlek som är lika stor som bergen och haven och lika varm som solen. Klock kopior.

Han är framsynt

Laureato Laureato serie 42mm roséguld gräsgrön klocka.

Laureato-seriens 42 mm roséguld gräsgrön klocka använder en gräsgrön urtavla som representerar visdom och erfarenhet, med ett roséguld boett och armband med en varm lyster, samt en guldpläterad GP-logotyp och timmarkörer av latttyp, precis som den frodiga gräsmarken i den varma sommaren, som speglar faderns breda sinne som en vidsträckt gräsmark, och med sin förutseende, leder oss till att möta världen lugnt. Klockan är utrustad med märkets egentillverkade GP01800 automatiska upprullningsverk, som bär mer än 230 år av hantverk, som alltid ger stabil kraft till fäder.

Han är mångsidig och inkluderande.

Laureato 42mm Rose Gold Deep Sea Blue Watch

Den extraordinära Laureato 42 mm Rose Gold Deep Sea Blue klockan hyllar faderlig kärlek med sin djupa och rena havsblå. Den innehåller oändlig kraft och djup under den till synes lugna havsytan, precis som den mångfaldiga och inkluderande faderskärleken. Fodralet och det integrerade armbandet kombinerar polering och hantverk av satinglasyr. Korsningen av det tredimensionella Paris-dubbmönstret på den djuphavsblå urtavlan hjälper pappan att rida på vinden och vågorna och lugnt hantera olika utmaningar.

Han är lugn och elegant.

Laureato 42 mm roséguld Onyxklocka

Faderlig kärlek är alltid återhållsam, djup, mild och utmanande, precis som Laureato 42 mm Rose Gold Onyx Watch, som visar extraordinära färdigheter i detaljerna mellan handlederna. Den handgjorda svarta onyxurtavlan har handformats och polerats genom 15 olika processer för att skapa en unik, elegant och lugn utsökt urtavla, tillsammans med ett roséguld boett och armband med fantastiskt hantverk, precis som en far som går framåt i natten, stödja ett varmt och pålitligt hem för oss.

GP Girard-Perregaux hyllar varje far med tidens gåva och vill skina ett unikt ljus i tidens långa flod.