EPOS Nya 3505 Sk Klocka, Replika Klockor

Epos, en berömd schweizisk urmakare, lanserar 2024 års nya modell av Sport-serien, ”3505 SK” designad för dynamiska finsmakare. Denna klocka kombinerar banbrytande teknik och tidlöst hantverk för att omdefiniera standarden för lyxklockor.

Kärnan i den automatiska klockan 3505 Skeletons ligger det automatiska precisionsurverket SW200, ett bevis på schweizisk ingenjörsexpertis. Detta minutiöst konstruerade urverk driver klockan med oöverträffad noggrannhet och pålitlighet, vilket säkerställer exakt tidtagning. Den dekorativa antracitytan på skelettrörelsen accentuerar det sportiga och eleganta utseendet, vilket gör att bäraren kan beundra klockmakeriets konstnärskap från alla perspektiv.

Denna klocka, med en diameter på 41 mm och en tjocklek på 10,7 mm, har en robust konstruktion och vattentäthet på upp till 100 meter, vilket garanterar hållbarhet och sinnesfrid i alla miljöer. De 22 mm klackarna säkerställer en åtsittande passform med ett armband i rostfritt stål eller en svart gummirem, vilket förbättrar bärarens komfort.

Dessutom har ”Epos 3505 SK”-klockan också safirglas och en baksida av mineralglas, vilket ger tydlig synlighet och säkerhet, vilket säkerställer lång livslängd och förbättrad motståndskraft mot dagligt slitage.

Men det som gör denna klocka unik är dess fascinerande urtavla. Den är dekorerad med 3D-superljusande skalor och använder ett innovativt keramiskt basmaterial som innehåller Super-LumiNova-ljusmaterial. Detta material kan ge en ljusare och mer långvarig efterglöd efter att ha absorberat ljuskällor, vilket gör urtavlan enklare att läsa i svagt ljus. Denna extraordinära urtavla finns i tre versioner: grå/vit, svart/gul eller blå/gul.

Genom att kombinera tradition och innovation kommer ”Epos 3505 SK” att bli en drömkollektion för älskare av fina replika klockor.