Shanghai Titta På Metropolis·tai Chi Tourbillon, Replika Klockor

Baserat på den orientaliska charmen utforskar Shanghai Watch, under andan av staden som omfattar alla floder, ständigt innebörden och förlängningen av ”skönhet”, integrerar multikulturalismen i internationella städer med musikalisk orientalisk estetik och kombinerar utmärkta moderna urmakarfärdigheter för att skapa en serie av En original high-end klocka. 2023 söker Shanghai Watch inspiration från Tai Chis filosofi. Den bygger minutiöst Metropolis Tai Chi Tourbillon, som visar växelverkan mellan virtuellt och naturligt på en kvadrattum, vilket väcker oändligt intresse. Replika klockor.

Falskt och verkligt samexisterar, härleder oändligt.

Taiji-kulturen är en integrerad del av traditionell kinesisk filosofi, och dess kärnideologi betonar teorin om yin och yang, som har långtgående inflytande. De två krafterna genererar och begränsar varandra. När de två polerna når ett tillstånd av balans och harmoni, kommer de att bilda ett Tai Chi-diagram som härleder allt och uppnå oändlighet på grund av ömsesidig tolerans. Yin är tomhet, yang är verklighet, och en yin och en yang är både tomhet och existens. De är beroende av varandra och förvandlar varandra, främjar den kontinuerliga utvecklingen och utvecklingen av saker, vilket resulterar i en metamorfos av alla saker. Yin och Yang virvlar, Tai Chi är allsmäktig, oändligt härledd och källan till liv för alla föremål. 2009 gick Shanghai Watch ihop med internationella klockdesigners för att komma in på området för avancerad klocktillverkning med egenutvecklade tourbillon-serier. En av Shanghai Watch Tourbillon-klockorna sätter tim- och minutdisplaypanelen och vänster och höger balans på tourbillon klockan 9 och 3. Det runda fodralet bildar tre sida vid sida och nära förbundna cirklar, som ett Tai Chi-mönster. Idag hämtar Shanghai Watch designinspiration från Tai Chi Yin och Yang, integrerar den eleganta stilen av orientalisk estetik med modern estetik, och skapar Metropolis·Tai Chi Tourbillon med nuvarande suveräna klocktillverkningskunskaper, som visar samspelet mellan virtuellt och naturligt, vilket ger oändligt intresse.

Yin och Yang snurrar, kvadrattums tolkning

Shanghai Metropolis·Tai Chi Tourbillon integrerar subtilt den estetiska implikationen av verklighet och verklighet i urtavlans design. Tim- och minutvisningen och tourbillon är balanserade på vänster och höger sida av urtavlan. Tai Chi-mönstret som presenterar en interaktiv dialog, som yin- och yangcirklarna, erbjuder ett balanserat och klassiskt intresse.

Tim- och minutdisplayen klockan 9 är enhetlig och transparent, och de arabiska siffrorna i silver eller rosa guld är enkla och eleganta. Det är tydligt med ett ögonkast. Tourbillon klockan 3 är utsökt och extraordinär. Den distinkta S-formade fasta bron delar Shanghai Watch Tourbillon i två som ett Tai Chi-diagram, och förvandlar den till en yin- och yang-cirkel, som symboliserar Shanghais inkluderande välstånd, när den slingrande Huangpu-floden. Tim- och minuturtavlan matchas med svärdformade visare, vilket är enkelt och snyggt; den lilla knoppformade sekundvisaren ligger koaxiellt ovanpå tourbillonbron, som är utsökt och utsökt. Tim- och minutvisare och sekunder, eller de solida och ihåliga skivorna, roterar och ekar varandra. Visningen i timme och minut och tourbillon är virtuella och verkliga och presenterar en visuell effekt som Tai Chi. Stilen i en internationell stad är oändlig på grund av integrationen av mångfald. Noon varumärkeslogotyp är baserad på stadens anda. Sedan dess födelse 1955 har Shanghai Watch alltid varit ett komplement till staden, utvecklats med en inkluderande attityd och skapat oändliga möjligheter under tidens långa flod.

Precision Cast Timepieces, Beauty from the East

Shanghai Metropolis·Tai Chi Tourbillon integrerar det klassiska svartvita från det traditionella Tai Chi-diagrammet i designen. Den lanserar två urtavlor, svarta och vita, som är vackra och eleganta, utstrålar extraordinärt temperament och som även framhäver harmonin mellan yin och yang och den oändliga kulturella essensen.

Kronan sätts vid middagstid, vanligen använd i fickurstiden. Den svarta tredimensionella urtavlan är ihopkopplad med en 42 mm 316L boett i rostfritt stål, som är djup och fast; den tredimensionella vita urtavlan är ihopkopplad med en PVD roséguldpläterad boett i rostfritt stål, som är elegant och raffinerad. Kronan ändrades från det konventionella sidoläget. Den antog den middagsposition som vanligtvis användes under fickursperioden, vilket tillförde denna klocka ett klassiskt intresse och balanserad skönhet.

Skenan och rörelsens vikt är dekorerad med koncentriska cirkulära mönster. Metropolitan Taichi Tourbillon är utrustad med märkets Z07 självuppdragande rörelse, med en svängfrekvens på 21 600 gånger per timme och en gångreserv på upp till 52 timmar när den är helt upplindad. Vänd på klockan och du kan se att bakstycket på safirglaset är helt genomskinligt och dekorerat med sex S-formade runda skruvar i rostfritt stål, som kompletterar den S-formade tourbillon-bryggan på urtavlan. Genom den genomskinliga väskans baksida kan de utsökta detaljerna i klockurverket ses med en blick – inklusive urverkets skena och vikt, som alla är dekorerade med koncentriska cirkulära mönster, och dekorationen expanderar från insidan till utsidan, vilket visar inkluderandet och oändlig förlängning av Tai Chis filosofiska tanke. Virtualitet och verklighet är sammanflätade; allt kommer från att nå det oändliga riket. Shanghai Watch presenterar den orientaliska estetiken för internationell urban kulturfusion, strävar ständigt efter innovation och genombrott och skapar utsökta klockor med djupa orientaliska konnotationer med uppfinningsrikedom. Upprätthåll denna skarpa uppfattning om ”skönhet” som resonerar med stadens moderna anda, och visa essensen och skönheten i Shanghai-stil orientalisk charm för världen.