Replica Rolex Balanshjul Teknik Uppskattning

Vi vet alla att rörelsen ser till att klockans exakta punkt går, och handlingens hastighet bestämmer klockan, så hur man säkerställer den stabila drifthastigheten av rörelsen är nyckeln till klockans noggrannhet. Men replica Rolex gör sig mycket bra i detta avseende; han uppfann balanshjulstekniken är en utmärkt lösning till denna punkt; Med denna teknik konsoliderade Rolex återigen världens bästa urmakares rykte.


Balance Wheel – replica Rolex Precision teknik

  • Rolex klocka, känd för sin precision, är utrustad med två oskiljaktiga komponenter, en fjäder och ett balanshjul. Men dessa två kritiska delar av sammankopplingsutrustning får olika grader av uppmärksamhet, och större delen av uppmärksamheten faller på gossamer. Outsiders glömmer ofta att tröghetseffekten hos tröghetshjulet kopplat till denna känsliga gossamer gör rytmen konstant och exakt. Dessutom kan det försummade balanshjulet effektivt säkerställa balanssvängkomponenternas regelbundenhet, så balanshjulets betydelse och teknik är inte mindre betydelsefull än den berömda smala gossamer. Replica Rolex ingenjörer har gjort några systematiska innovationer små tröghetseffekterna av balanshjulen. Microstella små skruvar är skapade för att förbättra noggrannheten av klockan.
  • Denna replica Rolex egenutvecklade enhet är fortfarande inbäddad i varumärkets rörelse, den enda skillnaden är att den nu är gjord av guldmuttrar. Ett eller två par små, symmetriska, stjärnformade finjusterande muttrar skruvas in i insidan av balanshjulsringen (tekniskt känt som ringhjulet), som är ca 1 cm i diameter. Med hjälp av ett unikt Rolex-verktyg justerar urmakaren balanshjulets rotationströghet och rytm genom att försiktigt dra åt eller lossa muttrarna (två motsatta muttrar måste roteras samtidigt för att upprätthålla balansen), vilket korrigerar svängningens precision. Urmakaren kan också anpassa klockor för att justera balanshjulet enligt de olika förhållandena för att bära dem.


Viktig komponent

Replica Rolex balanshjul och stjärntrimmutter kombinerade fördelarna med två primära urverk justeringsmetoder av den tiden: ett balanshjul utrustat med en inställd skruv och ett trimmerverktyg. Den förra säkerställer hög precision enligt samma princip (skruven placerad i ringhjulets periferi kan justera rotationströgheten). Nackdelen är dock att balansbalansens funktion inte kan ändras när den väl är installerad i rörelsen. Den mer använda senare kan justeras via en trimmer, och den kan justera balanssvängenheten på plats. Denna metod är dock relativt mindre exakt och gör enheten mindre stabil. Tricket med trimmermuttern är att det effektivt kan förbättra den variabla trögheten hos justeringsskruven och balanshjulet, så att urmakaren kan justera balanshjulet som har fästs i rörelsens skal. Den stjärnformade utformningen av muttern gör att finjusteringen kan fästas i alla lägen.


Slutsats: Eftersom denna teknik är relaterad till kvaliteten på klockan, alla typer av grundläggande material som används av replica Rolex i denna teknik tillverkas av sig själva för att säkerställa säkerheten för varje länk. Denna anda av excellens garanterar den ultrahöga kvaliteten på Rolex klockor. Gossamer tillverkad av Rolex, komponenterna i balanshjulet, pivot sten, Paraflex stötbuffert enhet som fixar detaljerna och det viktiga smörjmedlet, alla fullt grepp om alla element för att göra rörelsen exakt och pålitlig, och detta är grunden för replica Rolex rörelse kan njuta av ryktet. Balanshjul – skapad för den mest exakta tidtagningen av klockor.